• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı sürekli ilişkimize karışıyor siz olsanız ne yaparsınız

Ben kalp kırmak istemedikçe bu tarz şeyler yaşandı ama 3. Oldu bu o sebeple bugün ciddi bir konuşma yapacağım benim için arkadaşını sileceğini zannetmiyorum ilişkimizin daha 4.ayı ama bu yaşadıklarım saygısızlık.
Valla 4 ay da olsa 4 yıl da olsa fark etmez. Sevgili ile arkadaş dengesini tutturamayan o. Siz değilsiniz.

O kadar haklısınız ki bunlarıda konuştuk aileme asla seni ezdirmem dedi ancak benim bu konuda ciddi şüphelerim var
Bence de şüphelerin olmalı zaten bir süre sevgilinin arkadaş ortamına girme diyeceğim ama sevgilinin tutum hatası var, girmiş ve görmüşsün iyi ki. Şimdiden aile ortamına fragman olmuş. Bence artık trip atmayı bırakıp sevgilinizin ortamına değil sevgilinize mesafe koyun bi kendine gelsin.

herkesin var arkadasi ama arkadas ayri sevgili ayri sey. sizin erkek arkadasiniz arkadasini sizin onunuze koyuyor. bu katlanilmasi zor bir sey. bu durumu duzeltmezse ayrilin bence daha 4 aylik iliski zaten. ki duzelecege de benzemiyor. surekli elin adamindan firca mi yiyeceksiniz ne munasebet yani.

Koptum ya ahahaha ya arkadaşı sizi biraz varoş bulup katlanamıyor gibi davranıyor. Belli ki taraf tutuyor içten içe, sevgilinize, sizi değil de eski sevgilisini daha çok yakıştırıyor
Sanki öyle olmuş emin ol.Önce kendilerine baksınlar mesela bir sohbet ortamında arkadaşın birisi ben seni istersen başka işlere alıştırırım diyor ya da çocuk alkol almıyor ama alması için gözümün önünde 2 saat ısrar etti bunlar bile arkadaşlarının çok düzgün olmadığını gösteriyor.

Bence de şüphelerin olmalı zaten bir süre sevgilinin arkadaş ortamına girme diyeceğim ama sevgilinin tutum hatası var, girmiş ve görmüşsün iyi ki. Şimdiden aile ortamına fragman olmuş. Bence artık trip atmayı bırakıp sevgilinizin ortamına değil sevgilinize mesafe koyun bi kendine gelsin.
Çok haklısın benimde aklımdaki bu.

herkesin var arkadasi ama arkadas ayri sevgili ayri sey. sizin erkek arkadasiniz arkadasini sizin onunuze koyuyor. bu katlanilmasi zor bir sey. bu durumu duzeltmezse ayrilin bence daha 4 aylik iliski zaten. ki duzelecege de benzemiyor. surekli elin adamindan firca mi yiyeceksiniz ne munasebet yani.
Aynen öyle ne münasebet

Ben çoktan terslerdim. Siz niye çekiniyorsunuz ki bu kadar? Sevgiliniz arkadaşini destekleyecek diye korktugunuz icin mi bu kadar pasifsiniz?
Tersleyin bakın ne olacaksa olsun, boyle biriyle evlenip ne yapacaksiniz daha arkadasina agzini açamayan insan evlenseniz ailesiyle bir sorun olsa asla yaninizda durmaz. Boyle insanlarla evlenilmez, evlenirseniz hayatiniz zehir olur herkesi önünüze koyar.

Niye sizin yuzunuzden aralarinin bozulmasini istemiyorsunuz mesela? Siz kendinizi bu kadar önemsiz gorurseniz onlar da gorur.
Eşimin cocukluk arkadaşi sadece bir defa beni çok kırmıştı o muhabbetin ustune direkt eşim bir daha goruşmek istemedigini soylemişti arkadaşina o gun silmişti 7 sene gecti ustunden.
Saygili olacak, haddini bilecek herkes. Arkadaş olmak her şeye karişmak demek değil.

Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Adam arkadas degil mübarek Kuman sanki. Is sevgilinde bitiyor .....

Ben çoktan terslerdim. Siz niye çekiniyorsunuz ki bu kadar? Sevgiliniz arkadaşini destekleyecek diye korktugunuz icin mi bu kadar pasifsiniz?
Tersleyin bakın ne olacaksa olsun, boyle biriyle evlenip ne yapacaksiniz daha arkadasina agzini açamayan insan evlenseniz ailesiyle bir sorun olsa asla yaninizda durmaz. Boyle insanlarla evlenilmez, evlenirseniz hayatiniz zehir olur herkesi önünüze koyar.

Niye sizin yuzunuzden aralarinin bozulmasini istemiyorsunuz mesela? Siz kendinizi bu kadar önemsiz gorurseniz onlar da gorur.
Eşimin cocukluk arkadaşi sadece bir defa beni çok kırmıştı o muhabbetin ustune direkt eşim bir daha goruşmek istemedigini soylemişti arkadaşina o gun silmişti 7 sene gecti ustunden.
Saygili olacak, haddini bilecek herkes. Arkadaş olmak her şeye karişmak demek değil.
ayni sekilde benim nisanlimin da dogdugu andan bu yana arkadas oldugu biri var resmen kardesi yani artik. ikisinin arasindaki iliskiyle asla ilgilenmiyorum ama bir kez beni cok kiracak bir sey soyledi arkadasi. 1 yil konusmadilar neredeyse nisanlim yuzune bile bakmadi. cocuk benden ozurler diledi nisanlimdan da ayni sekilde, nisanlim da bana yassy onunla gorusmek seni uzecekse bosver dedi ama ben uzatmadim. konu sahibi bence bir gerginlik cikarsa sevgilisinin onu korumayacagini daha dogrusu direkt ayrilacagini biliyor o yuzden sessiz kaliyor.

Tamam da hataya müdahaleyi niye arkadaş yapıyor ki? Kayınvalide gibi her şeyi denetleme görevini ne diye üstlenmiş ki bu adam? Ben olsam çoktan şimdiye haddini bildirmiştim. Adam basbayağı ilişkiye taraf oluyor. İlişki iki kişiliktir benim bildiğim.
Valla bir cinnet her şeyi çözer. Takıntılı nasıl olunuyormuş uygulamalı gösterirdim. Sen ne karışıyorsun bizim ilişkimize, velisi gibi her şeyin içindesin, hayırdır, bir daha sorulmadıkça fikrini belirtme yoksa kalbini kırarım temalı bir konuşma yapardım. Daha da anlamazsa canına okurdum. Ha sevgilim de hala kem küm modunda, arkadaş ağırlama derdine düşerse de kendi bilir. Ya arkadaşı ya ben derim. Beni seçerse ne ala, yok seçmezse de uğurlar ola.
Rosa hanım cidden bu kadar yükselmem ben . Şunu anliyorim bir insanın annesi hassas noktasıdır ama arkadaşıyla da oturup saatlerce tartisamam ya . O ne çocuk velisiyle gelmiş gibi kazık kadar adam . Gözümde alçalır açıkçası saygı duyamam ki ? Ilişkiyi adamla mı yaşıyor arkadaşıyla mi niye her şeyin içinde ?

ayni sekilde benim nisanlimin da dogdugu andan bu yana arkadas oldugu biri var resmen kardesi yani artik. ikisinin arasindaki iliskiyle asla ilgilenmiyorum ama bir kez beni cok kiracak bir sey soyledi arkadasi. 1 yil konusmadilar neredeyse nisanlim yuzune bile bakmadi. cocuk benden ozurler diledi nisanlimdan da ayni sekilde, nisanlim da bana yassy onunla gorusmek seni uzecekse bosver dedi ama ben uzatmadim. konu sahibi bence bir gerginlik cikarsa sevgilisinin onu korumayacagini daha dogrusu direkt ayrilacagini biliyor o yuzden sessiz kaliyor.

Bence de devamli bir değil iki değil onu yapma bunu yap taş olsa çatlar. 🙄🙄🙄

Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Ailesine de ezdiriyor mu sizi

Aynı ortamda bulunmayın. İlişkinize müdahale edince de "sanane ben bu şekilde bir ilişki yaşamayı seçiyorum, sen sevgilinle böyle yaşamazsın olur biter" dersiniz. Anlamadım cidden sevgilinizde gözü var gibi davranıyor. Yaşlı kadınlar gibi akıl vermek nedir ya :-)
Bunu bir erkek yapıyor kız olan değil

Biz bu konuyu konuştuk haklısın dedi sonrasında dikkat edeceğini söyledi ama sohbet tartışmaya doğru gitti ve sen kendini hep haklı görüyorsun sürekli hayatımdan birini mi çıkartacağım tarzında konuştu muhtemelen böyle bir adamlada bi daha işim olmayacak.

Zaten ortada benim zannettiğim gibi bir sevgi olsaydı o masadan ben üzgün kalkmazdım telefonda bu konuyu yeni görüştüm haklısın dedi ama çocuğun iyi niyetli olduğunu savunmaya çalışıyor halen o yüzden kavga çıktı kafasının o an dalgın olduğunu savunamadığını söyledi özür diledi ama sonra hayatımda kimse kalsın istemiyorsun galiba felan dedi tartıştım muhtemelen bu ilişki bi yerde kopar gider bu şekilde bi ilişkiyi yürütemem.

Back