İşte bende ne olsun,varsa yoksa itlik çakallıkŞu taktiğe şapka çıkarırımHiç aklıma gelmedi böyle birşey yapmak.
Eee ne demişler; bıyık büküle büküle kaytan, insan öpüle öpüle şeytan olurmuşİşte bende ne olsun,varsa yoksa itlik çakallık
Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ?
3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar mezhep sorunu yapıyor ailesi .bu kadar yılda defalarca ayrıldık ama gene barıştık ..Bu adam beni ailesinin bulduğu biri icin bir günde terk etmişti gecen sene . 5 ay boyunca çıktılar.... kızla görüşürken beni defalarca aradı donmek istedi... en sonunda kızdan yapamadığı icin ayrıldı... benimde essek kafam sevdiğim için dayanamadim affettim iste asil yanlışı burda yaptım..en baştan donmeyecektim ...
bu görüştüğü kiz avukat arkadaşlar ve erkek arkadaşım bundan ayrılınca kız bunun peşini bırakmadı resmen sapiklik boyutunda taciz ediyor evine işyerine yalvarmaya gidiyor donsun diye yüzlerce mesajlar başkasının telinden grup açıp yazmalar,sayfasından mücadeleyi birakmayacagim diye laf sokmalar,,, yanı bildiğiniz taciz boyutunda.. kız beni bilmesine rağmen mücadeleyi gerçekten bırakmıyor ayrıldığından beri 7 ay geçti hala bıkmadı ..ama asil suclu sevgilimin bu kdr muhattap olması kizi engellemesine rağmen baska numaralardan her aradığında bakıyor ..defalarca kavga ettim bırak ben arayıp konuşayım diye istemedi ararsan seni silerim ben güzellikle unutsun istiyorum diye beni her seferinde ikna etmeye çalıştı bide kız bunu arayınca egosu kabarıyor gbi hissediyorum yanı Birak arasın arar arar durur kendi bilir diyor.. cok rahat (bu arada defalarca bana gösterdi mesajlarında onu istemediğini bittigini söylüyordu buna rağmen kız taciz boyutunda aramalara devam etti) ...aradan 3 ay daha geçti bu kız başkasıyla cikmaya başladı .ohh kurtuldum derken bu kız son 10 gündür sevgilimi tekrar aramaya başladı meğer çıktığı çocuktan ayrılmış bide mesaj atmış seni unutamadığımı ona söyledim dayanamıyorum kimse sen gbi olmuyor diye
. .aylar oldu bu kızdan kurtulamadım.. gecen telefonunda gördüm 2 saat konuşmuşlar büyük kavga çıkarttım bu kadar ne konuştunuz neyin muhabbeti bu ! Artık kızı ben arayacagim diye kavga ettim ..gene bana tepki yaptı aramayacaksın dedi bende “bak şimdi nasıl arıyorum kızı” deyince beni engelledi heryerden ..
.bu arada kavga etmeden bir gün önce hediye almıştım kargo ıle kendisine ulaşmış ama teşekkür etmek için bile aramadı beni ..bende onu heryerden engelledim .Allah aşkına bu adamın amaci ne sizce neden bu kızla olan diyaloğunu tam kesmiyor ? o kıza yazmalı miyim yoksa lanet olsun deyip herseye çizgi çekip önüme mi bakmalıyım ..biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese sevgiler ?
not :bazı arkadaşlar kızı aramak isteyisimi yanlış anlamış .sanmışlar ki sevgilimi rahatsız etme diye arayacağımı sanmış .oysa ben gerçekten benden haberi var mi yok mu onu öğrenmek için arayacaktım yalanını ortaya çıkarmak icin
Yok ya onunda vardır haberiŞimdi anladın ki haberi yok. İrdeleme artık önüne bak, haberi olsa da bırakmaz o kız, olayı aldatılmak kandırılmak değil onun.
Zaten mesajları okumuşsunuz. O mesajlarda sizden bahsetmediğini ya da bahsettiğini görmüş olmalısınız.Evet bende bu kısmı anlamadım zaten .istemiyorum anlamıyor musun diye mesajlarını okudum ama aradığında konuşuyorlar sorduğumda yüz kere arıyor bende bir sefer acıyorum diyor ama konuşmaları saatler sürüyor
Hey Allahım ya. Sen basit oldun, o zor oldu da ne oldu? Şimdi bir ömür '' basit '' kadınların üstünden toplayacak kocasını. Bunlar '' Henüz beraber olmadım da böyle, beraber olsak başkasına gerek kalmaz, bana müptela olur. '' diye evlenip sonra hayatının şokunu yaşıyorlar. Sanırsın bi onlarda var, kendileri özeniyor bezeniyor altın kafese koyuyor diye herkes için değerli sanıyorlar.Yok ya onunda vardır haberi
Böyle takıntılı kadın hiç mi bakmıyor teline
Hepsinin herseyden haberi var
Kadına sevgilin seni aldatıyor dedim ikimizide aldattı
Banane sen basit kızsın benim sevgilim senle gönül eğlendirmiş f…dedi
Gitti sonra evlendi adamla
Hiç haberi yoktur falan değil hepsinin haberi var
O günden sonra asla hiçbir kadınla muhattap olmadım .
Başıma geleceği biliyorum çünkü
Uzak durdum bu tip adamlardan
Zaten arasam bıle yorumlar doğru adam beni kötüler aka çıkmak icin haklısınZaten mesajları okumuşsunuz. O mesajlarda sizden bahsetmediğini ya da bahsettiğini görmüş olmalısınız.
Benim fikrim, ailesi zaten sizi istemiyormuş ve bu kızı da ailesi bulmuş. Bu durumda şu an sizinle birlikte olduğunu kıza söylememiştir. Çünkü söylese muhtemelen ailesiyle arasının açılacağını düşünüyor. Hatta kızın, sizi öğrenmesinden de deli gibi korkuyor ki siz kızla konuşacağınızı söylediğinde sizi engellemiş.
Sevgiliniz, sevdiği kızı ailesine karşı koruyamayan, ailesi için sevgilisini terkeden bir korkak, bu devirde ailesinin bulmuş olduğu kızla sırf ailesi istiyor diye görüşen bir aciz. Kız ise istenmediği kişiye aylarca yalvarıp, gururunu hiçe sayan takıntılı ve hastalıklı biri. Bu durumda da sizin onlarla muhattap olmanız onların seviyesine inmenize neden olur. Yerinizde olsam asla kızı aramazdım.
Bende bundan korkuyorum zaten kızı aramak isteme sebebim onu bırakması rahatsız etmemesi icin degil benden haberi var mi merak etmiştim .ama doğru diyorsun yakınımda birkaç kızın daha basına gelmiş aynı durum üstüne kendilerini kötülemişler galiba aramam Allah’ından bulsun20 li yaşlarımın başında bir erkek arkadaşım olmuştu.ilişkisinin yeni bittiğini söylemişti bana.
Biz çıkmaya başladık.Bu eleman da o zaman 30 larında falan yani benden daha olgun olması gereken yaşta.
Neyse bunlar barışmış sanırım ama benle de ilişkisi devam ediyor.tabi sonradan öğreniyorum ben .
Bitirdim anında çok sevmeme rağmen çok üzüldüm çok ağladım ama bitti.
Buna işte hiç mutlu olma beni aldattın vs vs şeyler yazdım çocukluk var tabi o zaman ilk defa bir ilişkim olmuştu yani büyük bir yıkım olmuştu .
Neyse yanındaki hanfendi sen ne diyorsun kimsin diye atladı beni defalarca aradı tehdit etti öldürecem falan ne o…kaldı ne f….liğim ay neler neler
O saatten sonra anladım
Evli olup yazanda oldu sevgilisi olup yazanda
Ama asla kadınlarla muhattap olmam
Adamları temize çıkarıp sizi suçlu çıkarıyorlar
O yüzden bu kadınlar bu adamları hak ediyor
Benimle uğraşan abla da şimdi boynuzlarını parlatıyordur evinde:)
Ben böyle biri tanıyorum biliyormusun akrabam sonunda ikisiylede olmadi gitti kendinden zengini buldu he çok cektimi coookkk çekti o kızdanSizi bilmem de adam öyle düşünmüyor. '' Param var, ortalama bir tipim. Kızlar bana kurban olur. '' diye düşünüyor ve hatırı sayılır bir miktarda da haklı malesef.
Onlarda öyle bir durum da yoktu ilişkiye giriyorlardı yani öyle evlenmeden önce olmaz falan olayı yoktu yaniHey Allahım ya. Sen basit oldun, o zor oldu da ne oldu? Şimdi bir ömür '' basit '' kadınların üstünden toplayacak kocasını. Bunlar '' Henüz beraber olmadım da böyle, beraber olsak başkasına gerek kalmaz, bana müptela olur. '' diye evlenip sonra hayatının şokunu yaşıyorlar. Sanırsın bi onlarda var, kendileri özeniyor bezeniyor altın kafese koyuyor diye herkes için değerli sanıyorlar.
Ayol birak alsin kurtulsun zira sevgilininde yok dicegini zannetmiyorum .Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ?
3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar mezhep sorunu yapıyor ailesi .bu kadar yılda defalarca ayrıldık ama gene barıştık ..Bu adam beni ailesinin bulduğu biri icin bir günde terk etmişti gecen sene . 5 ay boyunca çıktılar.... kızla görüşürken beni defalarca aradı donmek istedi... en sonunda kızdan yapamadığı icin ayrıldı... benimde essek kafam sevdiğim için dayanamadim affettim iste asil yanlışı burda yaptım..en baştan donmeyecektim ...
bu görüştüğü kiz avukat arkadaşlar ve erkek arkadaşım bundan ayrılınca kız bunun peşini bırakmadı resmen sapiklik boyutunda taciz ediyor evine işyerine yalvarmaya gidiyor donsun diye yüzlerce mesajlar başkasının telinden grup açıp yazmalar,sayfasından mücadeleyi birakmayacagim diye laf sokmalar,,, yanı bildiğiniz taciz boyutunda.. kız beni bilmesine rağmen mücadeleyi gerçekten bırakmıyor ayrıldığından beri 7 ay geçti hala bıkmadı ..ama asil suclu sevgilimin bu kdr muhattap olması kizi engellemesine rağmen baska numaralardan her aradığında bakıyor ..defalarca kavga ettim bırak ben arayıp konuşayım diye istemedi ararsan seni silerim ben güzellikle unutsun istiyorum diye beni her seferinde ikna etmeye çalıştı.. bide kız bunu arayınca egosu kabarıyor gbi hissediyorum... yanı Birak arasın arar arar durur kendi bilir diyor.. cok rahat (bu arada defalarca bana gösterdi mesajlarında onu istemediğini bittigini söylüyordu buna rağmen kız taciz boyutunda aramalara devam etti) ...aradan 3 ay daha geçti bu kız başkasıyla cikmaya başladı .ohh kurtuldum derken bu kız son 10 gündür sevgilimi tekrar aramaya başladı meğer çıktığı çocuktan ayrılmış bide mesaj atmış seni unutamadığımı ona söyledim dayanamıyorum kimse sen gbi olmuyor diye
. .aylar oldu bu kızdan kurtulamadım.. gecen telefonunda gördüm 2 saat konuşmuşlar büyük kavga çıkarttım bu kadar ne konuştunuz neyin muhabbeti bu ! Artık kızı ben arayacagim diye kavga ettim ..gene bana tepki yaptı aramayacaksın dedi bende “bak şimdi nasıl arıyorum kızı” deyince beni engelledi heryerden ..
.bu arada kavga etmeden bir gün önce hediye almıştım kargo ıle kendisine ulaşmış ama teşekkür etmek için bile aramadı beni ..bende onu heryerden engelledim .Allah aşkına bu adamın amaci ne sizce neden bu kızla olan diyaloğunu tam kesmiyor ? o kıza yazmalı miyim yoksa lanet olsun deyip herseye çizgi çekip önüme mi bakmalıyım ..biraz uzun oldu kusura bakmayın herkese sevgiler ?
not :bazı arkadaşlar kızı aramak isteyisimi yanlış anlamış .sanmışlar ki sevgilimi rahatsız etme diye arayacağımı sanmış .oysa ben gerçekten benden haberi var mi yok mu onu öğrenmek için arayacaktım yalanını ortaya çıkarmak icin
Bırak ne hali varsa görsün. Bak yoluna. Boş yere sinir stres. Oturmuş birde 2 saat kızla konuşmuş. O telefonu sokardım bir yerine onun. Birde karşı çıkıyor. Ayrıl gitsin.Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ?
bu görüştüğü kiz avukat arkadaşlar ve erkek arkadaşım bundan ayrılınca kız bunun peşini bırakmadı resmen sapiklik boyutunda taciz ediyor evine işyerine yalvarmaya gidiyor donsun diye yüzlerce mesajlar başkasının telinden grup açıp yazmalar,sayfasından mücadeleyi birakmayacagim diye laf sokmalar,,, yanı bildiğiniz taciz boyutunda.. kız beni bilmesine rağmen mücadeleyi gerçekten bırakmıyor ayrıldığından beri 7 ay geçti hala bıkmadı ..ama asil suclu sevgilimin bu kdr muhattap olması kizi engellemesine rağmen baska numaralardan her aradığında bakıyor ..defalarca kavga ettim bırak ben arayıp konuşayım diye istemedi ararsan seni silerim ben güzellikle unutsun istiyorum diye beni her seferinde ikna etmeye çalıştı.. bide kız bunu arayınca egosu kabarıyor gbi hissediyorum... yanı Birak arasın arar arar durur kendi bilir diyor.. cok rahat (bu arada defalarca bana gösterdi mesajlarında onu istemediğini bittigini söylüyordu buna rağmen kız taciz boyutunda aramalara devam etti) ...aradan 3 ay daha geçti bu kız başkasıyla cikmaya başladı .ohh kurtuldum derken bu kız son 10 gündür sevgilimi tekrar aramaya başladı meğer çıktığı çocuktan ayrılmış bide mesaj atmış seni unutamadığımı ona söyledim dayanamıyorum kimse sen gbi olmuyor diye