- 18 Temmuz 2024
- 22
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi mynameisss
2 aydır birlikte olduğum sevgilim izne ayrıldı ve memleketine gitti. Gitmeden önce çok iyiydik çok iyi anlaşıyorduk biz. Bana karşı davranışları konuşması o kadar iyiydi ki benimle ilgili hayalleri falan vardı bir şey yaparken geleceğine beni hesaba katarak yapıyordu hep ileriki zaman için evlilik mevzusu da açıyordu bana. Ben bunları konuşmak için aşırı erken falan diyordum tamam ama kötü bir şey değil ki bunları konuşmak diyordu. Neyse bu o gün izine gitti 5-6 saatlik yola. Gitmeden önce bana arkadaşlarını falan gösterdi oradaki bu böyledir şöyledir diye hepsini. O gittiği gün yolda falan gidince hep ben aradım. Normalde aynı şehirde olduğumuzda ben mesaja 1 saat bile cevap vermesem defalarca mesaj atar ve arar beni. Yoldayken 1 saat falan var demişti konuştuğumuzda ben haber ederim dönerim sana dedi. Geldim diye mesaj attı gidince sonra ben aradım biraz uyuyacam dinleniyorum ben kalkınca haber veririm sana dedi 2-3 saat geçti ses yok yine ben aradım oturuyorum çay içicem şimdi yeğeni falan vardı öyle dedi ben haber edecektin ya dedim yeni kalktım zaten dedi . Normalde hemen yazar uyanınca falan o gittiği gün tuhaflık ve soğukluk sezdim hep. Ben de o gün dışarıdaydım normalde beni arar mesaj atar geldin mi napıyorsun falan diye soran adam o gün bana asla sormadı. Konuştuğumuzda akşamüstü eve gidince yazarsın dedi ben de sorarsan öğrenirsin dedim . 1 saat sonra naptın yazmış neyse bir süre sonra cevap verdim geldim falan diye ben de arkadaşıma geldim yazdı bana . Buradaki arkadaşlarının yanında benimle samimi sevgili olduğumuz belli şekilde konuşuyordu orda ise herhangi biri gibi konuştu telefonda dedim sen normal arkadaşınla mı konuşuyorsun telefonda her zamanki gibi olsana dedim. Seni biliyorlar zaten bunu sende biliyorsun niye triplere giriyorsun diye mesaj attı. İzine gittiğinde ilk yanına gittiği arkadaşı da eski sevgilisiyle onu tanıştıran kişi bu da sinirime gitti haliyle yükseldik . Daraltma beni ne yapayım çocukluk arkadaşım saçma konuşuyorsun gibi şeyler yazdı. Tamam bir şey demiyorum artık sana Dedim tamam falan dedi görüldü yaptım. Ve 2-3 saat geçti mesaj atmadı. Normalde birkaç sene önce kötü madde kullanmış birkaç defa, alkol çok tüketiyormuş bunları bana anlattı. Alkol almıycam diye bana söz verdi içersem de sana söylerim öyle içerim demişti . O gece aradım yine onu arabada geliyordu sesi konuştuk istiyorsan görüntülü ara dedi kapattık falan . Ben mesaj attım kaçta geçersin eve diye cevap verme şeklinden anladım alkol aldığını. İçtin mi sen doğruyu söyle falan dedim evet dedi. O gece kötü şekilde mesajlaştık aramız soğudu ve o adam sanki benim yanımdaki adam değildi konuşması davranışı. Ertesi gün oldu ben aradım bunu meşgule attı kahvaltıdayım falan dedi. Sonra ara beni seninle konuşmak istiyorum dedim görüldü yaptı. 15 kere aradım mesaj attım defalarca açmadı normalde yapmam bunu ama sinirden hiçbir şey düşünemedim. Aramalarımı açmadı mesajlarıma dönmedi . Yanımda arkadaşım vardı ondan aradım bir kere onu açtı . Neden açmıyorsun ya telefonlarımı falan bir şeyler dedim seninle sen bu haldeyken konuşmak istemiyorum ben seni arıycam dedi ne zaman arayacaksın dedim bir şey demedi sadece ben seni arıycam dedi kapattık. Ben bu kadar beni umursamayan adam için artık bazı şeylere gerek yok dedim numarasını sildim instagramdan çıkardım. 1 hafta geçti aramadı o süreçte başka hiçbir erkekle iletişim kurmadım. Tartıştığımız gün benim sahte hesaptan istek attım kabul etti geri dönüş yaptı . Hesabına baktım o gün bir kızla takipleşmiş kızın profilinde onun eski çalıştığı ilde aynı yılda fotoğrafları vardı kızın. Şüphelendim . 1 hafta böyle geçirdim kafamda . O kızla takipleştiğinden beri başka da kimseyi takip etmedi kız da aynı şekilde birilerini takip etmiyordu . 1 hafta sonra dayanamadım içim içimi yiyeceğine kıza fake hesaptan mesaj attım kız onunla konuştuğunu söyledi daha önceden sevgiliydik 4 yıl önce dedi o istek attı mesaj da attı dedi ara ara yazıyor yine bana benim ondan sonra sevgilim de oldu ara sıra yazıyor daha önce de yazdı ben onunla olmayacağını anlayalı çok oldu dedi ama kız da aşırı rahat geldi bana . Onunla takipleştikten sonra kimseyle takipleşmemesi falan böyle demesi zıtlıyordu. Ben 10 gün önce ayrıldık falan dedim . 2 aydır sevgiliyiz sana yazdı mı iki ay içinde dedim yazdı dedi. Sonra sinirlendim aradım ben yine açtı bir yerdeyim dedi seni birazdan çıkınca arıycam dedi aradı konuştuk. Seni aramamamın sebebi beni engelledin sandım çıkardın falan her yerden gerek duymadım dedi. E dedim isteseydin instagramdan engelli olmadığını gördün ordan yazardın işine böylesi geldi dedim. Konuştuğunu inkar etmedi evet yazdım dedi ama seninleyken kimseye yazmadım dedi ne ona ne başkasına sevgili değildik önceden tanıyordum konuşuyorduk falan dedi. Sen nasıl birisin ya hemen ayrıldığın gün eskisine yazabiliyorsun böyle mi değer veriyorum dedim bana her şeyin yalanmış dedim. Sana dediğim her şey gerçekti ama beni engelledin sandım yazdım ona da inkar etmiyorum dedi . Benim anlamadığım bana o kadar güzel bakan güzel şeyler söyleyen 2 gün önce güzel vakit geçirdiğim adam nasıl bir anda bu denli değişti bunu kabullenemiyorum