Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?

Aynen
Üsluba bak avamlık akıyor işte
Kız avukat olmus ama tacizin ne olduğunu öğrenememiş mesela evet bu arkadaş avukat :))) avukatligi ne sanıyorlarsa parayı bastıran okuyor buradaki bazı arklar bisey saniyo seni mi alacaktı gbi yorumlar cok basitçe

Kız avukat olmus ama tacizin ne olduğunu öğrenememiş mesela evet bu arkadaş avukat :))) avukatligi ne sanıyorlarsa parayı bastıran okuyor buradaki bazı arklar bisey saniyo seni mi alacaktı gbi yorumlar cok basitçe
Ay evet özel üniversite mezunu avukat dolu ortalık
Mimar mühendis
Parayla anca bu kadar oluyor işte

Ne şimdi nimet mi bu? Okumuş avukat olmuş, ama kezbanlık baki kalmış. Haşmetli erkek tarafından seçilirse gururlanır, boynuzlar da promosyonu olur. Parlatır durur artık.
Teşekkürler arkadaşım evet kız avukat olmus ama tacizi öğrenememiş :) avukat olunca ne oluyormus anlamadım parayı bastıran gidip Kıbrıs’ta hukuk okuyor bizim memlekette :) bizde esnafız :) bazı arkadaşların içsel sorunları var seni ne yapacaktı derken ne kadar tanıyor beni Oyoe dimi şaka gbiler :))) desteğin icin TSK cnm

O kızın annesi benim sevgilimin annesi ıle arkadaş bizimkisi rezil olmamak icin kendince iste o yüzden aramamı istemedi
Ben inandırıcı bulmadım maalesef. Annesi arkadaş olabilir o sapıklık yapıp rahatsız ederken de arkadaş değiller mi? Ne diyecek anne ben onu rahatsız ederken kız arkadaşı alıp teli bir daha arama mı dedi diyecek sanki.

Bu durum sevgilinin hoşuna gidiyor. Ben bundan başka bı anlam çıkarmadım. Yoksa kendisine ulaşmasını istemese bırak telefonlarına cikmasini aramasına bile müsade etmezdi. Ne kızı arardim nede böyle bı adamdan medet beklerdim. Kendi yoluna bak derim

Ortada bir taciz olması için karşı tarafın bundan rahatsız olması, muhattap almaması, karşılık vermemesi ve şikayetçi olması gerekir. Sizin olayınızda bunların hiç biri yok ki adam kız arayınca muhattap olduğu gibi iki saat muhabbet etmiş bir de. Bence kızın aramasından rahatsız olan sadece sizsiniz.Ortada bir taciz yok. Sevgiliniz büyük ihtimal ikinizi birden idare ediyor ve görünen o ki ailesinin gözünde sevgilisi ve gelin adayı siz değilsiniz. Burada bizi mi kandırıyorsunız kendinizi mi bilemedim ama bence biran evvel aklınızı başınıza alın. Adam size gerçekten değee verse sizi böyle saçma sapan bir ilişki sarmalının içine sokmaz. Sizi sahiplenir çılar ailesinin karşısına, kıza da haddini bildirir, gerekirse yasal yollara başvurur. Ama bunları yapmayacağını bildiğiniz için adamın bu saçma sapan bahanelerine inanmak şimdi size kolay geliyor ancak daha önce sizi bir defa bıraktığı gibi tekrar başkası için bırakırsa bu sefer sadece kalbiniz değel gururunuz ve onurunuz da kırılır benden söylemesi

Bunun dizisi bile çekildi. “Sadakatsiz” Volkan karakteri. Evliyken metresine seni seviyorum diyordu. Metresiyle evlendi eski karısına dönmeye çalıştı.
Ortada bir taciz varsa 2 saat konuşulmaz. Sevgilinizin ısrarla size arama izni vermemesi de şüpheli. Güzellikle nasıl kendinden soğutacakmış? Sizi önemsemiyor. Rahatsız olmanızı umursamıyor. Ayrıldığı kızın gönlünü hoş tutmaya bAkıyor. Sevgiliniz ayran gönüllü. Kimle beraber değilse onu istiyor. Hem karnım doysun, hem pastam dursun diyor.

Şuraya yazıyorum sizi bırakıp onunla evlenecek.olduğu gibi bırakın bence .neden nasıl haberi var mı yok mu boşverin.olduğu gibi kestirip atın

Tebrik ederim aynen öyle cok doğru yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…