• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin cinsel istekleri yüzünden ayrıldım :( yardım..

Çok teşekkür ederim hepinize. İnanın beni okadar rahatlattınız ki, içimi öyle huzur doldurdunuzki ne desem az.

En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış.

Pislik....
Sadaka verin fakir fukaraya.

benimkisi de tam tersi benim de ciddi bir ilişkim var hatta konum da var benim burda görmüşsündür belki birbirimizi çok seviyoruz ama birşey eksik gibi.. başlığı altında. Bizim de aşk çok güzel,çok mutluyuz, 1 aya nişanlanıcaz ama cinsellkte bazı problemlerimiz var zaman zaman onları da konuşarak ve sık sık başbaşa kalarak çözüceğimize inanıyoruz ama bizde asla ayrılık lafı geçmez hiçbir zman.. senin erkek arkadaşının cinsellk konusunu açtktan sonra ayrılırsak naparsn demesi pek hoşuma gitmedi açkçası yani amacı sadece brlkte oldktan sonra ayrılmakmı yani ?? ayrıca o bahsettiği ters ilişki de bi erkeğin sevdiği birisiyle hele hele ciddi düşündğü birisiyse aklına bile getirmemeli...

Son düzenleme:
seven erkek boyle bir seyi teklif etmezdi.kiyamzdi sana nasil olsa evlencez lafi hep bu sekilde kandiriluyor kizlar.ayrica eger bu adamla evlelnirsen kesinlikle senden ayni seyi isteyecektir..kurtulmaya bakin arkaniza bile bakmadan kacin bu adamdan gerekirse isinizi degistirin.

Sevdigini evlenebilmek icin 6 yil 10 yil bekleyen ama harama uckur cozmeyen erkekler varken bu adam sadece kazanovalik yapmak isteyen bir belesci uzgunum Senin namusuna goz dikmis bir haramzade

İyi akşamlar arkadaşlar. Bir sorunum var fikirlerinizi almak için üye oldum. Aynı işyerinde çalıştığım ve 4 aydır görüştüğüm bir çocuk var. Benimle ciddi düşündüğünü beni sevdiğini söylüyordu. Ailesinden beni bilmeyen kimse nerdeyse yok. Annesi, babası ve ablasıyla tel. görüşmemde oldu. Ancak biz bu sırada 2 kez yakınlaştık cinsel anlamda. Bana beni çok sevdiğini ve erkeklerin kızlar gibi cinsellik konusunda kolay tutamadıklarını, beni çok arzuladığını ve benimle nasıl olsa evleneceği için cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi. Önceleri olmaz kesinlikle dedim. Ama bu konuyu sürekli açmaya başladı. Bende tamam dedim. Açıkcası merak ettim tepkisini. Ben olur dedikten sonra daha bir ilgisi arttı. Sonra ya ayrılırsak naparsın demeye başladı. Ayrılmak yok unut bunu dediğimde tabiki yok sadece meraktan sordum falan dedi. En son bana normal ilişkinin dışında ters ilişkiyede girmek istediğini syledi. Kesinlikle olmaz dedim Bunu bir daha duymak istemiyorum ne şimdi ne evlenince asla olmaz dedim. Ya lütfen aşkım kırma beni lütfen lütfen diye yazmış. Ben asla deyincede küstüm konuşma benle demiş. Üstünden bikaç saat geçti aradım, saflık ettim biliyorum ama aradım. Konuşmuyorum senle kapa telefonu yoksa ben kaparım dedi. Tamam dedim kapadım. Arkadan msj attım. Ben artık yokum, seni istediğin şekilde tatmin edecek birini bul en iyisi o kişi ben değilim dedim. Bunun üzerinden 3 gün geçti ne aradı ne sordu. Facenin şifresi hala aynı girip baktığımda hergün beni arattığını gördüm. Ayrıca seni sevdiğimi asla anlayamıcaksın, içimde yaşıcam v.b. tarzda paylaşımlar yapmaya başlamış. Ben bu 4 ayda çok bağlandım ona, onunda beni sevdiğini sanıyordum. Ama anlıyorumki cinsellik için istediğini alamayınca beni silecek biriymiş. Birde hergün birbirimizi görüyoruz 2 -3 kez şirkette görmezden gelemiyorum canım yanıyor ister istemez. Tamamen silip hayatımdan çıkartsam mı, yoksa biraz daha bekleyip dönerse bir şans daha versemmi tabiki birliktelik olmayacak şekilde devam etmek isterse? Böyle bir konuyu başkası açsa tek cevabım bırak gitsin olur ama aşk kalbe düşünce mantık uçar gidermiş. Lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.
fırsat vermeyelim boylelerine canım senin de Allah yardımcın olsun

Çocuk resmen seni kullanmak istemiş bide ayrılırsak naparsın falan diyerek ayrıca 4 ay olmuş hemen nasıl cinsellik düşünüo ya bence onun aklı orada çalışıo ...4 ayda insan birbirini tanıyamaz bile hemen ...
Bence sen sevin ki düşüncesi sevgi aşk olmayan sana değer vermeyen cinsellik yaşamak için birliklitelik arayan bi adamdan ayrıldığın için ilerde daha da üzülebilirdin...İnşallah karşına seni çok seven değer veren biri çıkar.

Benime başıma geldi ne yazık ki , ve he aramalar mesaj atamalar, sakın ama sakın attığı mesaja veya aradığı zaman telefonu açma

Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur. O yüzden ayrılmakla en iyi kararı vermişsin.

canım kararına çok sevindim
ama bu adam yarın öbür gün birdaha asla cinsellik muhabbeti açmayacağım diye yalvarsa affettirse kendini
gerçekten de açmasa bile buadamla sakın evlenme
ters ilişki takıntısı var
evlenince kesinlikle ister

Bu Yaratık Kesinlikle Sapık Düzgün Adam Olsa Senle Evlenmeden Cinsellik Yaşamak İstemez Bide Ters İlişki Hiç Lafını Etmez

Nasılsa Evlenicekmişmiş Yaşamalıymış Hertürlü İlişkiyi Hımmm Tabi Canım Tabi :36::6:

Cinsellik Lafını Ettiği An Ayrılmalıydınız

Bosver sana bu şekilde yaklaşan bir insana asla hayatında yer verme.. Aşık insan sevdiginin gözlerine bakarak yaşar aşkını. Başka şekilde değil..

Canım bak kk da evlenecektik iliski yaşadıktan sonra beni bıraktı diyen ve pisman olan pek cok arkadas gördüm
Sende inanma bu adama , bence hevesi gecti mı bırakır seni
Ayrıca ters iliski evli çiftler icin bile dinen haram ve yasal olarak boşanma sebebi, söylemek istedim

bi defa o dediği sey cok günah ters ilişki yani.bencede sakın ama sakın uzak dur.içinde Allah korkusu olan biriyle olursun insallah.ama bunda yok belli....bencede facesini acık koymasının ve öyle yayınlar yapmasının nedeni senin bakıp geri dönmen.seven adambi kez ne olursa olsun senden ayrılmazdı.biraz bekle bence bak senden yüz bulamayınca baskalarına sarkar bukezde.bencede canım asla dönme.Allah kurtarmıs şükretmelisin bence...Allah iyilerle karsılastırsın amin

Beni sevdigim insan aldatti ve ayrildim ve beni aldattigi kizla beraber olmus ilk defa yasamislar simdi ondanda ayrildi peki ne oldu simdi o kiz yaa bi cozumunu bulacak tibben yada kendisini oyle kabul edecek biriyle evlenicek onada evlenicez dedi belki kim kaybetti kiz zor durumda kaldi bi anlik zevk heves icin kendini iyi hisset sakin bu ayriligin pismanligini yasama seni tersten iliskiye zorlayan bu adiye bir sans vermeyi sakin dusunme sana ve kararlarina saygili olmak zorunda ben 5 senelik sevdigimden vazgectim sende gecersin o kadar saygili arli edepli insanlar varki iyikide kabul etmemisim diye sukredeceksin sakin ha sakin bu insana geri donme atese atma kendini

Bu adamdan arkana bakmadan kaçç... Tertemiz kurtulduğun içinde sadaka ver pis sapık bu ne terbiyesizliktir! :47:

aklı başında gayet mantıklı bir kızsın sen kardeşim.Allaha dua et.sadaka ver.bence vesile olmuş kurtulmana.kimbilir başka ne manyaklıkları vardır.duygu sömürülerine inanma sakın.Allah gönlüne göre birini versin inşallah

Ben sevgililikte cinsel ilişkiye karşıyım ama yaşayana da saygım sonsuz
Lakin daha 4 ayda ne yakınlaşması ne istekleri yahu bu adam sapıtmış
Kuzum hiç mi çevrende görmedin, duymadın tv de nette de demi denk gelmedin
İstediğini alana kadar o hiç ayrılmayacağız, nasılsa evleneceğiz replikleri yeşilçamda kaldı
Bırakın şu tipleri daha 4 ayda ne düzü ne tersi olmaz olmamalı

Ben sevgililikte cinsel ilişkiye karşıyım ama yaşayana da saygım sonsuz
Lakin daha 4 ayda ne yakınlaşması ne istekleri yahu bu adam sapıtmış
Kuzum hiç mi çevrende görmedin, duymadın tv de nette de demi denk gelmedin
İstediğini alana kadar o hiç ayrılmayacağız, nasılsa evleneceğiz replikleri yeşilçamda kaldı
Bırakın şu tipleri daha 4 ayda ne düzü ne tersi olmaz olmamalı

ben bu adami iyi niyetli bulmadim..hic uzulme arkana bile bakma..kendine yazik edersin:34:

Back