- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Haklisin.Ama diger erkek erken gitmis kiz tek kalmis.Basbasa birakasi gelmemis.Bunu kacirdin galiba.Yoksa cok normal elbette cumbur cemaat falan fizel guzel calisacaklar.Okadarini normal gorememis.Ama ben olsam konu sahibi gibi yatsak mi sevgilim demezdim kovar gibi.Usuldan baska odaya cagirip kendisinin soylemesine calisirdim.Yada yorulmadiniz mi yaa gec oldu derim samimice ,sinsi sinsi yatsakmi sevgilim' den iyi.Afedersin konu sahibi gercegi soylemek gerekirse:)AMa kaldıramayacaksanız aynı evde öğrenciyken yaşamayacaksınız.
Hukuk birlikte çalışılmaz denmiş, o kısmı bilemem.
Ben mühendisim, az sabahlamadık vize final zamanı erkek/kadın arkadaşlarla, az ödev yapmadık. Ay hatta bir gece yok olmuyor çıkamıyoruz işin içinden, telefonlaşıyoruz falan, yok olmuyor, en sonunda erkek arkadaşlar toplamışlar bilgisayarları bize geldiler, öyle laptop falan yok, baya kasalarla. Gecenin bir yarısı, polis durdurmuş bunları, hırsız gibiler, baya olaylı olmuştu gelişleri. Hiç uyuduk mu o gün bilmiyorum, ertesi güne ödev hazırdı şükür.
Bana bu yüzden çok normal geliyor böyle durumlar. Bu erkek arkadaşların sevgilileri ne düşündüler bilemem, ama kulağıma gelse bu tarz muhabbetler çok garip karşılarım. Neticede tek taraflı değil, mutualist bir şekilde herkes fayda6lanıyor ortak çalışmadan. Dirsek temasında okuduk, dirsek temasında çalışıyoruz erkek meslektaşlarımızla.
Ay dam başında saksağan vur beline kazmayı olacak ama özel mesajınız kapalı olduğu için soruyorum. Hukukçuların hem okurken hem mezun olunca çektikleri sıkıntıları görünce hukuktan epey soğumuş ve uzaklaşmıştım fakat bir dizi özel sıkıntılar sebebiyle tekrar bir lisans bölümü okumak zorundayım. Memur olduğum için devam zorunluluğu olmayan tek bölüm olan hukukta karar kaldım. Fakat fakülteti bitirdiğimde 35 yaşımda olacağım. Madem onca uğraşacağım okuduğum bölümde çalışma şansım olsun istiyorum. Bu yaş bu işe başlamak için çok mu geç. Şartları zorlayıp başka bölüm okumamı önerir misiniz bir hukukçu olarak?Sevgilin hukuk okuyormuş, ben hiçbir hukukçunun beraber ders çalıştığını görmedim; çünkü dersler o tarz dersler değil, aksine tek çalışılır bizim dersler. Ne alaka beraber çalışıyorlar?
Yazımdan bunu mu anladınız cidden? Beraber dediğim, birbirine anlatılarak çalışılmaz. Ben senelerce kütüphanede çalıştım. Bizim sınıftaki çiftler de kütüphanede çalışırdı, beraber vakit geçirebilmek için, molalarda iki çift kelime edebilmek için. Ama kimsenin kimseye ders anlattığını görmedim. Benim anlattığımla sizin dedikleriniz çok farklı. Bunda genellemeyecek bir şey yok, kendine engel olmak için birileri ile yan yana oturup, ders çalışmak ayrı olay, birbirine ders anlatarak çalışmak ayrı olay. Bunlar birbirine ders anlatıyormuş, öyle dedi konu sahibi, bu benim açımdan saçma, bizim dersler o şekilde ezberlenecek dersler değil, hele ki ceza muhakemesi dersi, full kanun ezberi gerektiriyor, neyi anlatacaklar birbirlerine? Zaten sizin kurduğunuz mantıkla benim yazdıklarım da kel alaka. Ben hukukçular yan yana ders çalışamaz demedim, birbirlerine ders anlatarak çalışamazlar dedim; çünkü bizim dersler o şekilde çalışmaya müsait değil.Bence genellemeyin aksine coook fazla ders calismak gerektigi icin bir baskasiyla calismak kendi kaytarmana da engel olur sizin mantiginizla kutuphanede kimse calisamazdi. Ayrica ben de hukuk bitirmis biri olarak her zaman arkadaşlarımla ders çalıştım hep ayni anda mola verdik ayni anda basladik. Ve cevremde ki bircok kiside benim gibi yapti mesele konusmak degil ders ortagi ya da dert ortagi bulmak.
Geleceği olmayan bir ilişki yaşadığını düşünüyorsa dediklerinde çok haklısın canım sevgilisini hiç gözüm tutmadı her ne kadar özür dilese de kızın “uyku saatin geldiyse biz kafeye gidelim” demesi bu kadarda olmaz dedirtti bana yerinde olmak istemezdimŞuan siz ev arkadaşınız. Sevgililik bir kurum değil, birbiriniz dışında kimseye bir sorumluluğunuz yok. Bitti diyince ilişki biter. O yüzden sevgiliniz rahat. İstediğini getiriyor, istediği kadar oturuyorlar. Kocamın eve getirdiği kadın bana “uyku saatin geldiyse biz kafeye gidelim” diyemez mesela. Kıyamet kopar çünkü. Hoş zaten eve gelebilecek samimiyette bir kadın arkadaşıda yoktur. Belli ki sizin düşünce tarzınızla sevgilinizinki bambaşka. Aynı eve çıkarken bunları konuşsaydınız keşke.
Benim kendi fikrim zaten gelecek planı yapan bir erkek aynı eve çıkma fikrini öne sürmez. Biri 19 biri 21-22 yaşlarında sanırım. Üniversite heyecanı gibi geliyor bana.Geleceği olmayan bir ilişki yaşadığını düşünüyorsa dediklerinde çok haklısın canım sevgilisini hiç gözüm tutmadı her ne kadar özür dilese de kızın “uyku saatin geldiyse biz kafeye gidelim” demesi bu kadarda olmaz dedirtti bana yerinde olmak istemezdim
Kesinlikle sana katılıyorum canım.. Bu şekilde yaşayan o kadar çok kişi var ki. Ne kadar çabuk kanıyorlar inanabiliyorlar anlayamıyorum.....Benim kendi fikrim zaten gelecek planı yapan bir erkek aynı eve çıkma fikrini öne sürmez. Biri 19 biri 21-22 yaşlarında sanırım. Üniversite heyecanı gibi geliyor bana.
İnşallah mutlu olacağı bir sonla biter ne diyelim kiKesinlikle sana katılıyorum canım.. Bu şekilde yaşayan o kadar çok kişi var ki. Ne kadar çabuk kanıyorlar inanabiliyorlar anlayamıyorum.....
Yazımdan bunu mu anladınız cidden? Beraber dediğim, birbirine anlatılarak çalışılmaz. Ben senelerce kütüphanede çalıştım. Bizim sınıftaki çiftler de kütüphanede çalışırdı, beraber vakit geçirebilmek için, molalarda iki çift kelime edebilmek için. Ama kimsenin kimseye ders anlattığını görmedim. Benim anlattığımla sizin dedikleriniz çok farklı. Bunda genellemeyecek bir şey yok, kendine engel olmak için birileri ile yan yana oturup, ders çalışmak ayrı olay, birbirine ders anlatarak çalışmak ayrı olay. Bunlar birbirine ders anlatıyormuş, öyle dedi konu sahibi, bu benim açımdan saçma, bizim dersler o şekilde ezberlenecek dersler değil, hele ki ceza muhakemesi dersi, full kanun ezberi gerektiriyor, neyi anlatacaklar birbirlerine? Zaten sizin kurduğunuz mantıkla benim yazdıklarım da kel alaka. Ben hukukçular yan yana ders çalışamaz demedim, birbirlerine ders anlatarak çalışamazlar dedim; çünkü bizim dersler o şekilde çalışmaya müsait değil.
+1bazıları byle ego tatmın edıyor sevgılınde gozu yoksa bıle sırf sen kıskanıyrsun dıye ozellıkle yapabılır bence umursama ayagı kesılır ama ne kadar kıskandıgını bellı edersen ustune gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?