Sevgilimin arkadaşı gece yarısına kadar evimizde...

AMa kaldıramayacaksanız aynı evde öğrenciyken yaşamayacaksınız.

Hukuk birlikte çalışılmaz denmiş, o kısmı bilemem.

Ben mühendisim, az sabahlamadık vize final zamanı erkek/kadın arkadaşlarla, az ödev yapmadık. Ay hatta bir gece yok olmuyor çıkamıyoruz işin içinden, telefonlaşıyoruz falan, yok olmuyor, en sonunda erkek arkadaşlar toplamışlar bilgisayarları bize geldiler, öyle laptop falan yok, baya kasalarla. Gecenin bir yarısı, polis durdurmuş bunları, hırsız gibiler, baya olaylı olmuştu gelişleri. Hiç uyuduk mu o gün bilmiyorum, ertesi güne ödev hazırdı şükür.

Bana bu yüzden çok normal geliyor böyle durumlar. Bu erkek arkadaşların sevgilileri ne düşündüler bilemem, ama kulağıma gelse bu tarz muhabbetler çok garip karşılarım. Neticede tek taraflı değil, mutualist bir şekilde herkes faydalanıyor ortak çalışmadan. Dirsek temasında okuduk, dirsek temasında çalışıyoruz erkek meslektaşlarımızla.

Çok seviyesizsiniz. Ve eminim benden büyüksünüzdür. Yine de teşekkür ediyorum "zahmet edip" yazdıgınız yorumlar için. İyi akşamlar
Seviyeyi sen mi belirliyorsun?
Eğer öyleyse zaten diplerdedir sorun yok.
Laf sokup sonra iyi akşamlar dilemek

Ben size şöyle söyleyeyim, bizim sınıfta sevgili olanlar bile beraber çalışmazdı; çünkü öyle çalışalabilecek dersler değil. Kütüphaneye gider yan yana oturup, çalışırlardı, vize zamanı beraber zaman da geçirmiş olalım diye. Bana bunların ders çalışması çok absürd geldi. Bizim dersler mühendisliklerinki gibi değil.

Ay sıkıcıymış
Hiç filmlerde öyle değilsiniz

Sen bi erkekle o saatte dip dibe olsan ne yaparmış acaba ??? Ayrıca kız varken AYIP OLMADİMİ diyip kız gittikten sonra OZUR DİLEMESİ benim sinirlerimi bozardı şahsen ..

Ay sıkıcıymış
Hiç filmlerde öyle değilsiniz
Dersleri sevmeyenler için sıkıcı ve sıkıntı verici bir durum. Ben pek dizi izlemem, filmlerde de dikkat etmemiştim nasıl yansıtıldığını. :)

Bir nevi evlilikte olabileceklerin fragmanini yasiyorsunz ( ayni evde kalmak bana ters olsada) boyle taniyorsunuz birbirinizi ona gore bu iliskiyi bitirin yada devam ettirin..
Boyle seylere gelemiyorsaniz acik acik konusun sevgilinizle.
Benm esimde sinavlara giriyor kurslara gidiyor boyle bseyi teklif dahi edemez bana. Kabul etmeyecegimi bilir.

bir de şunu eklemek istedim.

üniversite 1. sınıftan beri aynı adamla birlikteyim, öncelikle onu söyleyeyim.

ama üniversite zamanı evli gibi yaşamak istemezdim, o üniversite yaşamının plansızlığı, gezmesi tozması, sabahlaması, ... artık kişinin kendine kültürüne göre biraz daha rahat bir şekilde takılması falan bence özel zamanlar.

birlikte yaşamayın diye demiyorum, sadece konudaki yorumlar evlilik üzerine olduğu için.
evli gibi olmayın, olmaya da çalışmayın bence, kaybedersiniz.
Bu zamanlar geri gelmez, hem kendiniz rahat takılın, hem sevgilinize o rahatlığı sağlayın bence.
dediklerim yanlış anlaşılsın istemem, önerdiğim asla farklı türden bir rahatlık değil.
sadece bu genç yaşınızı evli çocuklu bizler gibi yaşamayın diye temennimdir.

Valla iyi dayanmışsın ben böyle biseyi asla kabul etmezdim. Hatta o kadar yüzsüz biri evime gelse ve o saate kadar kalsa kovardım onu. Ne demek ya saat 2 ye kadar kalmak ? herşeyin bir usulu vardır.

Üniversiteye giden kadınlar, lütfen meslek sahibi olup hayatınızı kurtarmaya bakın. Bugün bu konu dün de üniversiteye okuyacağım diye gidip sevgilisinden hamile kalıp aldırdım ne yapayım konusu.

Valla canım çok sıkılıyor böyle şeyler okuyunca.
Sonra bağnaz insanlara gün doğuyor kızlarınızı okula göndermeyin hamile kalıp geri geliyorlar diye fetva veriyorlar.

Bu Arada kendi ailelerinizden para alıyorsunuz ne özgürlüğü allah aşkına! Aile para göndermese ertesi hafta açlıktan feleğiniz şaşar bir de evlilikle sevgililik aynı şey en azından bizim için gibisinden üst perdeden konuşmalar falan. Yani güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. En çok da üzüntü kapladı içimi.

İki master yaptım . Proje ödevleri dişinda hep tek calistim. Birlikte ders çalışmanın da bi adabı olur. Erkek olan saatinde gitmiş ama kız olan kalmış. Yapışık ders ikizleri gibi...

Yalnız sevgilim yatsak mı artık a karşılık ; bir kafeye de gidebiliriz şeklinde verilen cevap gayet makul.

Sonuç aynı evde yaşarken sevgilinin kocan gibi davranmasini istiyorsun ama iliskiniz daha o noktada değil.

Trip erkeklerde hicbirseyi çözmuyor malesef. Kararli bir sekilde belli saate kadar calisabilecegini gece gec saatlere kadr misafir istemediginizi söyleyin orası ikinizinde evi. Yoksa bunu her vizede / finalde tekrarlayacak.

Kıskançlık konusunda hak veriyorum ancak evliymis profilinden çıkın sevgilisiniz yani fark var .

Valla bravo sesim oldunuz adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…