- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ona oral sex yaparken gözlerini felan kapatıyor bilmiyorum belki de o an ne geçiyor aklındanSenden pek hoşlanmıyor ya da gizli gay olabilir gibi geldi bana.
Ne mi geçiyor ?Ona oral sex yaparken gözlerini felan kapatıyor bilmiyorum belki de o an ne geçiyor aklından
Hele o temelli saçmalık, akşam yatmadan önce kendimiz yoğuralım o zaman bekarken, öyle de büyür. Emzirme sonrası biyolojik olarak mantıklı da "evlilik" tamamen komediYa da evlenince memem büyüdü söylemi gibi
Ona oral sex yaparken gözlerini felan kapatıyor bilmiyorum belki de o an ne geçiyor aklından
Hele o temelli saçmalık, akşam yatmadan önce kendimiz yoğuralım o zaman bekarken, öyle de büyür. Emzirme sonrası biyolojik olarak mantıklı da "evlilik" tamamen komedi
Öfff ya az ağzına s.çmadılar zamanında psikolojimizin:Ya da evlenince memem büyüdü söylemi gibi
Bir yenisini daha ekliyorumÖfff ya az ağzına s.çmadılar zamanında psikolojimizin:
Evlenince memen büyür. (Büyük memeli bakire kızlar)
Evlenince memen yumuşar (yumuşak memeli bakire kızlar)
Evlenince kilo alırsın (kilolu bakire kızlar)
.
.
.
Olay imza değil sevişmekBir yenisini daha ekliyorum
Evlenince adetin düzene girerBir imza her derde devaymış haberimiz yok. Gerçi bana bunları söyleyenler bakire kızlar değil de yaşça büyük hanım ablalardı
Ya bir de bana evlenince kıllar dökülüyor demişlerdi şuan aklıma geldi çok güldümOlay imza değil sevişmekNe kadar büyük yumşak memeli kilolu kız varsa kendinden şüphe eder hale geliyordu.
Benimkiler d cupAynen öyle bir de şöyle hikayeler vardı falanca kişi bekarken de sürekli memelerini ellemiş çok büyük olmuş
Bir yenisini daha ekliyorum
Evlenince adetin düzene girerBir imza her derde devaymış haberimiz yok. Gerçi bana bunları söyleyenler bakire kızlar değil de yaşça büyük hanım ablalardı
Ay ne çektik bu şehir efsanelerinden yaaa, erkekler hiç öpüşmemiş kızları dudaklarına bakınca anlarmışYa bir de bana evlenince kıllar dökülüyor demişlerdi şuan aklıma geldi çok güldümVar mı bu efsaneyi yaşayan
Bunu duymamıştımAy ne çektik bu şehir efsanelerinden yaaa, erkekler hiç öpüşmemiş kızları dudaklarına bakınca anlarmışhepsi nostradamusmuş mübareklerin.
Kızlar için şehir efsaneleri diye başlık açsak yıkılır ortalık, daha kim bilir neler vardır.Bunu duymamıştım
Aa ne diyosun bak, bi de şey var , bunların şeyinde sensör var , hissediyorlar daha önce ilişkiye girdiysen, hymenoplasti falan boş iş sksldkdkf.Bunu duymamıştım
Ahahshhs çok güldüm Allah seniKızlar için şehir efsaneleri diye başlık açsak yıkılır ortalık, daha kim bilir neler vardır.
Bak bir tane daha geldi:
İlk defa sevgilisiyle oynaşan acemi kıza pantolonunun önünü elletip "bak bu senin için bu hale geldi, başkasıyla hiç yaşamadım" diyen fırlama serseribu durumda kızlar arasında bir tek sevdiğine kalkarmış efsanesinin dolaşmaya başlaması
Haydaa o zaman dikişler de yalan olduAa ne diyosun bak, bi de şey var , bunların şeyinde sensör var , hissediyorlar daha önce ilişkiye girdiysen, hymenoplasti falan boş iş sksldkdkf.
Kızlar için şehir efsaneleri diye başlık açsak yıkılır ortalık, daha kim bilir neler vardır.
Bak bir tane daha geldi:
İlk defa sevgilisiyle oynaşan acemi kıza pantolonunun önünü elletip "bak bu senin için bu hale geldi, başkasıyla hiç yaşamadım" diyen fırlama serseribu durumda kızlar arasında bir tek sevdiğine kalkarmış efsanesinin dolaşmaya başlaması