Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

Bence siz kızdan değil erkek arkadaşınızfan kurtulun.

Şimdi anladın ki haberi yok. İrdeleme artık önüne bak, haberi olsa da bırakmaz o kız, olayı aldatılmak kandırılmak değil onun.
Yok ya onunda vardır haberi
Böyle takıntılı kadın hiç mi bakmıyor teline
Hepsinin herseyden haberi var
Kadına sevgilin seni aldatıyor dedim ikimizide aldattı
Banane sen basit kızsın benim sevgilim senle gönül eğlendirmiş f…dedi
Gitti sonra evlendi adamla
Hiç haberi yoktur falan değil hepsinin haberi var
O günden sonra asla hiçbir kadınla muhattap olmadım .
Başıma geleceği biliyorum çünkü
Uzak durdum bu tip adamlardan

Gercekten bir kadın kendıni istemeyen biri ıcın neden bu kadar gururunu yerler altına alıp pesınden sürekler kendini anlamıyorum o kız ıcın dıyorum bunu. Lütfen sende o kız gıbı yapma....

Ama tabı iç yüzünü de bilemeyiz, erkek arkadasın birşeyler saklıyorda olabılır. Israrla hayır aramayacaksın dedıgıne göre senin varlığını saklıyor bence. Yoksa gercekten istemeyen rahatsız olan bir adam al konus der yanı. Düşsün yakamdan der bu işi iyice keyfi uzatıyor gıbı. Güven vermedi pek.
Sakin egosunu şişirmesine müsade etme eğer bir çözüme kavusturmuyorsa uzaklas bu adamdan

Zaten mesajları okumuşsunuz. O mesajlarda sizden bahsetmediğini ya da bahsettiğini görmüş olmalısınız.

Benim fikrim, ailesi zaten sizi istemiyormuş ve bu kızı da ailesi bulmuş. Bu durumda şu an sizinle birlikte olduğunu kıza söylememiştir. Çünkü söylese muhtemelen ailesiyle arasının açılacağını düşünüyor. Hatta kızın, sizi öğrenmesinden de deli gibi korkuyor ki siz kızla konuşacağınızı söylediğinde sizi engellemiş.

Sevgiliniz, sevdiği kızı ailesine karşı koruyamayan, ailesi için sevgilisini terkeden bir korkak, bu devirde ailesinin bulmuş olduğu kızla sırf ailesi istiyor diye görüşen bir aciz. Kız ise istenmediği kişiye aylarca yalvarıp, gururunu hiçe sayan takıntılı ve hastalıklı biri. Bu durumda da sizin onlarla muhattap olmanız onların seviyesine inmenize neden olur. Yerinizde olsam asla kızı aramazdım.

Hey Allahım ya. Sen basit oldun, o zor oldu da ne oldu? Şimdi bir ömür '' basit '' kadınların üstünden toplayacak kocasını. Bunlar '' Henüz beraber olmadım da böyle, beraber olsak başkasına gerek kalmaz, bana müptela olur. '' diye evlenip sonra hayatının şokunu yaşıyorlar. Sanırsın bi onlarda var, kendileri özeniyor bezeniyor altın kafese koyuyor diye herkes için değerli sanıyorlar.

Zaten arasam bıle yorumlar doğru adam beni kötüler aka çıkmak icin haklısın

Bende bundan korkuyorum zaten kızı aramak isteme sebebim onu bırakması rahatsız etmemesi icin degil benden haberi var mi merak etmiştim .ama doğru diyorsun yakınımda birkaç kızın daha basına gelmiş aynı durum üstüne kendilerini kötülemişler galiba aramam Allah’ından bulsun

Sizi bilmem de adam öyle düşünmüyor. '' Param var, ortalama bir tipim. Kızlar bana kurban olur. '' diye düşünüyor ve hatırı sayılır bir miktarda da haklı malesef.
Ben böyle biri tanıyorum biliyormusun akrabam sonunda ikisiylede olmadi gitti kendinden zengini buldu he çok cektimi coookkk çekti o kızdan

Onlarda öyle bir durum da yoktu ilişkiye giriyorlardı yani öyle evlenmeden önce olmaz falan olayı yoktu yani
Öyle saf bir kız değildi ama bırakmıyordu ne olursa olsun
Üstünde kadınla görse yine de bırakmaz o öyle bir tip
Neyse banane uğraşır durur şimdi elalemin kızlarıyla yazar durur tehdit eder onu bunu
Kocasında hiç suç yok çünkü
Kocası öyle muhteşem biri ki herkes onun peşinde
O dönem bu olay beni çok üzmüştü şimdi olsa sallamam
Zaten muhattap bile olmazdım ikisiyle de
Ediyle büdü otursunlar işte

Kızın haberi yok gibi geldi bana da, 5 ay kısa bir süre olabilir ama belli ki o da çok sevmiş, aralarında neler geçmiş bilmiyoruz. Kıza da üzüldüm, tenis topu gibi adam bi sana bi ona :)))

Ben anlattıklarınızdan ayrılmış iki insan değil bir barışıp bir ayrılan, tutkulu aşk yaşayan birilerini gördüm.Yani en azından kızın durumu bu.Kızın sizinle olan birliktelikten haberdar olduğunu sanmıyorum.O mesajları sizin göreceğinizi bile bile atmıyordur bence.Kim bilir kızın elinde ne kadar yalvaran mesajlar var.Sevgiliniz işine gelen mesajları size gösteriyor sadece.Çünkü peşinden koşulan erkek havalarında dolaşmak hoşuna gitmiş.Siz arayacağım deyince de tutuşup sizi engellemiş.Çünkü her şey açığa çıkacak.Kızı kaybetmekten korktuğu için de acil sizi uzaklaştırma yoluna gitmiş.Yani açıkça tercihini kızdan yana kullanmış, kaybetmekten korktuğu kişi siz değilsiniz diğer kız. Haa şöyle de bir durum var siz kızı arayıp durumu anlatsanız bile bir şey olacağını sanmıyorum. Çünkü kızın gönlünü bir şekilde alır ve sevgilisi tarafından da kıymete biner.Çoğu zaman kadınlar erkek olarak görmedikleri, erkekten saymadıkları partnerlerini bile başkasıyla birlikte olunca gözlerinde saygınlık kazandırırlar. Peşinde başkaları varsa demek ki istenecek bir adam ve bu adam bana ait hem elimden kaçırmayayım hem de karşıdaki kadının yanında benim ve beni seçti diyerek egomu parlatayım isterler.O yüzden yol verin gitsin.O adamla ilişkide olan maalesef siz değilsiniz.O iki kişi ilişki yaşıyor siz sadece ego yükseltmek için kullanılıyorsunuz.

Ayol birak alsin kurtulsun zira sevgilininde yok dicegini zannetmiyorum .

Bu arada çok seversin geberirsin sevginden ama onsuz yasarsin ama gurursuz yasayamaz insan bu da burda dursun

Bırak ne hali varsa görsün. Bak yoluna. Boş yere sinir stres. Oturmuş birde 2 saat kızla konuşmuş. O telefonu sokardım bir yerine onun. Birde karşı çıkıyor. Ayrıl gitsin.

Haklısınız bende engelledim zaten biraz geç oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…