Sevgilimin cinsel problemi var mı sizce ? Yoksa her erkek böyle midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
28
Bir senelik bir ilişki içindeyiz. Hala sürtünme ile devam ediyor ilişkimiz aramızda 9 yaş fark var. İlk önsevişmemizde oral yapmama rağmen erekte olmuyordu. Bana alıştıkça erekte olmaya başladı. Beni arzulamaya başladı. Örnek vererek sormak istiyorum akşam bana geldi sevişmeye başladık. Erekte oluyor . Arada hemen iniyor. Sonra tekrar erekte oluyor . Sevişme esnasında sadece ben ona oral sex yapıyorum. O benim göğüslerimden aşagısına hiç bir şekillde öpmüyor. Arada özel bölgeme dokunur . Daha sonra sürtünme ile boşalıyor. Ben çok nadir. Sonra bitiyor bir daha da gün içerisinde asla isteği olmuyor. Ertesi gün aynı isteği oluyor . Kendisine sınırları olduğunu bir senedir sevişmememize rağmen göğüslerimden Aşagısına inmediğini söyledim. Bana daha önce özel bölgeyi öpmediğini garip geldiğini söyledi. Senden iğrenmiyorum diyor . Bana evlenince değişir şimdi olmuyor diyor . O kadar söylememe rağmen o sevişmelerimiz aynı monotonlukta ilerliyor. Her erkek böyle midir ? Neden o bana oral sex yapamıyor.

Birleşme oldu da oral sexin kaldı zorunlu adam seni kullanıyor sen bu akılla daha çok konu açarsın

Bi süre beraber olma bir ay iki ay o zaman yapar isteksiz görünürsen.
Sorunu var tedavi olmalı öyle geçiştirilicek bir konu değil
Ve kesinlikle normal değil

Kızım manyak mısın bırak şu beceriksiz amcayı.şu ana kadar yaşadığın kötü hatıralar bile yeter.

Aa zorunluda gelmis hosgelmis. Gene ayni konu tatlim. Kac defa dedik adam seni sevmiyor, istemiyor, surtunup surtunup gidiyor. Sen evlenince gecer mi diye soruyorsun . Evet evlenene kadar oral yapmaya devam et . Seninle isi bitince biriyle evlenir mutlaka

Adam senin zorunlualanın mı takılı kaldın bunda. Kendini de ikna ettin ilişkiniz olduğuna Fuckbuddy bile değilsiniz. Çünkü ortada F*** yok Ülkede sekse aç bir dünya adam varken neden bu neden neden?
Sözde açlar işte. Icaraate gelince böyle omuyor.biz de salak gibi kendimizi nimetten sayıyoruz. Beceriksiz adamın bile anca dilinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…