sevgilimin cinsel istekleri yüzünden ayrıldım :( yardım..

Esime okuttum konuyu, adamin derdi oymus demek ki ayrilirsa ayrilsin dedi.
Sapik yaratik. cinsellik yasanabilir seven insan kiyamaz olayina katilmiyorum ben niye kiyamasin bu kotu. bi olay degil karsilikli karar verilirse pek ala yasanabilir. sen istemedigin halde dayatiyosa sorun orda baslar bence..

Cinsel anlamda 2 kez yakinlastik diyorsun, anlamadim cinselik oldumu olmadimi ?
Ben sanki oldu da simdi de ters iliski istedi diye anladim?
Erkekler hadi iliski vs ister onu anlarimda, ters iliski istemesi cok dagalmis gibi birde trip yapmasi da ne ?
Sil gitsin...

Tekrar başlarsanız yine aynı istekle gelecek, tripleri daha da artacak.
Arkana bakmadan uzaklaş derim bu fırsat düşkününden.

Bende arkadaşa katılıyorum oldumu olmadımı ben anlamadım orasını ??

bence kurtulduğuna sevin bir dahada arama canım belliki seni cinsel isteklerini karşılamak için kullanıyor gerçekten sevse beklerdi ayrıca bu isteğinide kabul edersen sonu gelmez başka istakler çıkar ne öyle hemen küsüyor niyeti belli boşver gitsinnn

bende bu yuzden terkediliyordum.tamamen benim dusuncem bosver gitsin,ne demek ters iliski benim kocam bile benden bunu isteyemez kaldi ki cok ta az olmus siz cikali.turkiye de bu tabular asilmadi evlilik oncesi cinsel iliski seni pisman ettirebilir.ben dusuncemde baki kaldim esim yabanci oldugu halde saygi duydu.sana ve dusuncelerine saygi duyacak birini bul.

tek şey söylicem canım.Karaktersizin biriymiş.Bence kurtulmaya bak ondan.Seven insan böyle şeylerin derdine düşmez.

4 aydır tanıdığın adamla nasıl buralara geliyo muhabbet ben anlamıyorum, nasıl izin veriyosun bu ne cüret, bana eşim diyemez ters ilişki falan ki öncesinde 9 sene çıktık desturla otururdu yanıma, ailesinden herkes beni biliyo diyosun eeee yani, benimde kardeşimin bin tane kız arkadaşı oldu hepsini biliyoduk bi gün ayşe bi gün fatma kızlar akıllı olmadıktan sonra ben napıcam kardeşim ayrılır benimde muhabbetim biter yani, valla bu devirde erkek olmak var

Canım Yeni tanıdığın biri sana cinseliği hemen talep ediyosa,üstüne üstün bide ters ilişki istiyosa çok tehlikeli,bununla beraber bence biraz konuşsa idiniz,sakıncasını anlatsa idin

doğru bi karar vermişken tekrar aynı şeylerle uğraşmanın bi anlamı yok bence..

Sevgilin cinsel isteklerinin devamı gelemediği için senden ayrılmış.
Bence o işyerinden başka yere geçme ihtimalin varsa ayrıl işten derim...
Psikolojini bozarsın bu halde...

canım cinselliğe tamam dedikten sonra ayrılık konusunu açmış sanki işini görüp gidecek gibi bir hali varmış gibime geldi boşver unut gitsin insanlar eşlerinden boşanıyorlar bu kadar üzülme 4 ay görüşmüşsünüz anılar azken bitir gitsin bence yazık etme kendine

benim 5 yıllık bir ilişkim var (maşallah diyim) bu süre içerisinde erkek arkadaşım bana böyle bir şeyle asla gelmedii, iyi de yapıyor.Bence kesinlikle doğru olanı yapıyorsun, bugün değil yarın illaki sana bu teklifi yineleyecekti.çok iyi yaptın, onu görmezden gelmelisin çünkü o sana tamda onu yapmış.

peki bşy sorabilirmiym bu 5 sene içnde hiç mi birşey yaşanmadı yani karşınızdaki neticede erkek merak ettm de... bn şuan bu konuyla alakasız birşey soruyorum konu sahibinin başına gelen şey tabiki çok kötü yanlş anlamayn. Bu sefer kimileri diyolar bi erkek o kdr sene cinsellk yaşamadan duramaz bu sfer gider başkalarıyla oluyodur vs.. vs.. ondan sordm. Benm de 2 senedir ciddi bir ilişkim var bu konunun tam tersi gibi hatta bu bölümde konu da açmıştm mutluyuz ama cinsellikte biraz sorunlar yaşıyoruz. Onları da atlatmak üzereyiz şuan. Yani bnce niyeti kötü değlse (ki zaten bu anlaşılıyor) ve ciddiyseniz ilişkide zaten cinselliğe de yer verilmeli bundan doğal birşey yok ama bu konu sahibi arkadaşınki kendini direk belli etmş resmen o ayrı...

Son düzenleme:

bu benim kendi seçimim isterim ya da istemem sadece erkek yapmadan duramaz diye bişeyler yaşanmalı diye bir kural yok ki şöyle de bir durum var ben istemiyorum tamam evlenicem evet ama her türlü olumsuzluğu düşünmek zorundayım.erkek yapmadan duramaz diye bir şey yok inanın yok ister delirir belki ama bekler.erkeklerin olduğu gibi kadınlarında arzuları vardır ben tutabiliyorsam o da bunu yapmalı.herşeyin özel olması gerektiğini düşünüyorum.

hamile de kalabilirdin hayatını mahvedebilirdi ozaman daha çok üzülürdün illa düzgün biri çıkıcak karşına ozamanda bu çocuğu hatırlayıp iyiki kurtulmuşum diceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…