Sevgilimin cinsel problemi var mı sizce ? Yoksa her erkek böyle midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bırak ya, kapı gibi engel çıktı bizim önümüze 2 3 sefer zorladı da ancak geçebildi ona rağmen kan gelmeyince olmadı mı ki diye düşündü (bana bir şey sormadı allah yukarda, hatta kan görmeyince ben ondan fazla şaşırdım) , dikişle zar arasındaki farkı mı anlayacaklar bir kana odaklanılmış o görününce tamam görünmeyince eyvh eyvah, erekte haldeyken onu ayırabilecek ayıklıkta olduklarını hiç sanmıyorum.
Tüy konusunda da hep temiz olmaya çalışırım ama olmadığı da oluyor tabi. Dünyanın sonu değil.
Yok artıkk Yabancı ülkelerde var mıdır bu efsaneler
Orta doğuda vardır, avrupada olacağını hiç sanmıyorum.

Açıkçası ben dikişin mantığını anlamıyorum bakire bir kadın da hiç kanamayabilir. Çevremizde çokça duyuyoruz ama insanlarımız yeni yeni öğreniyor maalesef. Biz kadınlar da kanamak istiyoruz sanki içimize öyle empoze edilmiş ki kanı görmeyince şaşırıyoruz Tüy konusunda asla orman gibi olmamalı elbette. Ben ağda yapanlar için konuşmuştum belirli bir uzunluk gerekiyor ya o yüzden. Jilette de hemen çıkıyor çok keskin oluyor. Bir de bizler yabancılara göre daha takıntılıyız sanki bu konularda

Kanla işi garantiye alıyorlar işte. Kanama işi bilinç altımıza işlemiş, illa ki acıyıp kanaması gerekiyor.

Ağda işi için de çözümler üretiyor insan, diğer ülkelere göre çok takıntılıyız evet. Ben ağdadan 1 2 hafta sonra makineyle rutuş yapıyorum çoğu zaman, böylece hasta olana kadar idare ediyor, adet sonrası da tekrar ağda. Tüyler taharet işini de zorlaştırıyor ya, gerçekten temiz hissetmek için onların olmaması gerekli gibi geliyor.

Bu arada konu sahibi güncel durum nedir ? Size dokunmayan bir adamı tatmin etmeye hala uğraşmayın bu zamana kadar çok bile uğraşmışsınız.
Dün yine seviştik maaelsef göğüslerimden aşağısına hiç bir şekilde öpmüyor

Tabiiki sorunu var ve sadece kendini tatmin etme derdinde.. 1 senedir nasil sadece surtunme tas olsa catlar insan.. kadin erkek farketmez.. ya o ortama girmezsin ya da birlesme olur.. aranizda 9 yas var diyorsun , bu herif kac yasinda?

Ayrica evlenince neden degissin bu herif simdi
Olmayip evlenince olacak olan nedir

Siz bu adamı fena halde takıntı haline getirmişsiniz biz ne desek boş. Şunu söyleyeyim seks benim için önemlidir eşim olsa neyse de öteki türlüsüyle yapamam biter gider.

Seven erkek seve seve de oral seks yapar kadına kendisinden daha çok karşısındakinin zevkini düşünür adam seni kullanıyor bacım şu hayattaki en büyük nimetleri bu adamla kaçırıyorsun söyliyim

Seven erkek seve seve de oral seks yapar kadına kendisinden daha çok karşısındakinin zevkini düşünür adam seni kullanıyor bacım şu hayattaki en büyük nimetleri bu adamla kaçırıyorsun söyliyim
Gerçekten üzülüyorum kendisine söylüyorum hala evlenince diyor . Dün sürtündük penisi kuruydu biraz yalayayım dedim ıslanacagını düşünerekten ama o an neyse bırak ıyy yalama dedi . Yani vajınama değdirdikten sonra ona ıııykkk geldi bu durum

Niye bunlara katlanıyorsun zorunlu? Yahu sana mikrop gibi davranıyor, onun ne haddine, o kim ki sana böyle davranıyor? Iyyymış, asıl o ıyyyy.

Niye bunlara katlanıyorsun zorunlu? Yahu sana mikrop gibi davranıyor, onun ne haddine, o kim ki sana böyle davranıyor? Iyyymış, asıl o ıyyyy.
Off valla okudukça daraldım insan bu kadar da kendini düşürmemeli ya
Başka birini bulamama korkusu mudur nedir belli ki ortada aman aman bi aşk da yok

Bugün akşam konuştum açık açık anlattım. Aynen olduğu gibi anlattım … sonra evlilik gibi niyetin yok dedim olsaydı böyle davranmazdın dedim. İnsanlar sevdikleri için neler yapıyorlar. Her erkek olmasa bile çoğu erkek bunu yapar dedim . Ben sanmıyorum sana öyle geliyor diyor . Her erkek yapmaz diyor . Aşamıyorum benim beynimde böyle diyor . Sonra ağladım bayağı üzüldüm . Sonra gelmiş sarılıyor aşarız yavrum diyor . Zamanla değişir diyor. Onu da aşarız diyor. Ama evlilik durumlarını söyledim diyor . Durumum yok yılsonuna kadar gider böyle diyor

Kime söylemiş evlilik durumlarını , alacaklılarına mı? O borçları da sen ödeyeceksin , seni tatmin edemediği için kafanı avuç avuç antidepresanla rahatlatmaya çalışacaksın biliyorsun değil mi?

Ne güzel şefkatle kandırıyor seni, "hadi sen de beni rahatlat" dediğinde saçını okşuyordu bu adam değil mi? Elin olmamışını oldurmak için bu ne çaba ya. Biz internet deryasını keşfetmeden önce cinsiyete göre cosmopolitan, tan okuyarak öğrenmeye çalışan bir nesilken bu kadar kazma olmadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…