- 2 Temmuz 2013
- 3.810
- 8.131
- 358
- Konu Sahibi Darknesrises
ben de bunu yazmak için gelmiştim, gerçekten şüphelendim.Arkadaşı sevgilinize aşık mi acaba
Sonuçta erkeklerden de hoslaniyor olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bunu yazmak için gelmiştim, gerçekten şüphelendim.Arkadaşı sevgilinize aşık mi acaba
Sonuçta erkeklerden de hoslaniyor olabilir
Bu arkadaş kontrol manyağı ve aşırı özgüvenli tiplerden belli ki, eminim sizden önceki "yengesi" de onun yüzünden ayrılmıştır ergen lise ilişkileri bile böyle olmuyor, bence uzaklaşın hepsinden, zaten ayrılınca da üstünüze gelecek sizi manipüle edecek "ben demistim, sen söylesin böylesin" diyerek tüm sorumlulugu size atacak. Arkadaşına bu cesareti veren insanla zaten olmaz.Çocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Gerçekten güya koruyormuş ayaklarına yatıyorlar da hayırdır yani sen kimsin de kimi kimden koruyorsun? Herkesin aklı var fikri var. Bence sırf kıskançlıktan, bilmiyorum başka sebep aklıma gelmiyor. Hiç hoşlanmıyorum böyle insanlardanBen en çok şeye takıldım.İliski daha dört aylık ve siz neden sürekli dörtlü olarak takiliyorsunuz?
İlişkinin ilk zamanlari baş başa vakit geçirmek daha güzel değil mi ?
Onun dışında inanılmaz gıcık bir herif canlandı gözümde.
Güya böyle arkadaşını korur ama en çok zararı da bu tipler.
Haddini bildirmek lazım.
Ama erkek arkadaşınızdan ziyade o elemanı sağlam bı terslemek lazım.
Sonra zaten ilişki devam mı edecek yoksa bitecek mi belli olur.
Bunlarin hepsini sevgiliniz soyletmiyosa ben de bu saclari degirmende agartmisim demektirÇocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Ciddi düşündüğümüz bi ilişkimiz var ancak ne zaman bir ortamda bulunsak sen sevgilinden şunu bekleme bunu bekleme gibi bir konuşma yapıyor yani evleneceğiz beklentiler konuşuluyor eşya neden alacaksınız isteme yenge diyor ? Sevgilimin telefonunu eline alsam saygısızlık bakmayacaksın diyor sevgilime rahatsız olduğum şeyleri anlattım art niyetle yapmıyor ben onun ruhunu bilirim felan diyor ama ben ona göre mi hayat yaşayacağım ilişkim beni bağlar diyorum adam halen susmuyor sevgilim eski kız arkadaşını telefondan engellemesini istedim çocuğun arkadaşı diyor ki isterse sevgiline mesaj atsın bunda ne var ne olacak ki gibisinden saçma sapan konuşuyor nerdeyse 30 yaşındasın aş bunları sinirlendirme beni diyor ve sevgilim sadece ortamı yatıştırmaya çalışıyor tamam yeter tartışmayın diyor ağzının payını veremedi halen ben ona sinirliyim bir dik dursun ben onun kız arkadaşı değil miyim sevgilimin eski kız arkadaşından bahsederken yenge diye hitap ediyor çocuğun halen rehberinde ekli mesela yenge niye diyorsun halen dedim ben isimlerin yanına mutlaka bir sıfat eklerim diyor sen takıntılı birisin diyor ne alakası var aynı şeyi ben yapsam bu tepkiyi mi görürüm.
Acikca siz bizim ilişkimize karışmayın onunla ben aile kurucam diyip geçin beraber buluşmalar gitmeyin.siz varken başkasına yenge demesi zaten korkunç açıkça sizi ayirmka istiyorlar belliÇocuk sevgilimin küçüklüğünden bu yana dostu dolayısıyla arasının benim yüzümden bozulmasını istemem ama şöyle bir sıkıntım var.
Sevgilimle bu konuyu konuştuk aklım o an başka birseye dalgındı seni savunamadım daha dikkatli olacağım onunla erkek erkeğe konuşurum ama tersleyemem ben ortada büyük bir mesele görmüyorum dedi ben mi abartiyorum bi de halen o ortama sokmaya çalışıyor bende girmeyecegim.Acikca siz bizim ilişkimize karışmayın onunla ben aile kurucam diyip geçin beraber buluşmalar gitmeyin.siz varken başkasına yenge demesi zaten korkunç açıkça sizi ayirmka istiyorlar belli
Sevgilim ya aşırı pasif ya da salak. Benim mizacimda terslemek yoktur ama uyaririm o kötü niyetle yapmiyor diyorBu ne yaa. Okurken icim sisti. Hadsiz arkadasa bak sen. Yani ben okurken dayanamadim siz bunlari duymaya nasil katlandiniz. Sevgilinizde hata, o arkadasini susturacak. Susturamiyorsa sizinle ayni ortama sokmayacak.
Bu hiç aklima gelmedi gözden cikarmislar sanki kimin ne dedigi umrumda degil valla sevgilimin varsa meyili defolsun.Eskiler boşuna dememiş bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. Ailesi ile de tanışmadığına göre bitir bu ilişkiyi. Sevgilinin arkadaşı muhtemelen kendi sevgilisinin arkadaşını ayarlayacaktır, sizi fazlalık olarak görüyor. Sevgiliniz de meyilli sanki buna
Nasıl yaniiBunlarin hepsini sevgiliniz soyletmiyosa ben de bu saclari degirmende agartmisim demektir