Sevgilimin arkadaşı sürekli ilişkimize karışıyor siz olsanız ne yaparsınız

Bu nedir ya. Gitme yanlarına çok bile sabretmissin. Böyle birine yapacagim olgunluk tokadi basmak olur. Daha önce benzer bi durumda tuzlu fistik yiodum birayla, tam da böyle densiz bir oglan üniversite 3teyim salak salak konusuodu ben ve sevgilim hakkinda, baya sinirlendim istemsiz olarak tüm agzimi suratina tükürdüm salagin.

Haklısınız ben insan konusunda çok seçici olduğum için kendiside hiç arkadaş ihaneti yememiş dolayısıyla sanıyor ki herkes kendisine dost ama ben onu yalnızlaştırmaya çalıştığımı düşünüyor.

Haklısınız ben insan konusunda çok seçici olduğum için kendiside hiç arkadaş ihaneti yememiş dolayısıyla sanıyor ki herkes kendisine dost ama ben onu yalnızlaştırmaya çalıştığımı düşünüyor.

Aslında silsede olur engellemesi şart değildi ama o an söylemis bulundum yinede o bay maydanozun karışması hoş olmadı bak aranızda bu bile bir sorun aşın bunları diyor

Cok dogru soylediniz ortamda otururken konu açılıyor o da atliyor

Benimde aklima baska bir sey gelmiyor güya arkadasini her türlü sikintidan korumak istiyor

Oturup söyledim ben nazik biriyim tersleyemem mizacimda yok ama uyaririm dedi iyice sinirlerim tepeme çıktı bu iliski biter cnm ama ne zaman bilemiyorum

Bu durumun bir benzerini yaşadım. Sevgiliniz arkadaş bağımlısı, başkalarının onayına göre yaşayan biri. Böyle gelmiş böyle gider o yüzden had bildirmek falan işlemez. Ayrılın geçin. Kesinlikle insanın siniri bozuluyor ve karşı taraf bunu anlamak istemiyor. Zaten ilişki 4 aylık olunca sizi değil arkadaşını tercih ediyor içten içe

Oturup söyledim ben nazik biriyim tersleyemem mizacimda yok ama uyaririm dedi iyice sinirlerim tepeme çıktı bu iliski biter cnm ama ne zaman bilemiyorum
Nazik değil ezik biri kendi ağzıyla da demiş aslında. hiçbir zaman sizin istediğiniz tepkiyi veremeyecek

Bence bu gereksiz arkadaşa bir sevgili bulunursa sizi rahat bırakır. Ayrıca sevgilin herzaman sınırınızı korumalı.

Arkadaş kişisiyle mesafe koyun sranıza siz sevgilinizle buluşunca arkadaş neden geliyor. Kız arkadaşı yoksa onada bir arkadaş bulun sizinle uğraşmasın.

Terslesin tartışsın demiyoruz ki, ne kadar yakınımız olursa olsun herkesle aramızda bi sınır olması lazım, sınırlarını iyi çizemiyor sevgiliniz bence

Öyle de oldu zaten ayrıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…