- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Oda diyor ki ben odunum düşünemiyorum belki ama çok değiştim diyor. Yani sevgisi var gibi de bana karşıNe güzel şefkatle kandırıyor seni, "hadi sen de beni rahatlat" dediğinde saçını okşuyordu bu adam değil mi? Elin olmamışını oldurmak için bu ne çaba ya. Biz internet deryasını keşfetmeden önce cinsiyete göre cosmopolitan, tan okuyarak öğrenmeye çalışan bir nesilken bu kadar kazma olmadık.
İnşallah dediği gibi olur daha ne diyelimOda diyor ki ben odunum düşünemiyorum belki ama çok değiştim diyor. Yani sevgisi var gibi de bana karşı
Sana tabi sevgisi olur , yiyip içip bedava karnını doyuruyor . Sevgisi nasıl olmasın , işin cinsel tarafını demiyorum bileOda diyor ki ben odunum düşünemiyorum belki ama çok değiştim diyor. Yani sevgisi var gibi de bana karşı
Arada o kadar yaşanmışlık var nasıl bitecek acaba yaEvlenmeden önce güya çok sevdiği insanın vajinasına dokunduğu an ıyyy diyen erkek imzayı attığı gibi şakır şakır oral yapacak öyle mi ? Bazı şeyler apaçık görünüyor da siz yanlışa koşar adım gitmeye devam ediyorsunuz.
Şu başlığa ayrıldığınızı yazın sizden çok ben rahatlayacağım inanın.
Evlenmeden önce güya çok sevdiği insanın vajinasına dokunduğu an ıyyy diyen erkek imzayı attığı gibi şakır şakır oral yapacak öyle mi ? Bazı şeyler apaçık görünüyor da siz yanlışa koşar adım gitmeye devam ediyorsunuz.
Arada o kadar yaşanmışlık var ki beni sever gibi bakıyorEvlenmeden önce güya çok sevdiği insanın vajinasına dokunduğu an ıyyy diyen erkek imzayı attığı gibi şakır şakır oral yapacak öyle mi ? Bazı şeyler apaçık görünüyor da siz yanlışa koşar adım gitmeye devam ediyorsunuz.
Güzelim ne evlilikler bitiyor bu mu bitmeyecek ?Arada o kadar yaşanmışlık var nasıl bitecek acaba ya
Erkekler sevişebilmek için aşık rolü yapıyor biliyorsun değil mi ? Sen onu tek taraflı memnun etmeye çalıştıkça kendi değerini düşürüyorsun. Yapma bunu kendine emin ol aşkını sana çok güzel yaşatacak senin gözlerinin içine bakacak adam o değil. Seven biri olsa dokununca nasıl ıyy der ?Arada o kadar yaşanmışlık var ki beni sever gibi bakıyor
Oral sekse gelene kadar ereksiyon sorunu var bence o daha buyuk bi sorunBir senelik bir ilişki içindeyiz. Hala sürtünme ile devam ediyor ilişkimiz aramızda 9 yaş fark var. İlk önsevişmemizde oral yapmama rağmen erekte olmuyordu. Bana alıştıkça erekte olmaya başladı. Beni arzulamaya başladı. Örnek vererek sormak istiyorum akşam bana geldi sevişmeye başladık. Erekte oluyor . Arada hemen iniyor. Sonra tekrar erekte oluyor . Sevişme esnasında sadece ben ona oral sex yapıyorum. O benim göğüslerimden aşagısına hiç bir şekillde öpmüyor. Arada özel bölgeme dokunur . Daha sonra sürtünme ile boşalıyor. Ben çok nadir. Sonra bitiyor bir daha da gün içerisinde asla isteği olmuyor. Ertesi gün aynı isteği oluyor . Kendisine sınırları olduğunu bir senedir sevişmememize rağmen göğüslerimden Aşagısına inmediğini söyledim. Bana daha önce özel bölgeyi öpmediğini garip geldiğini söyledi. Senden iğrenmiyorum diyor . Bana evlenince değişir şimdi olmuyor diyor . O kadar söylememe rağmen o sevişmelerimiz aynı monotonlukta ilerliyor. Her erkek böyle midir ? Neden o bana oral sex yapamıyor.
Tabi o kadar sürtündü kekini yedi falan bunlar unutulmaz .Arada o kadar yaşanmışlık var ki beni sever gibi bakıyor
Sevgi yetmiyorOda diyor ki ben odunum düşünemiyorum belki ama çok değiştim diyor. Yani sevgisi var gibi de bana karşı
Asla ama asla evlenme,11 yillik evliyim.15 senede degismedi evlendikten sonra filanda degismez.Yol yakinken don sonra benim gibi caresizce hayatinin bombos akip gidisini izlersinBir senelik bir ilişki içindeyiz. Hala sürtünme ile devam ediyor ilişkimiz aramızda 9 yaş fark var. İlk önsevişmemizde oral yapmama rağmen erekte olmuyordu. Bana alıştıkça erekte olmaya başladı. Beni arzulamaya başladı. Örnek vererek sormak istiyorum akşam bana geldi sevişmeye başladık. Erekte oluyor . Arada hemen iniyor. Sonra tekrar erekte oluyor . Sevişme esnasında sadece ben ona oral sex yapıyorum. O benim göğüslerimden aşagısına hiç bir şekillde öpmüyor. Arada özel bölgeme dokunur . Daha sonra sürtünme ile boşalıyor. Ben çok nadir. Sonra bitiyor bir daha da gün içerisinde asla isteği olmuyor. Ertesi gün aynı isteği oluyor . Kendisine sınırları olduğunu bir senedir sevişmememize rağmen göğüslerimden Aşagısına inmediğini söyledim. Bana daha önce özel bölgeyi öpmediğini garip geldiğini söyledi. Senden iğrenmiyorum diyor . Bana evlenince değişir şimdi olmuyor diyor . O kadar söylememe rağmen o sevişmelerimiz aynı monotonlukta ilerliyor. Her erkek böyle midir ? Neden o bana oral sex yapamıyor.
her erkek böyle değildir, örneğin benim eşim oral sex yapmadan asla birleşme yaşamaz mutlaka oral sex yapar ve bundan çok fazla keyif aldığını belirtir. ayrıca bazı zamanlar akşamlar yorgun olduğunu bi şey istemediği söyler ve beni oral sexle orgazm yapar öyle uyurBir senelik bir ilişki içindeyiz. Hala sürtünme ile devam ediyor ilişkimiz aramızda 9 yaş fark var. İlk önsevişmemizde oral yapmama rağmen erekte olmuyordu. Bana alıştıkça erekte olmaya başladı. Beni arzulamaya başladı. Örnek vererek sormak istiyorum akşam bana geldi sevişmeye başladık. Erekte oluyor . Arada hemen iniyor. Sonra tekrar erekte oluyor . Sevişme esnasında sadece ben ona oral sex yapıyorum. O benim göğüslerimden aşagısına hiç bir şekillde öpmüyor. Arada özel bölgeme dokunur . Daha sonra sürtünme ile boşalıyor. Ben çok nadir. Sonra bitiyor bir daha da gün içerisinde asla isteği olmuyor. Ertesi gün aynı isteği oluyor . Kendisine sınırları olduğunu bir senedir sevişmememize rağmen göğüslerimden Aşagısına inmediğini söyledim. Bana daha önce özel bölgeyi öpmediğini garip geldiğini söyledi. Senden iğrenmiyorum diyor . Bana evlenince değişir şimdi olmuyor diyor . O kadar söylememe rağmen o sevişmelerimiz aynı monotonlukta ilerliyor. Her erkek böyle midir ? Neden o bana oral sex yapamıyor.
her erkek böyle değildir, örneğin benim eşim oral sex yapmadan asla birleşme yaşamaz mutlaka oral sex yapar ve bundan çok fazla keyif aldığını belirtir. ayrıca bazı zamanlar akşamlar yorgun olduğunu bi şey istemediği söyler ve beni oral sexle orgazm yapar öyle uyur
kendisi içinden gelerek yapıyor, bana oral sex yapmayı da ilk eşim dile getirmişti, benim isteğimle olmadı. normalde ben çok çekingendim ama eşim çok rahat ve isteklidir cinsellik konusunda. sonrasında ben eşime ayak uydurdum. yani çiftler birbirine bu konuda yardımcı olabilirler. sizde yapabilirsiniz.Eşinizi bu seviyeye siz mi getirdiniz yoksa içinden gelerek mi yapıyor