Sevgilimin cinsel problemi var mı sizce ? Yoksa her erkek böyle midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle bir de şöyle hikayeler vardı falanca kişi bekarken de sürekli memelerini ellemiş çok büyük olmuş
Hele o temelli saçmalık, akşam yatmadan önce kendimiz yoğuralım o zaman bekarken, öyle de büyür. Emzirme sonrası biyolojik olarak mantıklı da "evlilik" tamamen komedi

Ya da evlenince memem büyüdü söylemi gibi
Öfff ya az ağzına s.çmadılar zamanında psikolojimizin:
Evlenince memen büyür. (Büyük memeli bakire kızlar )
Evlenince memen yumuşar (yumuşak memeli bakire kızlar )
Evlenince kilo alırsın (kilolu bakire kızlar )
.
.
.

Bir yenisini daha ekliyorum
Evlenince adetin düzene girer Bir imza her derde devaymış haberimiz yok. Gerçi bana bunları söyleyenler bakire kızlar değil de yaşça büyük hanım ablalardı

Evlenince adetin düzene girer Bir imza her derde devaymış haberimiz yok. Gerçi bana bunları söyleyenler bakire kızlar değil de yaşça büyük hanım ablalardı
Olay imza değil sevişmek Ne kadar büyük yumşak memeli kilolu kız varsa kendinden şüphe eder hale geliyordu.

Şeyi kalkıp adam gibi bir iş becerse hadi neyse de adamın pipisi tırt, cimri,sana da mikroskop la baksak gene minnacık verdiği değeri görmicez hala erkek arkadaşım naraları atıyorsun.
Adam seni sevmiyor
Adam senden iğreniyor
Adam seninle evlenmeyecek
Her erkek aynı değil ne herifler var kadına değer veren,nirvanaya ulaştıran seninkinden cacık bile olmaz.

Ya bir de bana evlenince kıllar dökülüyor demişlerdi şuan aklıma geldi çok güldüm Var mı bu efsaneyi yaşayan
Ay ne çektik bu şehir efsanelerinden yaaa, erkekler hiç öpüşmemiş kızları dudaklarına bakınca anlarmış hepsi nostradamusmuş mübareklerin.

Bunu duymamıştım
Kızlar için şehir efsaneleri diye başlık açsak yıkılır ortalık, daha kim bilir neler vardır.

Bak bir tane daha geldi:
İlk defa sevgilisiyle oynaşan acemi kıza pantolonunun önünü elletip "bak bu senin için bu hale geldi, başkasıyla hiç yaşamadım" diyen fırlama serseri bu durumda kızlar arasında bir tek sevdiğine kalkarmış efsanesinin dolaşmaya başlaması

Ahahshhs çok güldüm Allah seni

Aa ne diyosun bak, bi de şey var , bunların şeyinde sensör var , hissediyorlar daha önce ilişkiye girdiysen, hymenoplasti falan boş iş sksldkdkf.
Haydaa o zaman dikişler de yalan oldu Ben bir de küçükken evlenince kukunun hep pürüzsüz cillop gibi olması gerekiyor diye düşüyordum yani bu zorunlu bir şeymiş gibi Lazersiz öyle bir şey olmuyor tabi sürekli jilet yapılmıyorsa. O da çok tahriş ediyor sık sık yapınca. Kafamızda ne kadar büyütüyormuşuz cinselliği

Yok artıkk Yabancı ülkelerde var mıdır bu efsaneler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…