Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

Haklisin.Ama diger erkek erken gitmis kiz tek kalmis.Basbasa birakasi gelmemis.Bunu kacirdin galiba.Yoksa cok normal elbette cumbur cemaat falan fizel guzel calisacaklar.Okadarini normal gorememis.Ama ben olsam konu sahibi gibi yatsak mi sevgilim demezdim kovar gibi.Usuldan baska odaya cagirip kendisinin soylemesine calisirdim.Yada yorulmadiniz mi yaa gec oldu derim samimice ,sinsi sinsi yatsakmi sevgilim' den iyi.Afedersin konu sahibi gercegi soylemek gerekirse:)

Son düzenleme:
Diger kiz da yavuz hirsiz evsahibini bastirir yapmis olmazsa cafeye gidelim diyerek.Belki ders sinav heyecaniyla belki art niyetle bilemem burdan.Evden kibarca kovulmussun git iste.Ben olsam giderim mesela.Ne kafayla kalmak istedi acaba.Anlamadi safligindan mi evde ses yapmayalim diye yoksa konu sahibine misilleme mi yapti.Valla ben olsam safligimdan yapmistim.

Ay ben de ne yazdim.Sessiz bir nobet:)

Ders çalışmak için gelmişler sabahlara kadar çalışmaları çok normal, öyle 2 saatliğine oturmaya gelmek gibi bir şey değil ki bu. Sadece kızın tavrı ve gitmemesi beni rahatsız ederdi. Ama erkek arkadaşınız ne yapsın sonuçta misafir, kıza git diyemez ya.

Bu olayı çözmek için okuldaki samimiyetlerine bakardım ben net.
Çalışmak bahane gözünün önünde flört etmişler öbür çocuğu da ortamı softlaştırmak için dahil etmişler keşke yatar gibi yapsaydın

üslubun çok yanlış.
ben baştaki “evli değilsin ki, ne bekliyorsun?” yorumlarına hak vermiyorum, rahatsızsan bunu dile getirmeye ve müdahale etmeye hakkın var diye düşünüyorum.

ama bu durum kızın yanında “aşkım yatalım mı?” demekle olmaz. bunu demekle kıza çook ayıp etmiş oluyorsun.

bana göre de 2.30 geç saat ama öğrenci arkadaşlar böyle kalıp edebilirler. ben yapmam tercih etmem, ama yapılması da çok olağan. yine de bundan rahatsız olduysan bunu erkek arkadaşına gizliden söylemen gerekirdi. ne bileyim çocuğa mesaj atabilirdin “2 dk içeri gelsene” diye ve orada derdini anlatırdın. ya da illa sesli diyeceksen “daha ne kadar çalışcaksınız yaa uykunuz gelmedi mi ben yatacam galiba” gibi bir şeyler diyerek bunu hem normal sohbet şeklinde söyler hem de erkek arkadaşına imasını yapmış olurdun. erkek arkadaşın senin başbaşa kalmalarından rahatsız olacağını bilen birisiyse bu cümle üstüne “benim de uykum geldi ayşe bugünlük bu kadar yeter” diye bitirirdi.

böyle yaparak kıza gereksiz yere laf sokmuş oluyorsun. ben o kızın yerinde olup böyle bir cümle işitsem senin kıskanç birisi olduğunu ve erkek arkadaşınla uyumsuz olduğunu, onun senin isteklerine dikkat etmediğini senin de bekçi gibi bekleyip laf soktuğunu düşünürdüm. kısacası; bence biraz kendini küçük düşürmüşsün.

Çok rahatsız ediciii. Erkek olan arkadaşı neden kalkıp gitti? Başta söylediğinde ikisi sevgili sandım, normal karşıladım. Ama bu durum cidden rahatsız edici. Kız kovulunca da gitmemiş Yalnız ben de kızın yanında “yatsak mı artık” şeklinde konuşmanı doğru bulmadım. Benim uykum geldi siz daha ne kadar devam ediyorsunuz diye sorup sonrasında erkek arkadaşına gizlice söyleyebilirdin.

Dip dibe saatlerce ders çalışıyorlar. Düşününce bile rahatsız oldum yaa.

Erkek arkadaşına artık trip mi atarsın gözlerini kısarak mı bakarsın bilmem ama bu olayın tekrar etmeyeceğinden emin olman gerekiyor. Kalabalık bir arkadaş grubu olsa neyse. Baş başa böyle ders çalışmaları dışarıdan bakınca normal geliyor ama kendimi senin yerine koyunca da rahatsız oluyorum.

Yorumlardan bazıları şaşırttı. Değişiksiniz hanımlar.

Ay dam başında saksağan vur beline kazmayı olacak ama özel mesajınız kapalı olduğu için soruyorum. Hukukçuların hem okurken hem mezun olunca çektikleri sıkıntıları görünce hukuktan epey soğumuş ve uzaklaşmıştım fakat bir dizi özel sıkıntılar sebebiyle tekrar bir lisans bölümü okumak zorundayım. Memur olduğum için devam zorunluluğu olmayan tek bölüm olan hukukta karar kaldım. Fakat fakülteti bitirdiğimde 35 yaşımda olacağım. Madem onca uğraşacağım okuduğum bölümde çalışma şansım olsun istiyorum. Bu yaş bu işe başlamak için çok mu geç. Şartları zorlayıp başka bölüm okumamı önerir misiniz bir hukukçu olarak?

Konu başlığınla konu içeriğin çok saçma.
Beraber ders çalışıyorlarmış ne var bunda hepimiz ders çalışırken birlikte sabahladık erken bile bırakmışlar çalışmayı.
Hukuk tek başına mı birlikte mi çalışılır bilemem de bizim arkadaşlarda bizim evde kalacak yer çok diye hep bizde kalırlardı.
Sevgilin gece yarılarına kadar bi kafede çalışsa daha mı rahat edecektin gözünün önünde işte.
Sen öyle deyince kız seni ezmiş o ayrı. Yani senin anlatış tarzından senin okuduğun hukuka göre daha kolay bir bölüm sanırım.
Sevgilin de özür dilemiş uzatma bence böyle yaparsan çıkıp o kız arkadaşının evinde ders çalışmaya gider.

Yazımdan bunu mu anladınız cidden? Beraber dediğim, birbirine anlatılarak çalışılmaz. Ben senelerce kütüphanede çalıştım. Bizim sınıftaki çiftler de kütüphanede çalışırdı, beraber vakit geçirebilmek için, molalarda iki çift kelime edebilmek için. Ama kimsenin kimseye ders anlattığını görmedim. Benim anlattığımla sizin dedikleriniz çok farklı. Bunda genellemeyecek bir şey yok, kendine engel olmak için birileri ile yan yana oturup, ders çalışmak ayrı olay, birbirine ders anlatarak çalışmak ayrı olay. Bunlar birbirine ders anlatıyormuş, öyle dedi konu sahibi, bu benim açımdan saçma, bizim dersler o şekilde ezberlenecek dersler değil, hele ki ceza muhakemesi dersi, full kanun ezberi gerektiriyor, neyi anlatacaklar birbirlerine? Zaten sizin kurduğunuz mantıkla benim yazdıklarım da kel alaka. Ben hukukçular yan yana ders çalışamaz demedim, birbirlerine ders anlatarak çalışamazlar dedim; çünkü bizim dersler o şekilde çalışmaya müsait değil.

Son düzenleme:
biraz,mantiksiz bence kiskanma degil her insan kiskanirda bana,sacma geliyo sevgilim hafi uyuyalim diye
Zaten evlilik yok ortada ama ayni evde kalma bana oldum olasi sacma gelir konuda sacmaaa icerigide

Aynı evde yaşamak bana göre de saçma bir durum,bu ilişkinin evliliğe ilerlemesi çok zor bence.evli olsaniz oeve getiremez oyle her istedigini ders calismaya ikinizinde ortak tanidigi yakın arkadasiniz olur neyse yoksa yok oyle bir dunya yani ne munasebet ben yokmusum gibi oturup ders calissinlar.yatsakmi artık dediğin için kız öyle cvp vermiştir,çocuk muamelesi yapmış, onun yerine geç oldu sonra devam etseniz falan deseydin bir şey diyemezdi.

Şuan siz ev arkadaşınız. Sevgililik bir kurum değil, birbiriniz dışında kimseye bir sorumluluğunuz yok. Bitti diyince ilişki biter. O yüzden sevgiliniz rahat. İstediğini getiriyor, istediği kadar oturuyorlar. Kocamın eve getirdiği kadın bana “uyku saatin geldiyse biz kafeye gidelim” diyemez mesela. Kıyamet kopar çünkü. Hoş zaten eve gelebilecek samimiyette bir kadın arkadaşıda yoktur. Belli ki sizin düşünce tarzınızla sevgilinizinki bambaşka. Aynı eve çıkarken bunları konuşsaydınız keşke.

Geleceği olmayan bir ilişki yaşadığını düşünüyorsa dediklerinde çok haklısın canım sevgilisini hiç gözüm tutmadı her ne kadar özür dilese de kızın “uyku saatin geldiyse biz kafeye gidelim” demesi bu kadarda olmaz dedirtti bana yerinde olmak istemezdim

Benim kendi fikrim zaten gelecek planı yapan bir erkek aynı eve çıkma fikrini öne sürmez. Biri 19 biri 21-22 yaşlarında sanırım. Üniversite heyecanı gibi geliyor bana.

Benim kendi fikrim zaten gelecek planı yapan bir erkek aynı eve çıkma fikrini öne sürmez. Biri 19 biri 21-22 yaşlarında sanırım. Üniversite heyecanı gibi geliyor bana.
Kesinlikle sana katılıyorum canım.. Bu şekilde yaşayan o kadar çok kişi var ki. Ne kadar çabuk kanıyorlar inanabiliyorlar anlayamıyorum.....

Bu da tarz meselesidir. Sizin mantiginizla ders calismak icin bir araya gelmediler o zaman? Böyle ders calisilmaz cok büyük bir cümle cmk alt tarafi 300 madde ve ezber birbirlerine soru sormalari ince gordukleri yerleri birbirlerine anlatmalari da cok normal. Ki kasim ayindayiz muhtemelen sorumlu olduklari kisim 1/4. Yani boyle ders calisilmaz derken ne demeye getirdiniz? Kiz flort icin mi vize donemi gece vakti orada? Ayrica madem kutuphanelerde calistiniz ha kütüphane ha ev ortami toplu calisildiktan sonra?

Bana böyle evlenmeden, üni okuyorum ayağina gidip daha resmiyet yokken, bi erkekle bir evde kalinmasini pek mantikli bulmadigim icin bu konuya sadece bu kadar yorum yapiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…