Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

Adam 3.5 yıllık ilişkiyi tek hamlede bitirmiş kız için. Asıl sorununuz bu olmalıyken kızın tacizlerine takılmanız anlamsız.
Kız taciz ediyor veya etmiyor sevgiliniz eşşek kadar adam kendi yarattığı problemi çözmek için siz velisi gibi kızı mı aramak istiyorsunuz gerçekten?
Beklentiniz ne bu çocuktan?
Evlilikse ailesi istemediği için sizi bir çırpıda silen sizinle evlenmez evlenemez çünkü sokma akılla davrandığı çok belli.
Hazır karşılıklı engeller atılmışken bu bataktan kurtulmanız lazım.

Bende oyle yapayım ddm gider ayak kızı aramalı miyim bunda kararsız kaldım o

Bende oyle yapayım ddm gider ayak kızı aramalı miyim bunda kararsız kaldım o

Ben olsam aramam kız peşini bırakmıyorsa siz arayıp ne anlatırsanız anlatın yine bırakmayacaktır. Kızla ilişkisi bir şekilde devam ediyorsa çocuk siz aradığınızda bana kafayı takmış yalan söylüyor diye zaten kızı kandırır. O telefonu etmek size birşey kazandırmaz çocuğun kendini iyice bir bk sanmasından başka.

Adam kıza iş atıyor yaaaa saf misin s....k misin????
Sana 'onu ararsan seni silerim' diyen sevgilin var, hatta gerçekten seni engelliyor. Hala daha adamin derdine düşüyorsun.
İki tarafta iki kız rekabete bindirmis,adamın tüm serefsizligine rağmen "benim olacaksın" diye kolundan cekistiriyor , Brad Pitt mi bu adam? Böyle pohpohlanan adamın tabii ki bir yeri kalkar . Şimdi dünyadaki tüm kızların ona kul köle olabilecegi özgüvenine sahiptir o kesin.
Bunu ona veren de siz ikinizsiniz.
Bence sen de onu engelle, bundan sonra dönerse de haddini bildir

Bende Oyoe yaptım heryerden engelledim iste gider ayak kızı da arasam mi ddm

Farkında mısınız bilmiyorum ama bence bu kız bu adamla şu anda çıktığınızı bilmiyor. Ayrıldınız zannediyor. Adam da ilişkinizi ondan saklıyor.

Neden derseniz:
1) Adam kızı aramanıza çok büyük tepki gösteriyor, hatta sizi engelliyor. Gerçekten eski sevgilisi olsa bunu yapmaz.
2) Hatam varsa düzeltin - kız gerektiğinde başka gruplardan da olsa mesaj atıyor, ancak tüm temasları hem adam ile. Normalde sizi arayıp taciz etmesi lazım, illa ki sosyal hesabınız vardır. Neden sizi rahat bırakıyor bu kız? Normalde sizi arasaydı çoktan ağzının payını vermiştiniz.

Bu adam sizinle olan fotolarını internete açık bir şekilde koyuyor mu? Buna bir dikkat edin.

Bence o kızdan bir ayrılıp bir barıştı, sizi de yandan idare ederek açık açık aldatıyor. 3 gün sonra nişanı gelir diyen arkadaşlara katılıyorum, bu haliyle zaten hiç ayrılmamış gibi duruyor.

Maddi açıdan zengin görüp sevmediğim ortada ama diğer kız bunu hirs yapmis çevresinden duydum nasıl kaçırdım diye
Sizi bilmem de adam öyle düşünmüyor. '' Param var, ortalama bir tipim. Kızlar bana kurban olur. '' diye düşünüyor ve hatırı sayılır bir miktarda da haklı malesef.

Bende Oyoe yaptım heryerden engelledim iste gider ayak kızı da arasam mi ddm

Kızın muhtemelen sizden haberi yok, o konuşmalar da aşk meşk konuşmaları. Bu kadar saat konuşmaya sizin hiç denk gelmemeniz de garip, dikkat edin bu konuşmalar siz yokken yapılıyor.

Sapık olsa rastgele saatlerde arardı, ayrıca saatlerce de konuşulmazdı.

Cok doğru cok Hemde bende boyle düşünüyorum tamamen istemeyen bi erkek olsa kufur bile eder arama diye ama yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…