• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı sürekli ilişkimize karışıyor siz olsanız ne yaparsınız

Herkesi hayatımdan mı çıkarayım diyormuş ya, bu bir alarm konu sahibi.Sizin hayata bakış açılarınızın ve ilişki türlerinizin uyuşmadığını gösteren bir alarm. Siz bana göre normal olanı bekliyorsunuz ama sevgilinizin ilişki şekli daha sınır tanımayan, saygı kavramından habersiz, öncelikle kendine saygı kavramından uzak, sınırızlığı normal ve samimi gören bir şekilde. Bu arkadaşını ekarte etseniz bile genel anlamda başka problemler çıkacaktır ve tüm hayatını da değiştiremezsiniz bu arkadaşın. Şöyle örnek vereyim yarın birine "aşkım" diye hitap etse ve siz uyarsanız tamam diyecek, ama ertesi gün başka birine "hayatım" dediğinde yine uyarmak zorunda kalacaksınız. Bu sefer de "nefes bile alamıyorum ben, ne yapsam yaranamıyorum, hiç mi bir şey demeyeyim, sen hastasın" gibi bir noktaya gelecek konu. Örnek alakasız gibi görünebilir ama bence düzeltemezsiniz bu adamı siz.

Bu nedir ya. Gitme yanlarına çok bile sabretmissin. Böyle birine yapacagim olgunluk tokadi basmak olur. Daha önce benzer bi durumda tuzlu fistik yiodum birayla, tam da böyle densiz bir oglan üniversite 3teyim salak salak konusuodu ben ve sevgilim hakkinda, baya sinirlendim istemsiz olarak tüm agzimi suratina tükürdüm salagin.

Haklısınız ben insan konusunda çok seçici olduğum için kendiside hiç arkadaş ihaneti yememiş dolayısıyla sanıyor ki herkes kendisine dost ama ben onu yalnızlaştırmaya çalıştığımı düşünüyor.

Haklısınız ben insan konusunda çok seçici olduğum için kendiside hiç arkadaş ihaneti yememiş dolayısıyla sanıyor ki herkes kendisine dost ama ben onu yalnızlaştırmaya çalıştığımı düşünüyor.

Muhteşem dörtlü grubunuzla beraberken ilişkinizle ilgili niye diğerlerinin önünde konuştuğunuzu anlamadım. Ortalıkta konuşulursa millet de hadsizlik yapıp yorumda bulunur.

O Bay Maydanoz, kankasına sizi yakıştırmıyor olabilir. Belki de sizle evlenirse kankasıyla ilişkisi eskisi gibi olmaz diye kıskanıyor da olabilir. Yapıcı biri değil ve keyifçi, tek anladığım o.

Eski sevgilisi de taciz etmiyorsa niye numarasını engellesin ki? Numarasını silerse ve takipleşmeyi bıraksa yeterli. Sevgilinize güveniniz yoksa niye birliktesiniz ki?
Aslında silsede olur engellemesi şart değildi ama o an söylemis bulundum yinede o bay maydanozun karışması hoş olmadı bak aranızda bu bile bir sorun aşın bunları diyor

Siz niye sevgilizin arkadaşıyla bu kadar görüşüp, kendi aranızda konuşmanız gereken mevzulara onu da dahil ediyorsunuz?
Ayrıca alacağınız eşyadan ve diğerlerinden ona ne?
Sevgiliniz ciddi sıkıntılı sizde fazla sabırlısınız.
Cok dogru soylediniz ortamda otururken konu açılıyor o da atliyor

Gerçekten güya koruyormuş ayaklarına yatıyorlar da hayırdır yani sen kimsin de kimi kimden koruyorsun? Herkesin aklı var fikri var. Bence sırf kıskançlıktan, bilmiyorum başka sebep aklıma gelmiyor. Hiç hoşlanmıyorum böyle insanlardan
Benimde aklima baska bir sey gelmiyor güya arkadasini her türlü sikintidan korumak istiyor

Benim eski ilişkimde böyle bir şey başıma gelmişti. Eski erkek arkadaşımla arkadaşı çok yakınlardı çocuk sürekli ben ortama girince surat asıyordu, beni bozacak şeyler söylüyordu. Ben başta muhattap olmak istemedim ve hiç cevap vermedim ama bu surat asmalar oflamalar puflamalar, laf sokmalar devam edince direkt erkek arkadaşıma bu ne ya ne münasebet böyle giderse ne seninle ne onunla görüşeceğim dedim. O da gidip konuşmuştu, ben seni kardeşim olarak görüyorum ancak hareketlerine dikkat et mesafeni koru diye. Çocuğun davranışları anında değişti. Yani olay aslında erkek arkadaşınızda bitiyor.mesafeyi ayarlaması lazım
Oturup söyledim ben nazik biriyim tersleyemem mizacimda yok ama uyaririm dedi iyice sinirlerim tepeme çıktı bu iliski biter cnm ama ne zaman bilemiyorum

Bu durumun bir benzerini yaşadım. Sevgiliniz arkadaş bağımlısı, başkalarının onayına göre yaşayan biri. Böyle gelmiş böyle gider o yüzden had bildirmek falan işlemez. Ayrılın geçin. Kesinlikle insanın siniri bozuluyor ve karşı taraf bunu anlamak istemiyor. Zaten ilişki 4 aylık olunca sizi değil arkadaşını tercih ediyor içten içe

Oturup söyledim ben nazik biriyim tersleyemem mizacimda yok ama uyaririm dedi iyice sinirlerim tepeme çıktı bu iliski biter cnm ama ne zaman bilemiyorum
Nazik değil ezik biri kendi ağzıyla da demiş aslında. hiçbir zaman sizin istediğiniz tepkiyi veremeyecek

Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Bence bu gereksiz arkadaşa bir sevgili bulunursa sizi rahat bırakır. Ayrıca sevgilin herzaman sınırınızı korumalı.

Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Arkadaş kişisiyle mesafe koyun sranıza siz sevgilinizle buluşunca arkadaş neden geliyor. Kız arkadaşı yoksa onada bir arkadaş bulun sizinle uğraşmasın.

Terslesin tartışsın demiyoruz ki, ne kadar yakınımız olursa olsun herkesle aramızda bi sınır olması lazım, sınırlarını iyi çizemiyor sevgiliniz bence

Bu durumun bir benzerini yaşadım. Sevgiliniz arkadaş bağımlısı, başkalarının onayına göre yaşayan biri. Böyle gelmiş böyle gider o yüzden had bildirmek falan işlemez. Ayrılın geçin. Kesinlikle insanın siniri bozuluyor ve karşı taraf bunu anlamak istemiyor. Zaten ilişki 4 aylık olunca sizi değil arkadaşını tercih ediyor içten içe
Öyle de oldu zaten ayrıldım.

Back