Sevgilimin cinsel problemi var mı sizce ? Yoksa her erkek böyle midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam simdi böyleyse evlenince daha kotu olacak suanki donemleriniz en guzel donemleriniz oldugunu dusunun simdi bile bu kadar kotuyse vah sizin halinize

Arkadaşlar kızıyorsunuz felan ama çok tele Ediyorum yorumlarınız için . İsteksiz görünmeyi deneyeceğim gerçekten nereden tutsak elimizde kalıyor ;(

Arkadaşlar kızıyorsunuz felan ama çok tele Ediyorum yorumlarınız için . İsteksiz görünmeyi deneyeceğim gerçekten nereden tutsak elimizde kalıyor ;(
İsteksiz olursan yapar derken çaba sarfet bunun için diye demedim ya sal gitsin
Saçma sapan muhabbete düşmüssün ne diye uğraşıyosun
Ayrıca iki ay naza çektiğinde yapıcak bir kere diye beklemeye değer mi
Ne gerek

Bu kızin seks hayatı da bizim dolar kuru gibi
Bir iniy bi çıkiy
Yok be gayet stabil, dolar kuru gibi olsaydı keşke bir inip 3 çıkıyor o, her koşulda kârdasın. Ben tanıdığımdan beri aynı noktadalar. Zorunlu adamı göklere çıkaracak kadar oral yapıyor, adam sürtünüyor, kapanış

Erkekler her koşulda arabayı garaja sokma odaklıdır. Bunu rahatça yapabildiklerinde sevişme zaten bir süre sekteye uğrayabilir sonra toparlanır. Seninki şu anda sevişmiyorken o zaman hiç sevişmeyecek, bunun garantisini veririm.

Sevişme esnasında ara ara ereksiyonda hafif azalmalar olabilir ya da sönebilir bu süreyi uzatmak için bilinçli yaptıkları bir şeydir ilk andan daha hızlı bir şekilde yeniden erekte oluyorsa kendisi yapıyordur.

Şey geldi aklıma. Genç kızların adet sancılaeı için önce "evlenince geçer" derler, evlwnince geçmezse "doğumdan sonra geçer" derler ama pek çok insanınki ikisiyle de geçmez, kandırmacadır yani 🤣🤣🤣 zorunlu nereye kadar kanacak bakalım
Ya da evlenince memem büyüdü söylemi gibi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X