• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin cok cok yakin kiz arkadasi... Kizlar yardim edin...

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Nolur sonuna kadar okuyun kizlar.. Ne yapacagimi bilmiyorum...
Kizlar burda bahsetmistim daha once 3 yildir O Turkiye de ben Luxembourg ta bi iliskimiz var. Cok seviyoruz ama cok yiprandik kisa sureli bircok ayriliklarimiz oldu. Yatistiktan sonra geri barisirdik.

Bu yil universiteye basladi hazirlik sinifinda sade 6 erkek var 20 tane de kiz. Erkeklerle kafasi uyusmadigi icin 4 tane yakin kiz arkadasi var 3 unun sevgilileri var ayni universiteden. Nergis adli sahis haric...

Yine kisa sureli bi darginlik ayrilik arasi birsey oldu o sirada nergisin face profil fotosunda sevgilimle ikisinin nisanli dersiniz gorseniz oyle bi fotorafi vardi cildirdim.. Bi hata yaptim o sinirle su an olsa yine yapardim:1: Kiz kardesimin faceinden ekledim. Kiz hemen sevgilime haber vermis sevgilim de ekleme demis fotografimizi gordu kontrol etmek icin ekliyo!!!

Neyse sonra biraz olaylarin yatismasini bekledim sevgilimle iyice birbirimize girmistik. Ne zaman nergisin konusunu acsam sinirlenip kapattiriyo konuyu aramizda bisey yok sadece arkadasiz diyo o kadar.

Bunun ustunden 2 ay geciyor. Sevgilim yine ayrilmak istiyo nergis yuzunden habire kavga ediyoruz beni aldattigini dusunmeye basliyorum... Bir sure sonra sevgilimden mesaj geldi ozlemis belli... Aklim karisti gittim face ine baktim yine kizla birlikte ikisi 'yalniz' hayvanat bahcesine gitmisler... Sevgilime soruyorum evet gittik diyo sinirleniyo yine bagiriyo cagiriyo biz arkadasiz sen bana ne demek istiyosun fln diye.

Ben kiza mesaj attim faceden kizin niyetini anlamak icin. Bak iste aramizda 3000 km var butun arkadaslarini tanirim sizde cok yakinmissiniz madem tanimak istiyorum sende bi kizsin beni anlarsin gibilerinden.. Iliskimiz cikmaza girdi bu yuzden.. gibilerinden. Kizdan abuk subuk bi mesaj geldi:

"evet cok yakin arkadasiz" neden bana soruyosun git sevgiline sor ben cok SIKILDIM bu muhabbetlerden... Allahim ya ben niye sorun oluyorum ki... iliskiniz kotuye gidiyosa gidiyo. Hem ben seni tanimiyorum tanimadigim insanlarla da arkadas olmam...

Aciklama yaptim kiza bak canim profilinde sevgilimle nisanli gibi fotorafin var ben onun butun arkadaslarini tanirim diye. Kiz hala artist artist cevaplar atiyo sinirlendim kizim niye ego tatmini yapiyosun sorunlarin mi var insan gibi konusmaya calisiyorum senin niyetin farkli galiba dedim...

Cevap gelmedi profiline sevgilimle baska fotosunu koydu yanlarinda gorusmuyorum dedigi bir kiz daha vardi...

Cok ayrintili anlatamadim cok uzun oldugu icin ama kizlar bi yardimci olun nolur anlasilmiyosa siz sorun ben ayrintilara girerim.
Olayin cok garibime gitmesi sevgilim su ana kadar benden daha onceki yakin kiz arkadaslariyla gorusmeyi bile kesmisti sirf ben uzulmiyim diye... Su an bunu bile bile yapiyo...

Adim gibi eminim ben kizin sevgilimi elimden almaya calistigina ama uzaktayim bisey yapamiyorum. Gozumle gormeden suclamakta istemiyorum ama sizce de ikisinin hayvanat bahcesine gitmesi biraz fazla degil mi??

Lutfen bi fikir verin ne yapmaliyim.. Sasirdim kaldim...:14:

Son düzenleme:
seni oralardan telaslandirmak istemem ama hos degilmis olanlar, sevgilisi varken arkadasiyla resimler koymak ne demek ya. bence sevgilin saglam biri degil gibi geldi bana, kizi eklediginde ekleme kontrol etmek icin yapiyo falan diye kizla birlik olmasi.. kimi kimden koruyo? yani uzak mesafeden neler yapilir bilmiyorum ama bence hazirlikli ol cok guvenme bu cocuga, bi de onunla konus bakalim uzerine gitmeden laf almaya calis, bu nergise bakisi nasil illaki biseyler hissettirir sana

üzgün olduğun her cümlenden anlaşılıyor aslında ama ben yine de düşündüğümü söyliycem, şimdilerde üzülmen ileride kahrolmandan iyidir ..
uzaktan bir ilişkinin yürümesi (şayet bu uzak olma durumu geçici değilse) mümkün olmuyor genellikle.
bugün o kızdan rahatsızlık duyacaksın yarın bir başkası olacak, belki bu sefer sen kıskanılan taraf olacaksın,.. durumlar, kişiler hep değişse de sizin karşılıklı güvensizlik haliniz bir türlü değişemeyecek..
Sonuçta insanlar yüzyüze bakarlarken bile birbirlerine güven duymakta zorlanıyorlar, malesef öyle bir çağda yaşıyoruz. Kaldı ki sadece telefonla yada internet üzerinden görüşmeyle, güven duygusu ne kadar oturtulabilir? Bence durumunu bir daha değerlendir ama elbette senin rahatsız olduğunu bile bile kızla vakit geçirmeyi sürdürmesi hoş değil,:20: ortada bir yakınlaşma olsun yada olmasın, sonuçta sevgilisinin üzülmesine sebep oluyorsa bu durum, ayağını yavaş yavaş kesmesi gerekir ondan..
Asıl önemli olan bu diye düşünüyorum ben naçizane..

Son düzenleme:
Güzelim sen niye o sümüklüyle muhatap oldun ki? Gerçi adamın yapamadığını sen o sinirle yapmaya çalışmışsın, kendini ona inandırmayı. Çok merak ettim Luxembourg'da erkek mi yok? Sana küfürler eden (önceki konularından biliyorum), bağıran çağıran, saygısız ve üstüne üstlük sana güven vermeyen bu insanla niye uğraşıyorsun hiç düşündün mü.

Böyleleri kendi yapar sen yapınca sorun eder bir de. Adamın biri bana insanlar beni beğenebilir edebilir sen tutup onlara birşey diyemezsin derdi, kendi de benimle ilgilinenleri arayıp konuşurdu. O erkek ya. Kendi o kim bu kim hesap sorar tek tek, aynısını ben yapsam olay çıkardı sıkıldım diye. Neden böyle? diye düşünmeyeceksin. Sorgulamadan uzaklaşıcaksın.

Böyleleri kendi yapar sen yapınca sorun eder bir de. Adamın biri bana insanlar beni beğenebilir edebilir sen tutup onlara birşey diyemezsin derdi, kendi de benimle ilgilinenleri arayıp konuşurdu. O erkek ya. Kendi o kim bu kim hesap sorar tek tek, aynısını ben yapsam olay çıkardı sıkıldım diye. Neden böyle? diye düşünmeyeceksin. Sorgulamadan uzaklaşıcaksın.

Hislerime tercuman oldun :)) birakabilsem birakicam canim arkama bakmadan gidicem ama hala seviyorum yasadiklarimiz aklima geliyo cok ozluyorum onu... Sesini bi haftadan fazla duymiyim bogulcak gibi oluyorum garip bisey..

Bide erkek mi yok diyosun ya ben gavurlarla yapamam:D Turk erkekleri bir numara demiyorum ama:D burdaki erkeklerin beklentileri daha farkli karsilayamicam maalesef:))

Bu kiz sorununu cozemicem galiba ben..:(

Canım seni telaşa düşürmek istemem ama böylelerinden korkucaksın.
Bu tip kızlar herşeyi yapar..
Yaşadım, biliyorum.
Sen o kızı kafaya taktıkça sorun yaptıkça bunu sevgiline yansıtıcaksın ve ister istemez sorunlar çıkıcak.
Senin yapman gereken;
Eğer sevgilinin seni sevdiğinden eminsen o kızı kafaya takmıcaksın.
Sorun etmiceksin. Şimdi senin birde o kıza mesaj atman işin tuzu biberi olmuş.
Onun ekmeğine yağ sürmüşsün..
Bu kızın sevgiline ilgisi olabilir.
Ve sen bu kızı sorun edip sevgilinle kavga ettikçe kız sevinicek sen üzülüceksin.
O yüzden akıllıca hareket et. Mesela kızla arkadaşlık kurmaya çalış..
Ama sakın kızla kalkıp kavga etme. Başkalarından ekleme..
Ya da en azından kızı gizliden gizliye takip et.
Ve sevgiline bunu belli etme.
Mesela sevgilinden face şifresini isteyebilirsin nazik bi dille..
Kendi şifrenide ona verebilirsin. Bu şekilde şüphelenmez bu fırsattanda kızın faceni kontrol edersin.

Sen sevgilini bunaltıyosun en büyük hatan bu.
Bende bunu çok yapardım eskiden ve ben kafaya taktıkça oda gider inat olsun ditye daha çok yakınlaşırdı.
Sen sevgiline ılımlı ol.
O kzıı kafana takmıyomuş gibi görün.
Sevgilini kendine çek.
Hiç bir erkek sorunlu kadınlardan hoşlanmaz.
Kendine güveniceksin.
O senin sevgilin. Ve sen ne yapıcaksın? Onu kaybetmiceksin. :34::54:

Kalbim susmuyo ki tatlim:) canim cok yaniyo ama bitmiyo iste... sabir mi gurursuzluk mi yuzsuzluk mi bende ki bilmem.

Bu insani bir yanılsama aslında, bize kötü davranan insanlara daha çok bağlanmak mutsuzluğa rağmen devam etmek..
İnsan diğerlerinden farklı olarak akli melekelerle donatılmış bir varlık, haliyle bir sorunla karşılaştığında çözme eğiliminde oluyor.
Yani sorunsuz bir ilişki yaşamaya başlasan sıkılacağın, belki kendi arzunla ayrılacağın adam, sorumsuz, duygusuz ve zalimce davrandığında onu yola getirme, durumu düzeltme isteği duyuyorsun, ..
Benzeri durumları bende yaşadım, bu kadar şiddetli olmasa da..
devamlı tartışmalar yaşadım, uzaktaydı o da..
Günlük programlarımız sorun oluyordu, o bana oraya gitme diyordu, ben ona bununla görüşme diyordum vs. yani sonuç hep huzursuzluk, iyi olduğumuz zamanlarda bile hep kavga gürültü korkusuydu..
Sonuç itibariyle ayrıldım daha fazla dayanamayıp.. Daha doğrusu dayanmak istemeyip..
İleride en iyi ihtimalle evlilik olsaydı bile, beni bu kadar üzebilen bir insanın, evlilikte çoook daha fazla üzebileceğini kendime hatırlattım devamlı ve onun kötü taraflarını görmeye başladım, kısacası kendimi soğuttum ondan. Sevgi bizim zannettiğimiz şey değil aslında.. sevginin içinde şefkat, kıyamama herşeyden çok olmalı diye düşünüyorum.. eğer hayatını geçirmeyi düşündüğün insan oysa, bir de geçirmek istediğin hayatı düşün derim ben. Yani onunla olmak mutlu olmaya yetmeyecektir çünkü.. Biz kadınlar Hepimiz güçlüyüz aslında, sadece bazen bunu unutuyoruz hepsi o.:10:

Son düzenleme:
Kalbim susmuyo ki tatlim:) canim cok yaniyo ama bitmiyo iste... sabir mi gurursuzluk mi yuzsuzluk mi bende ki bilmem.

Hiçbiri canım. Takıntı. Muhtemelen başladığı işi bitirmeyi seven birisin. Kendine onun yüzünden o sıfatları yakıştırma bile. Ama en doğrusunun bitirmek olduğunu sen de biliyorsun. Uygulaması problem. Aynısını sen de ona yap madem ayrılmayacaksan. Bakalım nasıl karşılıyor, ilgilenme isterse gölde piknik yapmaya gitsinler. Arada sen varken birşey yaşasalar bile randıman alamazlar. İlgilenme, Almanya'ya falan git arkadaşlarınla o da hayvanat bahçesinde dolansın bırak.

Canım seni telaşa düşürmek istemem ama böylelerinden korkucaksın.
Bu tip kızlar herşeyi yapar..
Yaşadım, biliyorum.
Sen o kızı kafaya taktıkça sorun yaptıkça bunu sevgiline yansıtıcaksın ve ister istemez sorunlar çıkıcak.
Senin yapman gereken;
Eğer sevgilinin seni sevdiğinden eminsen o kızı kafaya takmıcaksın.
Sorun etmiceksin. Şimdi senin birde o kıza mesaj atman işin tuzu biberi olmuş.
Onun ekmeğine yağ sürmüşsün..
Bu kızın sevgiline ilgisi olabilir.
Ve sen bu kızı sorun edip sevgilinle kavga ettikçe kız sevinicek sen üzülüceksin.
O yüzden akıllıca hareket et. Mesela kızla arkadaşlık kurmaya çalış..
Ama sakın kızla kalkıp kavga etme. Başkalarından ekleme..
Ya da en azından kızı gizliden gizliye takip et.
Ve sevgiline bunu belli etme.
Mesela sevgilinden face şifresini isteyebilirsin nazik bi dille..
Kendi şifrenide ona verebilirsin. Bu şekilde şüphelenmez bu fırsattanda kızın faceni kontrol edersin.

Sen sevgilini bunaltıyosun en büyük hatan bu.
Bende bunu çok yapardım eskiden ve ben kafaya taktıkça oda gider inat olsun ditye daha çok yakınlaşırdı.
Sen sevgiline ılımlı ol.
O kzıı kafana takmıyomuş gibi görün.
Sevgilini kendine çek.
Hiç bir erkek sorunlu kadınlardan hoşlanmaz.
Kendine güveniceksin.
O senin sevgilin. Ve sen ne yapıcaksın? Onu kaybetmiceksin. :34::54:

Canim iyi hosta iyi oldugumuz zamanlarda bile face sifresini vermez ki... En son baya sikistirdim o zmn da tamam sifreyi veriyorum hemen bak bende seninkine bakiyim kapatalim.. Kapattik iyi sorun yaratiyo diye isine gelir ya resimleri gormem iste...
Sora ufak bi tartisma hoopp beyefendi face ini acmis sifreyi degistirmis..
Bu arada onceden face i yoktu bu cok yakin kiz arkadaslari toplanip 4 u grup aciyolar face de "Adi Lazim Degil" artik face acsin diye... 250 kisi toplamislar gruba

Kafayi yedim... Onlar isterde erkek acmaz mi? bole iste.. Koc burcu canim inatin tekidir hayatimda tanidigim en inat en dik basli dedigim dedik insan:)

Son düzenleme:
“Hiçbir erkek sorunlu kadınlardan hoşlanmaz”, biz de özellikle sorunlu erkek ararız. Onu düzeltince sanki bize madalya vereceklermiş gibi. O gün hiçbir zaman gelmez, en yorucu uğraşımızla hayatın saçma temposunda savruluruz sahiden birşey yapıyor gibi.

O kız seninle arkadaş olmak istemez çünkü senin elini sıkması seni resmi olarak sevgilisi olarak tanıdığı anlamına gelir ki o bunu yapmaz. Ama dediğin gibi gerçekten çok çok yakın arkadaşı olsa senden önce o davranırdı seni tanımak için.

Bence sen o gavur fikrini düşün derim, karşılayabildiğin kadarını karşılarsın :)

Canim iyi hosta iyi oldugumuz zamanlarda bile face sifresini vermez ki... En son baya sikistirdim o zmn da tamam sifreyi veriyorum hemen bak bende seninkine bakiyim kapatalim.. Kapattik iyi sorun yaratiyo diye isine gelir ya resimleri gormem iste...
Sora ufak bi tartisma hoopp beyefendi face ini acmis sifreyi degistirmis..
Bu arada onceden face i yoktu bu cok yakin kiz arkadaslari toplanip 4 u grup aciyolar face de "Adi Lazim Degil" artik face acsin diye... 250 kisi toplamislar gruba

Kafayi yedim... Onlar isterde erkek acmaz mi? bole iste.. Koc burcu canim inatin tekidir hayatimda tanidigim en inat en dik basli dedigim dedik insan:)

Ah ah.. O kızları elime bir geçirsem..:47::47: Nefret ediyorum böyle arayan giren yellozlardan. :47:
Benimkide ünide okuyo. Ve çevresinde böyle sürekli kızlar var. Bir gün gece msnde konusuyoruz cok sinirlendim dedim ki ' Bıktım senin şu etrafında ki ka...'lardan dedim. Hepsi içine düşüyo ya sıkıldım deidm. Oda aynen şöyle dedi ' Sen o ka...ları niye kafana takıyosun bak ne mal olduklarını kendin söylüyosun dedi.:55: Yani biraz rahat bırakmak lazım erkekleri. Şimdi sen o kızları sorun ettikçe kavga etmeniz çok doğal.

bi erkek le bir kız yakın arkadaş olablirler tamam ama hatta beraber fotolarıda olablir kabul..
ama anlattığın gbi yok nişanlı gbi yok sevgli gbiyse birşey vardır kesin . sevgline güveniyo olablirsin ama o kız bir şekilde gerçekten sevgilini elde etmek istiyorsa başarır.. heleki sen uzaktayken..

benmde ilişkim uzaklıktan btti.. ne kadar güvenirsen güven herzamn boşa çıkıyor güvenler.. erkek mlleti işte..

herkezin yapısı ne kadar farklı işte benim başıma gelse beni kıskandırmak için yaptığını düşünür o sevgili bozuntusunu atardım hayatımdan o kimki beni üzmeye ne hakkı var hıhh

birakabilsem birakicam canim arkama bakmadan gidicem ama hala seviyorum yasadiklarimiz aklima geliyo cok ozluyorum onu... Sesini bi haftadan fazla duymiyim bogulcak gibi oluyorum garip bisey..

lİişkide mesafe sorunu varsa iki taraf da aynı özveride bulunmalı... Diğeri "Uzakta bir sevdiğim var ama yakındakiler de hiç fena değilmiş" bilincinde olursa berabelik burada olduğu gibi karaya oturur...

Her şeyin farkındasınız, sizinki sevgi değil hırs; o kızla aralarında bir şey olmamasını istemişsiniz ama bunu o kadar çok her iki tarafa da hatırlatmışsınız ki bu durumun mimarı olmuşsunuz neredeyse...Gerek erkek arkadaşınızla gerek o kızla bu konuyu bu kadar gündeme getirdikten sonra bu son kaçınılmaz, "eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmak" denir buna... Kızın bu denli rahat olması, aklına estiği gibi konuşması da bundan... Üçünüz de bu konuyu o kadar konuşmuş, o kadar kanıksamışsınız ki geriye sadece "malumun ilanı" kalmış...

Durumunuzun devamı için iki ihtimal var:

1) Bir süre sessiz kalacaksınız yahut rest çekeceksiniz bu kez de erkek arkadaşınız bu durumu hırs yapacak ve "yanlış anladın" diyecek, bir süre sizin gönlünüzü hoş etmeye çalışacak... Kararlı davranırsanız da çok geçmeden açıklama yapmayı sonlandırıp kendi hayatına,keyfine bakacak...

2) Olanları sineye çekeceksiniz, sakin davranacaksınız... Erkek arkadaşınız "elinin altındakilerle" samimiyeti ilerletecek... Sineye çekmeye devam edeceksiniz, erkek arkadaşınız çok geçmeden kendi hayatına, keyfine bakacak...

Her koşulda iki kişilik bir ilişki, paylaşım yok... Siz burada onun hayali ve hatıralarıyla berabersiniz o ise sizden "uzakta"...

Eğer kız sevgilinin normal kız arkadaşı olsa senin cevabına düzgün bir yanıt vererek o da seni tanımak isterdi. İlişkinizin bozulmasına, aranızın açılmasına sebebiyet vermezdi. Onun sana karşı olan tavrı bence onun kötü niyetini gösterir. Ayrıca erkek arkadaşın da hiç dürüst değil bence. O kızı seninle tanıştırıp, uzaktan da olsa normal muhabbet etmenizi sağlayarak şüpheni giderebilirdi. Onlar kesinlikle birlikte bence. Çocuk da hem seni hem de onu kaybetmek istemiyor. Bana çok saçma geldi. Bir ilişkide çiftler birbirlerinin yakın arkadaşlarını tanırlar ve tanıması da gerekir. Bu tamaman 2 kadın bir adam meselesine dönmüş.

Bunlari duymak cok aci siz yazdikca aglayasim geliyor.. Ama sanirim buna ihtiyacim var gercekleri duymaya.. Kendimi daha nereye kadar kandirabilirim ki:)

Bunlari duymak cok aci siz yazdikca aglayasim geliyor.. Ama sanirim buna ihtiyacim var gercekleri duymaya.. Kendimi daha nereye kadar kandirabilirim ki:)

şimdi bunu yapan yarın annesiylede arana girer seni delirtmeye çalışır yolun başındasın unut gitsin kendine sadık birini bul cnm

ooo işin çok zormuş allah kolaylık ve sabır versin bence yıpranan taraf sen oluyrsun sonucta ne kadar sevsede erkek bu anlamaMAya yoksun güdüleri var.verilecek cevaplar verilmiş üzüldüm bende yazmak istedim allah sabır versin bende yaşamştm zor :(:(

Back