- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Ben ABD de yasiyorum, burada beraber yasayan arkadaslari gordukce sasirmis, bizde boyle beraber yasamak diye bir olay yoktur, esimle nisanliyken bile kirk takla atarak bulusurduk vs diye anlatiyorum. Tr ne ara boyle bir yer oldu ya. Hayir cok da degil 6 yildir yurtdisindayim, 6 yilda cok mu sey degisti? Lutfen bari halk olarak normal karsilamayalim nikahsiz beraber yasamayi, normal degil cunku.
Bilemiyorum, ben o şekilde çalışılmayacağının mantığını kendimce anlattım, polemik çıkarmak da değildi amacım, nasıl polemiğe döndü olay ben de şaşkınım.Hiç unutmam
İkinci sınıfın finalleri
Bizim Zaman'da cep tel vs yok ev telefonu çaldı açtım
Bir arkadaş yarın birlikte ceza genel çalışalım mı diyor
Düşündüm olmaz dedim
Sonra sınava girdim geçtim o kaldı vs vs
İki gün sonra borçlar genel vardı aynı kişi hiç çalışmadım ama Erkenden okula geldim sen çalışmışsındır seni göreyim dedi
Onun yüzünden 50 alıp kaldım toparlayamadım sınavı hala dışarıda mıdır diye
Bütlerde ben 84 ile en yüksek puanı aldım o da 82 ile ikinci en yüksek notu aldı
Kim mi bu, 17 yılı aşkın süreli sevgilim, şimdi yan koltukta uzanıyor
O telefondan sonra da hiç birlikte çalışma teklif etmedi zaten o Zaman da amaç ders çalışmak değildi
Ben inektim kısa notlar çıkarırdım o da zeki idi onları okur geçerdi
Usul dersi zaten tekniktir neyi tartışıyorlar ki
Lakin sizin o aşamada diyeceğiniz ben yatıyorum geç oldu sınavdan önce uyumanız da lazım iyi geceler deyip geçmek içeri
Ben ABD de yasiyorum, burada beraber yasayan arkadaslari gordukce sasirmis, bizde boyle beraber yasamak diye bir olay yoktur, esimle nisanliyken bile kirk takla atarak bulusurduk vs diye anlatiyorum. Tr ne ara boyle bir yer oldu ya. Hayir cok da degil 6 yildir yurtdisindayim, 6 yilda cok mu sey degisti? Lutfen bari halk olarak normal karsilamayalim nikahsiz beraber yasamayi, normal degil cunku.
6 yıl ABD de yaşayıp bu vizyonsuzlukta kalmak... Tebrik ediyorum seni bacım büyük başarı. Sevdiğin adamla buluşmak için kırk takla atmayı övünerek anlatmaya devam
Neden kızı bir şeyleri düşünmeye mecburmuş gibi bir konumda tutuyorsunuz ki ? Ders çalışma talebi kimden gelmiş olursa olsun konu sahibi ve sevgilisi bunu kabul etmiş. Konu sahibinin erkek arkadaşı çalışma bittiyse, yeterli verimi aldıysa “bu kadar çalışma bize yeter, burada bırakalım” diyebilirdi. Demek ki konu daha bitmemiş. Dersi birlikte çalıştılarsa, bitmesi gerektiğine de birlikte karar verebilirler. Neden konu sahibi müdahil olup “uyuyalım mı” diyor ? Çocuk tamam yatalım dese o kız ne olacak orada ? Bence hiç şık olmamış bu mevzu.
evet kız sanki orada yokmuş gibi uyuyalım mı demek komik olmuş ve saçma. rahatsız olabilir, ama rahatsız olduğunu bu şekilde belirtmemeli. kızın gitmesini sabırla bekleyip gittikten sonra bir daha bu kadar geçe kalmamasını sevgilisinden isteyip uyarabilir. ki ünv hayatında böyle kısıtlamalar olmaması gerektiğini düşünüyorum kızın gözünün önünde ders çalışıyolar işte. öbür kızın dediği gibi cafeye mi gidip çalışsınlar o zaman daha çok çatlıycak sinirinden?
benim eşimin çok yakın bir arkadaşı var, bi aralar muhabbeti abarttılar yazın adam gelip sabah 4 lere kadar oturuyordu sinir oluyordum. kadın değil erkek. yine de adamın yanında eşime gidip hadi uyuyalım mı demedim. eşim adama gereken mesafeyi koymadıktan sonra ben ne diyebilirim kovacak mıyım adamı.
Okuduğum en yapıcı yorumlardan biriydi. Haklısınız, hatalı davrandığımı çok sonra fark ettim ama o an kontrol edemedim. Sevgilime kariı birkaç samimi hareketini de görünce şartel attı.Yani bütün sayfaları okudum da bir tek bana mı konu sahibi hatalı geldi ? Öncelikle birlikte yaşamayı kabul edecek dünya görüşüne sahip bir insan sevgilisinin karşı cins arkadaşlağının da olabileceği düşüncesindedir bence -ki siz de bunu sorun etmemişsiniz. Kız arkadaş gelmiş, ders çalışılırken siz “sevgilim uyuyalım mı?” demişsiniz, eee sevgiliniz de tamam uyuyalım deyip gelse ?! Ne alaka ? Kız kalkıp dese ki “Yahu biz ders çalışmak için bir araya geldik, sen bunu kabul ettin, daha konular bitmedi ya da anlamadım vs. Şimdi ben buradayken gidip yatacak mısınız? Ha yok bu tavınız kalk git demekse böyle basit numaralara gerek yok, uykum geldi artık anlayamıyorum konuyu de, ben de yeter o halde der, kalkar giderim.” O zaman siz ve sevgiliniz çok çirkin bir duruma düşmüş olacaktınız. Ki bence böyle davranarak siz hata yapmışsınız. Biz de öğrenci olduk, ders çalıştık, dip dibe oturduk, hiç de arkadaşımla ilgili yanlış şeyler geçmedi aklımdan.
Eşim de avukattır halen daha işiyle ilgili arkadaşlarıyla fikir-bilgi alışverişi yaparlar. Bu davadan ne olur, o dosyayla ilgili Yargıtay kararları var, o bozulmuş, bu tutmuş vs.
Bilemiyorum, ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?