Arama. Tek tek bütün konuşma kayıtlarını,kız için dediği kötü sözleri ekran görüntüsü al (ama adamın isminj sil-numarasi çıksın ki 'arkadasina mesaj attirdi' demesin)
Tek tek yolla kıza.
Bitince de 'al hayrını gör, layığın buysa mutluluklar,ben cekiliyorum' yaz , gönder .
Madem kızı arayacaksin diye terkedildin,en azından yapacağın işi hakkıyla yap
* Ben kızla gönül iliskisinin devam ettiğini düşünüyorum, kız yüksek ihtimalle çok sevildigini ama onun çok karakterli brii olduğu için sizi bırakmak istemeyecegini çünkü terkedip kendisiyle başladığında sizin intihar ettiğinizi ve yine yaparsınız diye çok korktuğunu,çünkü her ayrılmak istediğinde bunun ile tehdit edildiğini... Biraz daha sabrederse mutluluğu bulacaklarını söylemiştir .
Bu çok büyük bir klişe. Hatta ben de duymuştum , biri benim arkamdan eski sevgilisine demiş
oysa bir küçük olay yaşayınca vurmustum mâbadına tekmeyi, ne canımı uzecem. Ama hakkımda öyle diyormuş, sonradan ondan bundan duymuştum.
Bu adamın da o kliseyi kullandığına eminim. Kıza gönder ki en azından nasıl bir bokun peşinden koştuğunu bilsin, yakistiriyorsa da devam etsin