- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu.
- Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi.
- Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı.
- En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi.
- Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi.
- Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm.
- Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış.
Şunların hepsi bu adamdan koşar adım kaçmak için yeterli. Neden mi?
- ciddi düşünen adamda kaybetme korkusu olur, sadece seviyorum demekle olmaz o işler, ki görüyoruz öyle bir korkusu yok
- biz kadınlar gibi değiliz, ben erkeğim ihtiyaçlarım var cümleleri klasik erkek palavraları. çok duramıyorsa mastürbasyon yapsın. kimse kimsenin ihtiyacını karşılamak zorunda değil. ayrıca cinselliğin sevmekle ilgisi yok. sevişmek için sevmek şart değil öyle olmasaydı bu insan müsveddeleri umuhaneleri doldurmazdı
- bingoooooooo! ayrılırsak ne yaparsın? dillendirilmiş bile, daha doğrusu Allah size acımışta bu laf o kişinin ağzından kaçmış diyelim
- ters ilişki "kaypak bir erkeğin sorumluluk almadan cinselliği yaşama isteğinin bir sonucudur". Ters ilişki talebinin aşırı ..... izlemekten kaynaklandığını okumuştum. kaldı ki ters ilişki talebi dahi boşanma sebebi olarak kabul edilir diye biliyorum. Çok özür dilerim ama hak yolu varken b*k yoluna giden kişinin insanlığından şüphe ederim.
- telefonu kapama tehdidi aşağılıkça ve çok bayağı. ne derece vicdana sahip olduğunu, istediğini alamayınca ne şekilde muamele edeceğini görmüş oldunuz.
- şu son iki madde bilindik mecnun sendromu, yaniiiii aşığım ben hala ama gururum kırıldı, bu sona sen sebep oldun havalarında. şifresi neden değişmedi. işte siz girip bakın ve bunları görün diye.
kimsiniz bilmem
kaç yaşındasınız bilmem
hayatınız ne şekildedir bilmem ama size YALVARIYORUM BU TİP SIRTLANLARA YEDİRMEYİN KENDİNİZİ NE OLUR. Sonu çok kötü, sonu çok fena, sonu depresyon, sonu doktor.
beyaz gelinlikle ve al duvakla çıkmanın güzelliği yanında böyle bir adama duyulan sevginin ne anlamı var?
Bu kişiden uzak durun, kalbinize taş basın, ağlayın, bağırın ama sakın dönmeyin