-
- Konu Sahibi zorunlualann
Karı koca hayatı mı yaşıyor. Adam seks yapmayı beceremiyormuş.Evlenmenize gerek yok zaten karı koca hayatı yaşıyorsunuz!
Yaşayamıyorlar ki skskdkEvlenmenize gerek yok zaten karı koca hayatı yaşıyorsunuz!
Ya tek derdin oral mi gerçekten bu adam hiç içine girdimi nasıl sorayım daha yaArkadaşlar kızıyorsunuz felan ama çok tele Ediyorum yorumlarınız için . İsteksiz görünmeyi deneyeceğim gerçekten nereden tutsak elimizde kalıyor ;(
Ağzının içini içten saymamana adamin kuşu çok alınmış beybi.Ya tek derdin oral mi gerçekten bu adam hiç içine girdimi nasıl sorayım daha ya
İsteksiz olursan yapar derken çaba sarfet bunun için diye demedim ya sal gitsinArkadaşlar kızıyorsunuz felan ama çok tele Ediyorum yorumlarınız için . İsteksiz görünmeyi deneyeceğim gerçekten nereden tutsak elimizde kalıyor ;(
Daha kafasını kaldıramayan biri bana ne alınabilir ne de başka birşey yapabilirAğzının içini içten saymamana adamin kuşu çok alınmış beybi.
Kafası derkenDaha kafasını kaldıramayan biri bana ne alınabilir ne de başka birşey yapabilir
Yok be gayet stabil, dolar kuru gibi olsaydı keşke bir inip 3 çıkıyor o, her koşulda kârdasın. Ben tanıdığımdan beri aynı noktadalar. Zorunlu adamı göklere çıkaracak kadar oral yapıyor, adam sürtünüyor, kapanışBu kızin seks hayatı da bizim dolar kuru gibi
Bir iniy bi çıkiy
Ya da evlenince memem büyüdü söylemi gibiŞey geldi aklıma. Genç kızların adet sancılaeı için önce "evlenince geçer" derler, evlwnince geçmezse "doğumdan sonra geçer" derler ama pek çok insanınki ikisiyle de geçmez, kandırmacadır yanizorunlu nereye kadar kanacak bakalım
Yok gitmedi daha doğrusu deniyoruz ama ben korkuyorum sanki böyle baskı oluyor idrar keseme gibi hissediyorum geri çeliyorum kendimiYa tek derdin oral mi gerçekten bu adam hiç içine girdimi nasıl sorayım daha ya