Bencede bir insan 2 saat ne konuşurKızın muhtemelen sizden haberi yok, o konuşmalar da aşk meşk konuşmaları. Bu kadar saat konuşmaya sizin hiç denk gelmemeniz de garip, dikkat edin bu konuşmalar siz yokken yapılıyor.
Sapık olsa rastgele saatlerde arardı, ayrıca saatlerce de konuşulmazdı.
Belli zaten birşey olduğuzengin olduğundan hirs yapmis olabilir ama ben o açıdan hic bakmadım
+1Belli zaten birşey olduğu
Lütfen gururlu olun
Kıza hırs yapmış diyorsun da sende ondan farklı değilsin
Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye+1
'' Kızla konuşcam. '' deyince çatt engellenmiş, hala kızı arasam mı? He ara. Bi de Rus ruleti oynasınlar bare, kazanan adamı alsın.M
Adamda para varmış işte gariban bir tip olsa umursamazlar+1
'' Kızla konuşcam. '' deyince çatt engellenmiş, hala kızı arasam mı? He ara. Bi de Rus ruleti oynasınlar bare, kazanan adamı alsın.
Bencede bir insan 2 saat ne konuşur
Evet adam durumu gayet iyi maalesef oyleAdamda para varmış işte gariban bir tip olsa umursamazlar
Bence öyle gitsin bunlar
Rezillik ya
Bir erkek için ne hallere düşen kadınlar gördüm gurur çok önemli bence
Şimdi anladın ki haberi yok. İrdeleme artık önüne bak, haberi olsa da bırakmaz o kız, olayı aldatılmak kandırılmak değil onun.Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye
Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye
Arama. Tek tek bütün konuşma kayıtlarını,kız için dediği kötü sözleri ekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)Bende Oyoe yaptım heryerden engelledim iste gider ayak kızı da arasam mi ddm
Ay bide intihar falan diyorlar evetArama. Tek tek bütün konuşma kayıtlarını,kız için dediği kötü sözleri ekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)
Tek tek yolla kıza.
Bitince de 'al hayrını gör, layığın buysa mutluluklar,ben cekiliyorum' yaz , gönder .
Madem kızı arayacaksin diye terkedildin,en azından yapacağın işi hakkıyla yap
* Ben kızla gönül iliskisinin devam ettiğini düşünüyorum, kız yüksek ihtimalle çok sevildigini ama onun çok karakterli brii olduğu için sizi bırakmak istemeyecegini çünkü terkedip kendisiyle başladığında sizin intihar ettiğinizi ve yine yaparsınız diye çok korktuğunu,çünkü her ayrılmak istediğinde bunun ile tehdit edildiğini... Biraz daha sabrederse mutluluğu bulacaklarını söylemiştir .
Bu çok büyük bir klişe. Hatta ben de duymuştum , biri benim arkamdan eski sevgilisine demişoysa bir küçük olay yaşayınca vurmustum mâbadına tekmeyi, ne canımı uzecem. Ama hakkımda öyle diyormuş, sonradan ondan bundan duymuştum.
Bu adamın da o kliseyi kullandığına eminim. Kıza gönder ki en azından nasıl bir bokun peşinden koştuğunu bilsin, yakistiriyorsa da devam etsin
Buna katılıyorum bu çok mantıklı, ama numarasının görünmesini unutma ve ekran kaydı alınıyorsa öyle video şeklinde atardım ben olsam. Video şeklinde atarsan bunlar şop da diyemez.Arama. Tek tek bütün konuşma kayıtlarını,kız için dediği kötü sözleri ekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)
Tek tek yolla kıza.
Bitince de 'al hayrını gör, layığın buysa mutluluklar,ben cekiliyorum' yaz , gönder .
Madem kızı arayacaksin diye terkedildin,en azından yapacağın işi hakkıyla yap
* Ben kızla gönül iliskisinin devam ettiğini düşünüyorum, kız yüksek ihtimalle çok sevildigini ama onun çok karakterli brii olduğu için sizi bırakmak istemeyecegini çünkü terkedip kendisiyle başladığında sizin intihar ettiğinizi ve yine yaparsınız diye çok korktuğunu,çünkü her ayrılmak istediğinde bunun ile tehdit edildiğini... Biraz daha sabrederse mutluluğu bulacaklarını söylemiştir .
Bu çok büyük bir klişe. Hatta ben de duymuştum , biri benim arkamdan eski sevgilisine demişoysa bir küçük olay yaşayınca vurmustum mâbadına tekmeyi, ne canımı uzecem. Ama hakkımda öyle diyormuş, sonradan ondan bundan duymuştum.
Bu adamın da o kliseyi kullandığına eminim. Kıza gönder ki en azından nasıl bir bokun peşinden koştuğunu bilsin, yakistiriyorsa da devam etsin
Şu taktiğe şapka çıkarırımekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)