• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı sürekli ilişkimize karışıyor siz olsanız ne yaparsınız

Arkadası eskı kız arkadasını ıstemıs yakıstırmıs sevgılıne. Aranız bozulsun ıstıyor. Hatta senı kötü göstermeye çalışıyor özellikle. Bence bir cinnet geçir haddini bildir. Senden net sekılde hoslanmıyor hıc cocuk. Sevgılın de cok pasıf etkı altında kalıyor. Sonu ayrılık bunun. Doldurusa gelıp uzaklasacak sevgılın aramalar azalacak en son olmuyor dıyecek. Sen bence bı rest cek o zaman olmuyosa kızın durusu vardı kendı ayrıldı olur. Iyı yonde de adamların aklı basına gelır ılıskı devam eder. Ama saygı duymuyorlar sana ıkısı de
Ben ondan önce davrandim sevilmeye layik degilsin dedi bende ayrıldım katlanacak sabrım yok artık.

Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Kaynana gibi arkadaş. Sıkıntılı galiba. Ama sevgilinin sana söyleyemediklerini yakın arkadaşına söylediğini düşünüyorum, yakın arkadaşın ağzından çıkanlar sevgilinin fikri olabilir. Yenge konusunda haklısın takıntılılıkla alakası yok manipüle etmeye çalışmış bu ne rahatlık ? Ben olsam ağzının payını veririm sevgilimde destek çıkarsa o hadsize al bu kapı bu da sapı der tekmeyi basarım

Ne demek sevılmeye layık degılsın ya nerden cıktı bu konu? Munasebetsız adam
Kendisi benim iş arkadaşım ve benim işe başladığım dönemde ben iş arkadaşlarım tarafından dışlanıp mobinge uğradım benim asi tavırlarımdan dolayı hakkettiğimi düşünmüş

Senin eski sevgilimden senin arkadaşların enişte diye bahsetse ne hissedermis , sor bakalim ?
Sordum haklisin arkadaşimla bu konuyu konusacagim diyor sen benim ne hissettiğimi biliyor musun arkadaslarin beni sana yakistirmiyor demekki diyorum..bu arada annemde asla erkek arkadaşımla bi gelecegimizi istemiyor bu da onu bildiğinden beni ailen istemiyor arkadaşımı napacaksin modunda.

Gizli gay mi, biseksul miacaba bu kadar mudahil olmasi garip. Sevgilisi olabilir, hatta cogu gay evleniyor, cocugu oluyor toplum baskisi yuzunden. Aranizi bozmaya calisiyor gibi.
Hahah valla güleceğim yoktu yaninda hep kiz arkadasida geliyor

Değil mi? Arkafaşının aile ortamını, ne alıp ne alamayacağını, ne beklentide olduğunu biliyor. Nabız yokluyorlar birlikte
Aslinda biz 4 lu grup olarak çok sık görüşüyoruz bunlarin muhabbeti de hep döndü kendi aramizda o sebeple konusuyor olabilirler

Sordum haklisin arkadaşimla bu konuyu konusacagim diyor sen benim ne hissettiğimi biliyor musun arkadaslarin beni sana yakistirmiyor demekki diyorum..bu arada annemde asla erkek arkadaşımla bi gelecegimizi istemiyor bu da onu bildiğinden beni ailen istemiyor arkadaşımı napacaksin modunda.
Annem beni elaleme bu kadar ezdirirsen istemez tabii diyin.
Ancak gerçekten anneniz haklı gibi .
Kim böyle bir adama kızını verir ki ?!?

Back