sevgilimin bir anda değişmesi

Bir erkeğe bu kadar ısrar neden? Aradığınızda defalarca dönüş yapmayan adamı ısrarla aramaya devam edecek kadar gurursuzsunuz ama beni göz göre göre aldatan adama döner miyim hiç diye burada ahkam kesiyorsunuz. Fake hesaptan yazmak nedir, arkadaşınızdan aramak nedir? Adam karaktersiz ama siz de hastasınız.

Amacı zaman öldürmek

Bir bordo bereli olarak hepsini okudum

Biraz daha darlasaydınız adamı az olmuş. Çip falan taktırsaydınız.
Bravo size, ben okuyamadım vallahi sıkıldım okurken.
Konu sahibi, adamı bi salın rahat rahat bi sohbet etsin, yatsın uyusun, yesin içsin yahu. Ne bu böyle bu kadar üstüme gelseler anında kaçarım o kişiden.

Aaa sonuna kadar okumamıştım, onları da mı yapmış? Daha neler

Kendinizi böyleleri icin niye küçük düşürüp pesinden gidiyirsunz böyle adamlara niye anlam yüklüyorsunuz ki

İyi yine iki ay saklayabilmiş karaktersizliğini
İt kopukla ne işin var zamanın çok mu kıymetsiz
Yüzüne tükürme bile bu yılışığın

Kabullen boşver ve unut, bidaha iletişim kurma ne güzel 2 ayda öğrenmişsin her şeyi, 3 sene 5 sene çok seviyorum diyen koca koca adamlar bile yapıyor bunları
Senin hatan ısrarla onu araman mesaj atman, bunu bir ders olarak kabul et bidaha karşına böyle biri çıkarsa yalvarır gibi günlerce arama

Aldatmış hatta iletişimi kesmeye çalışmış sonra siz sinirlenip engel falan koyunca bahaneyi bulmuş ayrıldık sandım demiş. Klasik doğru düzgün yalan bile söyleyemeyen beyin yoksunu erkek tipi işte. 2 ay iyi vakit geçirilip sonra olmuyor denilebilir ama bu erkek modeli öyle demez saçmalar böyle. Değişmemiş hep böyleymiş yani.

2aylik ilişki için çok uzun bir yazı, üzgünüm.

Hep senin gibi ilişkileri olan bir kız arkadaşım var, kız arkadaşımın özelliklerini de sayayım bakalım kaç tanesi seninle eşleşiyor
1. Okumuyor ve çalışmıyor tüm gün evde (ne alaka deme çok alaka)
2. Hayatına giren erkekleri hayatının merkezine koyup onlarla g0tle don misali ilişki yaşıyor
3. Bir süre sonra çok emek verip bağlandığı için ilişki ne kadar toxicleşirse toxicleşsin ayrılamıyor (aldatılma, sidd3t, kufur)
Kısacası 2 gram aklın varsa canın kıymetliyse bu ilişkini bitir ve kendine odaklan özsevgini kesinlikle düzeltmen lazım dua et ki karşına kötü bir insan çıkmamış seni iliklerine kadar kullanır peçete gibi fırlatırdı çöpe. Eğer kendine çeki düzen vermezsen de yaşanır, maalesef kız arkadaşım yaşadı.

2 ayda gerçek yüzünü göremezdin zaten iyi olmuş bu olaylar silsilesi. Önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…