Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

Kız avukat sonuçta
seni napsin adam.

Bence hala beraberler ve bu Çocuk seni bırakıp onunla evlenecek üzüldüğünle kalacaksın ...bırak ne halleri varsa görsünler sen kendi hayatına bak yazık etme gençliğine

Kesinlikle bende bunu hissediyorum aklı o kızda kalmis benim yüzümden ayrıldıklarına da pek inanmıyorum zaten kızın baska kusurları olduğu icin ayrılmış ama aklı onda gbi
O kız aldatmıştır bunu bence o yüzden size dönmüş. Şimdi de kızı unutamıyor, kızda kendini affettirmek için arayıp duruyor. Bence kesinlikle uğraşmayın, ayrılın.

Önüne bakman en mantıklısı belli ki olmayacak bu iş ve mutlu olmayacaksın

Sevgilimin ailesi beni istemiyordu demişsiniz.Bence bu kızı eş,dost,yakin akrabadan biri tavsiye etti aileye.Ailesinin amacı da sizden koparıp hemen baş göz etmekti oğlanı.Ben görücü usulü tanistiklarini düşünüyorum.Sevgiliniz ailesinin baskısına ve israrina dayanamayıp görüşmek zorunda kaldı.Cunku bazı kültürlerde anne babanın kararı neyse o olur.Üstüne söz söylenmez.Sevgilinizde ailesi ve sizin aranızda kalmış.Ben sizi sevdiğini düşünüyorum.Aksi takdirde 5 ay sonra geri dönmezdi.Ki kızla görüşürken bile size dönmek istemiş.Sirf ailesinin çenesini kapatmak için kabul etti bence.Şimdi de hem ailesine hem de tanismalarina vesile olan kişilere mahcup olmamak için durumunuzu saklıyor.Kiza,eski sevgilime döndüm dese belki de ailesine söyleyecek.Kim için terketti?Eski sevgilisi için..Durumu dallanip budaklandirmadan çözmeye çalışıyor olabilir.Nasilsa zamanla beni unutur..Bu konuda kapanır gider.Kiz da terkedilmeyi sindirememis sanki.Hirs yapmış,kafaya koymuş gibi..Siz yine de izlemede kalın.Zaman,er geç gerçekleri ortaya çıkarır.

Yanlış anladınız sanırım kızı arama sebebim onu bıraksın diye degil olayın aslini öğrenmek benden gerçekten haberi yok mu diye
Sizden haberi olsa ne değişecek, olmasa ne değişecek, siz haberi yoksa ve anlatırsanız ne değişecek?
Adamı istemiyorumda kız beni bilmiyorsa bilsin derken kızın başı yanmasın bu herifle yazıktır günahtır mı amacınız? Yemeyin bizi ya.
Arkadaşlar söylenecek herşeyi yazmış, son olarak ben birşey soracam, kzı aramak için neden adamdan izin istiyorsunuz? O arama deyince hmmm peki neden diyorsunuz? O nasıl siz yokken arayıp saatlerce konuşuyorsa sizden habersiz çok arayasınız varsa arayın, adam da kızdan öğrenir zaten aradığınızı. Ben hiç anlamadım sizi

İste onda kararsizim

Neyine kararsizsin? Gurusuz görünmektenmi? Cükü bir erkek için baska bir kadin ile tartismaya girersen, evet gurursuz görünürsun. Egonu baska seyler ile besle. O adami "kazanmak" birsey ifade etmiyor. Onun ile hava atmak sadece seni küçük düsürür.

Bir insan ile zaten hava atilmazda, o adam ile hiç atilmaz. Kendini degerli görürsen, bu batakliktan zaten çikmak isterdin ve ikisininde böcük kadar degeri olmazdi. Kendini degerli gör.

Bence sevgiliniz biraz yüz veriyor yoksa neden 2 saat konuşsun, neden sizin aramanızı istemesin? En kötü ihtimal madem çok konuşmak istiyordunuz kız aradığında size verirdi telefonu siz de açık açık rahatsız olduğunuzu aramaması gerektiğini söylerdiniz olay kapanırdı. Bariz açık kapı bırakıyor. Bu kız için ne münasebet sizi engelliyor yahu?! Ben bu ilişkiden bir şey olacağını zannetmiyorum. Ayrıca ne Yani sevgilinizi/ eşinizi biri telefondan rahatsız etse telefonu açıp ağzınıza geleni söylemez misiniz ya? Ya da sizi biri rahatsız etse kocanız/ sevgiliniz açıp o telefonu haddini bildirmez mi? Bence bu normal, olağan bir şey.

Hii es dosta mahçup olmamak için adam 2 kadini idare ediyor hahaha

Ya gerçekten Polyanna bile bu mesaja "nörüyooz baciim" derdi herhalde.

Aldatılıyorsun güvenme seni sevmiyor gerçekleri görmelisin bence , sakın evlenme sana yazık olur

Kız avukat sonuçta
seni napsin adam.

Yok bu “asıl kız benim o sahtedir o sahte” tavırlarına bayılıyorum. Nasıl kafalar bunlar?

Hadi bir şekilde kız Kemalim yapmaz dedi, aile zoruyla da evlendiler bu adam bu kıza ömür boyu boynuzları takacak. Hık dese adam sen kabul ettin kapı orada defol git diyecek. Yaşarken cehennemi yaşamak bu.

Avukat olmayan(?) konu sahibi temiz bir ilişkiye yelken açabilecekken kız daha ciddi bir belanın içinde.

Para bol dersek kız zaten avukat aile destekçi, geçim sıkıntısı zaten yok, aç olsa hadi neyse. Yat da kat da bir yere kadar, zaten bu tip adamlar uyanıktır evlilik öncesi anlaşma imzalatır, boşansa da birşey alamaz.

Kesinlikle yol ver. Arkadaşımda öyleydi 8 senesini heba etti çocuğunun ailesi istemiyordu aynı şekil ama. Cocuk 8 sene ikna edicem. Olcak diye oyalamis resmen... Şimdi annesi hakkımı sana helal etmem demiş diye kizla bitirdi herseyi 8 yıl çöp... Yapma bunu kendine zararın neresinden dönersen kardır

Bişey sorabilir miyim ? Bu adamın niye bu kadar totosunu kaldırdınız acaba ? Bulunmaz hint kumaşı mı oldu kendileri ,niye kendinizi bu kadar aciz duruma düşürüyorsunuz ..gerçekten anlayamıyorum sevgiden daha öncelik şeyler var saygı ve dürüstlük gibi .. Adam ikili oynuyor müsade ediyorsunuz s.ktri çekin gitsin ne hali varsa görsün Ya bunların egosu hep bu yüzünden ,asla böyle bi üçgende kendimi harcatmazdım. Size de Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…