• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin cinsel istekleri yüzünden ayrıldım :( yardım..

• Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu.
  • Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi.
  • Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı.
  • En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi.
  • Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi.
  • Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm.
  • Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış.

Şunların hepsi bu adamdan koşar adım kaçmak için yeterli. Neden mi?
  • ciddi düşünen adamda kaybetme korkusu olur, sadece seviyorum demekle olmaz o işler, ki görüyoruz öyle bir korkusu yok
  • biz kadınlar gibi değiliz, ben erkeğim ihtiyaçlarım var cümleleri klasik erkek palavraları. çok duramıyorsa mastürbasyon yapsın. kimse kimsenin ihtiyacını karşılamak zorunda değil. ayrıca cinselliğin sevmekle ilgisi yok. sevişmek için sevmek şart değil öyle olmasaydı bu insan müsveddeleri umuhaneleri doldurmazdı
  • bingoooooooo! ayrılırsak ne yaparsın? dillendirilmiş bile, daha doğrusu Allah size acımışta bu laf o kişinin ağzından kaçmış diyelim
  • ters ilişki "kaypak bir erkeğin sorumluluk almadan cinselliği yaşama isteğinin bir sonucudur". Ters ilişki talebinin aşırı ..... izlemekten kaynaklandığını okumuştum. kaldı ki ters ilişki talebi dahi boşanma sebebi olarak kabul edilir diye biliyorum. Çok özür dilerim ama hak yolu varken b*k yoluna giden kişinin insanlığından şüphe ederim.
  • telefonu kapama tehdidi aşağılıkça ve çok bayağı. ne derece vicdana sahip olduğunu, istediğini alamayınca ne şekilde muamele edeceğini görmüş oldunuz.
  • şu son iki madde bilindik mecnun sendromu, yaniiiii aşığım ben hala ama gururum kırıldı, bu sona sen sebep oldun havalarında. şifresi neden değişmedi. işte siz girip bakın ve bunları görün diye.

kimsiniz bilmem
kaç yaşındasınız bilmem
hayatınız ne şekildedir bilmem ama size YALVARIYORUM BU TİP SIRTLANLARA YEDİRMEYİN KENDİNİZİ NE OLUR. Sonu çok kötü, sonu çok fena, sonu depresyon, sonu doktor.
beyaz gelinlikle ve al duvakla çıkmanın güzelliği yanında böyle bir adama duyulan sevginin ne anlamı var?
Bu kişiden uzak durun, kalbinize taş basın, ağlayın, bağırın ama sakın dönmeyin

Cnm gerçekten seven adam dokunmaya kıyamaz kusura bakma ama seninki eylence peşinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. Görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. en son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. [/color]kesinlikle olmaz dedim bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. Tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.

renkli işaretlediğim yerler çok dikkat çekiciydi
sizinle birlikte olmak istiyor ama ayrılabilirim de diyor
sonra olmadı ters ilişki teklif ediyor hani ayrılırsak üstüme de kalmasın hesabı
vay çakallll

sonrasında bitti ayrıldı
yerinizde olsam asla geri dönmem
zaten sizi gönülden sevse zarar vermek istemez
sizin değer yargılarınıza saygılı olmalıydı olmadı kaybetti olay bu kadar

Son düzenleme:
Evli insanlar bile seneler sonra yeni bir huyunu öğreniyor karşındaki insanın. Nerden biliyorsunuz o insanınla her konuda kafanızın uyuşacağını? 4 ay çok kısa bir süre zaten tanımak için kaldıki evleneceğiz zaten yapalım lafları da çok saçma. O size karakterini zaten belli etmiş, bir şansı daha hakettiğini düşünmüyorum. Kabul ederseniz bir şekilde size empoze edecek isteklerini, sizi ikna edecek bu konuda yazış tarzınızdan böyle hissettim. Bence herşeyin bu kadar başındayken hayatınızdan kolaylıkla çıkarmamak için hiçbir etken yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok iyi yapmışsın canım asla ters ilişki olmaz çok kötü birşeydir bu yaa ordan binbir çşi,t pislik çıkıyor nasıl erkek... aaahh konuşmak istemiyorum ama ikini,zinde sağlığı çok iyi yapmışsın canım valla kabul etmeyip tebrik ler :) :49:

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.

Açıkçası size değer vermiyor..
İhtiyaçları giderilmediği zaman ''küstüm kapat'' diyor..
bukadar basit onun için..
kendinizi daha fazla bağlamadan uzaklaşın..

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.

Ne aşkı güzelim yaaaa.Karşındaki afedersin ama libidosu tavan yapmış,ağzından cinsel iştahlı salyalar akan,erkekcikin niyeti belli.Karakteri belli.Değil 4 ay 1-2 yıl bile geçse konuşulacak konu değil.Yok erkekler kızlar gibi kolay tutamazlarmışta :36::36:
yok ters ilişki yok AYRILIRSAK ne olur gibi önlem almaya kjalksın sen hala :43::43:
Suratına bile tükürmem tükürüğüme yazık olur derim kafamı çevirir giderim.Hangi erkek ciddi düşündüğü kıza böyle iğrençleşebilir.Çok afedersin ama sana arkadan bilmem ne yapmak istiyor sen hala aşkım kalbim diyorsun.Eeehh erkeklere bu cesareti vermemelisiniz.

Baksana şu işe biz ölesiye sevelim onu severken ona doyamazken gözlerine bile bakamazken cinsellikten bahsediyor.
seni seviyorum kelimesi bile ağzımızdan zor çıkardı allah islah etsin. Bu dünyada hiç bir kimse yaptıklarıyla kalmıyacak hele ki bir bayyanın duygularıyla oynamışsansa onu kırıp döküp parçalamışsansa vay ki haline ..
Yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.

Konu 2 sene öncesinin..

Niyetini daha ne kadar belli edebilirdi ki? Onun senden bekledikleri ortada. Seni sevip değer verseydi böyle bi durum yaşanmazdı. Birbirinizde zaman kaybetmeyin

nedense, konunhn gercekligine inanmadim.. var malesef boyle seyler, Allah uzak etsin.. ama burda inanmadim :KK51:
gercekse de, uzak dur konu sahibi, insanlar gerekirse (vajinismus vs gibi sebeplerden) senelerce eslerini bekliyor, zorlamiyor.. bu terbiyesizlige meydan verme.. ve bidaha arama ilk basta yaptigin gibi..

Back