Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

Bencede bir insan 2 saat ne konuşur

genelleme yaparak yazıyorum.. bırı aldattı mı terkettı mı yalan mı soyledı bırak.. aklımı bı sn kurcalamasına musade etmem. bırak. ne ıntıkammıs ne onun pisliğini ifşa etmekmiş. ne de cok deger verıyosunuz kendınızden baska herkese herseye.. herkes kendı fıtratı geregı yasar. onun gıbı yaparsan onun gıbı olursun.. sebebı ne olursa olsun ben yol yakınken gıtmenı ısterım bunlar gelecekte bı yıkım gıbı aklında kalcak ılıskılerını guvenını etkılıycek. sen ınşaa edıyosun su an hayatını.. salın bı salın.. en cok kendınızı sevın bi....

Herseyi geçtim de sen ben arayıp konuşucam deyince neden seni siliyor?
Ya bırak ya adam onla ilişkisi var işte senide oyalıyor
Ne pislik ya bu adamlar
Yapmayın arkadasım seviyorsunuz anlıyorum da bu kadar gururunuzu iki paralık etmeyin ya iki kadın resmen adama yalvarıyorsunuz.
Adamda iyice uçmuş haha nasıl ikisi de bana yalvarıyor deyip keyifleniyordur.
Bu adam ne bu kadar yani?

Belli zaten birşey olduğu
Lütfen gururlu olun
Kıza hırs yapmış diyorsun da sende ondan farklı değilsin
+1
'' Kızla konuşcam. '' deyince çatt engellenmiş, hala kızı arasam mı? He ara. Bi de Rus ruleti oynasınlar bare, kazanan adamı alsın.

+1
'' Kızla konuşcam. '' deyince çatt engellenmiş, hala kızı arasam mı? He ara. Bi de Rus ruleti oynasınlar bare, kazanan adamı alsın.M
Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye

+1
'' Kızla konuşcam. '' deyince çatt engellenmiş, hala kızı arasam mı? He ara. Bi de Rus ruleti oynasınlar bare, kazanan adamı alsın.
Adamda para varmış işte gariban bir tip olsa umursamazlar
Bence öyle gitsin bunlar
Rezillik ya
Bir erkek için ne hallere düşen kadınlar gördüm gurur çok önemli bence

Bencede bir insan 2 saat ne konuşur

Şimdi bu adam gidip kıza aman sapık arayacak şu numarayı engelle falan da demiştir. Kız numaranızı açmayacak, açarsa çok şaşıracağım.

Kız engellediyse başka numaradan arayıp bu adam senin sağık olduğunu, onu taciz ettiğini, takip ettiğini, rahat bırakmadığını söyledi, aylardır çıkıyoruk. Ben artık yalan söyleyip ikimizi de aldattığını düşünüyorum, ayrıldım haberin olsun. diyin. Görüşmenize bile gerek yok, mesaj atsanız yeter.

Bu olayda vicdanınızın rahat olması çok önemli, bedelini ödemeli.

Sonuçta siz de bu adamı aradınız, beraber çıktınız, arama kayıtlarını siz nasıl gördüyseniz bu kız da görecektir.

Adamda para varmış işte gariban bir tip olsa umursamazlar
Bence öyle gitsin bunlar
Rezillik ya
Bir erkek için ne hallere düşen kadınlar gördüm gurur çok önemli bence
Evet adam durumu gayet iyi maalesef oyle

Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye
Şimdi anladın ki haberi yok. İrdeleme artık önüne bak, haberi olsa da bırakmaz o kız, olayı aldatılmak kandırılmak değil onun.

Haberi yok. %95 olasılık diyelim.
Kalan yüzde 5 olsa bile bu kız boynuzları taka taka gezmeyi göze almış demektir. Evlenseler adam ilk aydan aldatmaya devam eder. Mutluluklar dileyip arkalarından peçete sallayın.

Burada adamın size karşı işlediği çok büyük bir ayıp var. Sizin sağlığınız en önemli konu burada, nasıl yaşamıma rahat devam ederim diyorsanız öyle ilerleyin.

Üzüldüm düştüğünüz duruma ama siz o sevgilisi ile iki saat konuşan adamın neyisiniz? Sevgilisi olmadığınız kesin. Ben o kizi ararım demek de komik. Adam iletişimde kalmak istiyor, siz ben konuşucam diyorsunuz. Karşılığında da engeli yemissiniz zaten. Adam göz göre göre sizi bırakıp onunla birliktelik yaşamış. Sonra yine donmussunuz, yine bu kızla konuşmaya devam etmiş. Sizi de idare etmiş ve ben konuşacagim deyince sizi yine gözden çıkarmış. Kendinize saygınız yok mu? Şuan yine konuşuyorlar bilin istedim. Siz hala buralarda....

20 li yaşlarımın başında bir erkek arkadaşım olmuştu.ilişkisinin yeni bittiğini söylemişti bana.
Biz çıkmaya başladık.Bu eleman da o zaman 30 larında falan yani benden daha olgun olması gereken yaşta.
Neyse bunlar barışmış sanırım ama benle de ilişkisi devam ediyor.tabi sonradan öğreniyorum ben .
Bitirdim anında çok sevmeme rağmen çok üzüldüm çok ağladım ama bitti.
Buna işte hiç mutlu olma beni aldattın vs vs şeyler yazdım çocukluk var tabi o zaman ilk defa bir ilişkim olmuştu yani büyük bir yıkım olmuştu .
Neyse yanındaki hanfendi sen ne diyorsun kimsin diye atladı beni defalarca aradı tehdit etti öldürecem falan ne o…kaldı ne f….liğim ay neler neler
O saatten sonra anladım
Evli olup yazanda oldu sevgilisi olup yazanda
Ama asla kadınlarla muhattap olmam
Adamları temize çıkarıp sizi suçlu çıkarıyorlar
O yüzden bu kadınlar bu adamları hak ediyor
Benimle uğraşan abla da şimdi boynuzlarını parlatıyordur evinde:)

Bende Oyoe yaptım heryerden engelledim iste gider ayak kızı da arasam mi ddm
Arama. Tek tek bütün konuşma kayıtlarını,kız için dediği kötü sözleri ekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)
Tek tek yolla kıza.
Bitince de 'al hayrını gör, layığın buysa mutluluklar,ben cekiliyorum' yaz , gönder .
Madem kızı arayacaksin diye terkedildin,en azından yapacağın işi hakkıyla yap

* Ben kızla gönül iliskisinin devam ettiğini düşünüyorum, kız yüksek ihtimalle çok sevildigini ama onun çok karakterli brii olduğu için sizi bırakmak istemeyecegini çünkü terkedip kendisiyle başladığında sizin intihar ettiğinizi ve yine yaparsınız diye çok korktuğunu,çünkü her ayrılmak istediğinde bunun ile tehdit edildiğini... Biraz daha sabrederse mutluluğu bulacaklarını söylemiştir .
Bu çok büyük bir klişe. Hatta ben de duymuştum , biri benim arkamdan eski sevgilisine demiş oysa bir küçük olay yaşayınca vurmustum mâbadına tekmeyi, ne canımı uzecem. Ama hakkımda öyle diyormuş, sonradan ondan bundan duymuştum.
Bu adamın da o kliseyi kullandığına eminim. Kıza gönder ki en azından nasıl bir bokun peşinden koştuğunu bilsin, yakistiriyorsa da devam etsin

Ay bide intihar falan diyorlar evet
Ulan sen kimsin senin için intihar edeyim zırtapoz deseydin
Nimetten sanıyorlar kendilerini mallar ya

Buna katılıyorum bu çok mantıklı, ama numarasının görünmesini unutma ve ekran kaydı alınıyorsa öyle video şeklinde atardım ben olsam. Video şeklinde atarsan bunlar şop da diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…