• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin cinsel istekleri yüzünden ayrıldım :( yardım..

Allahtan niyetini erkenden belli etmiş terbiyesiz adam
Kurtulduğuna sevin
Başına bela olmamış

Konuyu kim hortlattı :)
gerçi dikkatimi çekti ve okudum
işin açıkcası bu adam evlendiği kadından bunu istemeyecek
ve konu sahibesi ile ciddi düşünmüyor
cinsellik konusunda ;
erkek milleti
:((((((((((((((((((((((((((
pis bir ırk

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.

kesinlikle ardına bile bakma.. sana ayrılırsak naparsın diye sormuşş adı üzerinde hele bi benim isteklerimi yerine getir ondan sonra ayrılcam senden diye sinyal vermiş .. çok var bunun gibileri ve kızı kapının önüne koyan .. lütfen bi hata yapma seviyorum die kendini harcama. sakın ..

bana 4 ay sonra böyle biseyi teklif etmesi cok korkutucu geldi bence iyki kurtulmussun diyesim var canim canini sIKma niyeti ortada ona senden koca olcaginida pek sanmam :50:

Bu nasıl bir karakter, nasıl bir düşünce yapısı nasıl ilginç bir zihniyet ya. Bu düşüncede ki erkekler midemi bulandırıyor .. Bence o bu tarz istekleri ile kalitesini belli etmiş canım. Eğer çok seviyorsan ve sana geri dönmek isterse, tek bi şart koymalısın bu tarz konuları açmaması adına. Tersten midir ne zıkkımsa o haltı teklif etmesinin mantığıda, diğer yolla olursanız başıma bela olur mantığı ile düşünmüştür. Kusura bakma kuzum bu konu çok ciddi o yüzden seni biraz acıda olsa uyarmak zorundayım. Elinden geldiğinde unutmaya çalış. Çünkü gerçekten seven karakter sahibi bir insan sevdiği kıza saygı duyar.
Ben erkek arkadaşımla sevgili olduğum gün, bak ben böyle böyle bir insanım evleneceğim kişiye bütün masumiyetimle gitmek isterim, ileride benden böyle taleplerin kesinlikle olmasın, kaldıramam dedim. Ben bunu söylerken bile utandı kafasını eydi, tabi ki olmayacak bu konuda hiç bir şüphen olmasın dedi. Ve ilişkimizin 4. ayında öptüm onu, evet evet ben öptüm o yeltenmedi bile :)
Gerçekten sevse idi sana sayguı gösterirdi nolur ileride daha çok üzülmeden, kestirip at onu.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.

evlendin diyelim onun istekleri hiç bitmmeyecek ve belkide zamnla başka şeylere yönelcek çünkü yetmeyeceksin belliki fantazi dünyası geniç cinsellik ön planda tutan biri ve böyle adamlar kocalık yapamıyo zevkinin peşinde koşuyo malesef eninde sonunda aldatır :19:

bu tür erkeklerden kork canım bu tür adamlar her şeyi yapar inan bana aldatır bile... uçkuruna düşkün adam adam deildir!!!

insan sewdiğine kıyamaz bunu isteyemez sadece o en önemli günü bekler...

kesin ewlencem diye de bişey yoktur kii bunu kızlara söylüyorum hadi erkekler size "sennle kesin ewlencem ya da nişanlısınız diyelim nişanlımsın bak şu gün ewlencez zaten korkma dese, çok iyi olsada istesede" kesinlikle böyle bi işe kalkışılmamalı..

çünkü ölüm war kalım war adamın başına bi iş gelse aha da kaldın ortada... ince düşünmek gerek ve o muhteşem günü beklemek lazım diye düşünüyorum..

hem sewen erkek yapmaz desek de sewdği halde yapanlarda war oluyor görüyoruz...

ama canım senin söylediğine bakılırsa bu adam seni sewmemiş ondan uzaklaş çnkü sewseydi en ufak şeyde sen istemiyorsun diye dönüp arkasını gtmezdi aramazlık yapmazdı..

kurtar kendini cnm...

Ben anlamıyorum sizin gibileri,böyle bir insandan ne beklersin kardeşim,seni resmen cinsel anlamda kullanmak istiyor,emin ol bu tipler asla evlenmez seni kullanır atar,sonra acaba hamilemiyim,kızmıyım diye sorular sorarsınız.Bu hayat sizin 2.kez dünyaya gelme şansın olmayacak,bırak bu adam defolup gitsin ya harcatma kendini,bedenini.Senden ziyada bilmem nesine.... düşkün.Çok iyi insanlar karşına çıkacaktır,canını hiç sıkma,iki gün ağlarsın ama hata yaparsan bir ömür boyu ağlarsın.......

Ayrıca cinselliğin ötesinde ters ilişki istemesi seni ne kadar kolay biri olarak gördüğünü gösterir ki buna asla izin verme.O gerzeğe ağzının payını ver.:45:Bir erkek bunu kolay kolay söyleyemez kendine saygın varsa asla birinin bunu senden istemesine vee söylemesine izin verme....

işine karışmak gibi olmasın ama ASLLLAAAA yaklaşma cinsel yönden.. tehdit nedir ya? seven insan öyle mi yapar? beklersin eğer seviyorsan... hiç korkma terk mi eder diye. zaten birlikte olmuyorsunuz diye terk ediyorsa senin değil başka birşeyin peşindedir. bir de aile ile tanıştırdı geyiğine kanma.. kimi erkekler için hiç zor değil aile ile tanıştırmak. hatta sevgilin öylemidir bilemem tabi ama bir arkadaşım var sevgililerinin hepsini tanıştırırdı ailesiyle.. yüzüğü takmadan kimseye güvenme derim.ne yaşarsın ona karışmak haddim değil tabiki senin bileceğin iş ama bu çocuk açısından cinsel yönden yaklaşımı hiç hoş değil..

Yorumlari okumadım ama bu adam sapık.daha evlenmeden birak beraberliği ters fln diyor bir de:-(:-( oldu başka deseydin. .

Allah herkesi böyle şerefsiz adamlardan korusun. Resmen ağzını arıyor birde istediğimi aldıktan sonra seni bırakcağım sorun olur mu diye.

Seven insan böyle bir nedenden sevdiğinden ayrılmaz. Haklı olsa bütün hamile kadınların aldatılması lazımdı.

kesinlıkle ınanma nasılsa evlenıcez bu demek o zaman bekler ve bunların lafını etmezdı.

hele kı bırde tersten falan uzak durun.evlensenız bıle ıstegı buymus ayyy ben olsam artık konusmam ordanda baska ıs bulup ayrılırım

merhaba arkadaşım, seni anlıyorum ama tecrübeme dayanarak söylüyorum sakın ha sakın bir daha yakınlaşma, sana cinsellikten bu kadar kısa bir sürede söz acıp ısrar eden erkeğin amacı başkadır sevmiyordur sevdiğinin masumiyetini yitirmesini istemez seven insan, ben de benzeri bir şey yaşadım inan simdi aşk falan diyorsun ama aşk gelip geçici :50: öyle bi şey yok tiksinecek kdr nefret edebiliyorsun bir zamanlar aşık olduğun insandan, hiçbir şeyin garantisi yok. diyorsun ki cinsellik olmadan devam etsek bu sana dönse bile o evet kelimesindeki ışığını görüp bi şeyler alabilmek için dönecektir ki şöyle bi durum da var ters ilişki isteyen erkek nefissiz pis biridir :20: kim bilir ilerde neler ister :44:

Konu çok eski ama arkadaşm umarım bi daha bi araya gelmemişsindir o insanla... istedkleri kısa bi sürede olmasına rağmen hadi onu geçtm gerçekten çok çirkin şeyler... bi de kırma beni falan aşkm demeleri ıyy gerçekten çok itici :52: şu aşkım lafını kirletiyolar resmen soğudm sevdiğime aşkım demeye böyleleri yüzünden...

Son düzenleme:
sen ilişkiyi kabul ettikten sonra, sana artan ilgisinden ve 'ayrılırsak ne yaparsın' sorularından karşında ki kişinin kalitesini anlamış olman gerekirdi. Ama belli ki anlamamazlığa vurmuşsun, vurma bırak gitsin sonra çok üzülürsün.

''Ben olsam bırak gitsin derdim ama aşk kalbe düşünce öyle olmuyor'' demişsin, evet haklısın öyle olmuyor gibi geliyor ama bazen zorlasanda, ağlasanda öyle olmak zorunda. Aşk bu bazen ota konar bazen de otun üstündeki b***a, önemli olan belli bi süre sonra bazı şeylerin farkına varıp noktayı koyabilmek bence..

yazmıştım ama konunun geçen sene olduğunu gördüm :) umarım senin için doğru bi kararı almışsındır.. bu eski konular nasıl düşüyo tekrar gündeme ya :/

Son düzenleme:
Back