- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.162
- 798
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Seviyeyi sen mi belirliyorsun?Çok seviyesizsiniz. Ve eminim benden büyüksünüzdür. Yine de teşekkür ediyorum "zahmet edip" yazdıgınız yorumlar için. İyi akşamlar
Ben size şöyle söyleyeyim, bizim sınıfta sevgili olanlar bile beraber çalışmazdı; çünkü öyle çalışalabilecek dersler değil. Kütüphaneye gider yan yana oturup, çalışırlardı, vize zamanı beraber zaman da geçirmiş olalım diye. Bana bunların ders çalışması çok absürd geldi. Bizim dersler mühendisliklerinki gibi değil.AMa kaldıramayacaksanız aynı evde öğrenciyken yaşamayacaksınız.
Hukuk birlikte çalışılmaz denmiş, o kısmı bilemem.
Ben mühendisim, az sabahlamadık vize final zamanı erkek/kadın arkadaşlarla, az ödev yapmadık. Ay hatta bir gece yok olmuyor çıkamıyoruz işin içinden, telefonlaşıyoruz falan, yok olmuyor, en sonunda erkek arkadaşlar toplamışlar bilgisayarları bize geldiler, öyle laptop falan yok, baya kasalarla. Gecenin bir yarısı, polis durdurmuş bunları, hırsız gibiler, baya olaylı olmuştu gelişleri. Hiç uyuduk mu o gün bilmiyorum, ertesi güne ödev hazırdı şükür.
Bana bu yüzden çok normal geliyor böyle durumlar. Bu erkek arkadaşların sevgilileri ne düşündüler bilemem, ama kulağıma gelse bu tarz muhabbetler çok garip karşılarım. Neticede tek taraflı değil, mutualist bir şekilde herkes faydalanıyor ortak çalışmadan. Dirsek temasında okuduk, dirsek temasında çalışıyoruz erkek meslektaşlarımızla.
Ben size şöyle söyleyeyim, bizim sınıfta sevgili olanlar bile beraber çalışmazdı; çünkü öyle çalışalabilecek dersler değil. Kütüphaneye gider yan yana oturup, çalışırlardı, vize zamanı beraber zaman da geçirmiş olalım diye. Bana bunların ders çalışması çok absürd geldi. Bizim dersler mühendisliklerinki gibi değil.
Dersleri sevmeyenler için sıkıcı ve sıkıntı verici bir durum. Ben pek dizi izlemem, filmlerde de dikkat etmemiştim nasıl yansıtıldığını. :)Ay sıkıcıymış
Hiç filmlerde öyle değilsiniz
Yatsak mi artık kısmı banada komik geldiSanane ki karısı mısın da karışıyorsun? Yatsak mı artık falan demişsin komiksin.
Sonuçta sen o evde resmi bir insan değilsin kız arkadaşı da gelir istediği kadar da kalır. Kalmış da.
Valla iyi dayanmışsın ben böyle biseyi asla kabul etmezdim. Hatta o kadar yüzsüz biri evime gelse ve o saate kadar kalsa kovardım onu. Ne demek ya saat 2 ye kadar kalmak ? herşeyin bir usulu vardır.Merhaba bayanlar. Sevgilimle aynı evde yaşadığımızdan daha öncesinde bahsetmiştim. Ama aynı ev olayının bu kadar can sıkıcı olacağı aklıma gelmedi hiç. Bu hafta erkek arkadaşımın vize haftasıydı ve ders çalışması gerekti sürekli. Son sınıf oldugu için çok daha yoğun dersleri ve sınavları. Herneyse sıkıntı şu ki vize haftası dolayısıyla sevgilimin çok yakın oldugu bi kız bi de erkek sürekli bizim eve geldi. Sınava birlikte çalıştılar. Ben bir şey demedim, rahatsız da olmadım ilk başlarda. Ama sonra bi gece saat 12 ye gelirken erkek olan gitti ve kız olan kaldı sadece. Onlar masanın orda çalışıyolar ben de aynı odada koltukta kitap okuyorum. Saat 2 oldu hala gitmedi. O kadar rahatsız oldum ki. Ve sürekli sevgilimin dibinde. En son sinirlenip" sevgilim geç oldu yatsak mı artık?!!" gibi bi imada bulundum ama kız pişkin pişkin "valla daha çalışacak çok yer var, uyku saatin geldiyse biz bi kafede falan çalışalım" dedi. Ben de sinirlenip yatağa gittim. Erkek arkadaşım hemen arkamdan geldi ve "ayıp olmadı mı öyle söylemen!!!" tarzı bi şey söyledi. O kadar bozuldum ki, beni yok saydı resmen. Yarım saat sonra kız gitti yanıma geldi sarıldı, özür diledi. Ama o kadar sinirim bozuldu ki. Sevgilinle aynı evde yaşıyosun, eve en yakın oldugun kız arkadasını getiriyorsun ve gece 3lere kadar ders çalışıyosun. Kız sevgiline bi şey söyleyince de ağzını açıp tek kelime etmiyosun. Ben mi abartıyorum sizce?3 gündür konuşmuyorum, sürekli yaklaşmaya çalışıyor bi şeyler anlatmaya falan çalışıyor ama umrumda değil... Gerçekten çok fazla kırıldım.
+1Koskoca kadınlar isteyince nekadar gereksizce birbirinizi kırıyosunuz hiç anlamıyorum..
Puhahaha nedir, R sin nedir
Yaş kaç acaba..
Adının hakini veriyorsun canim konuyuda pek ciddi bi yani yok ergence sürtüşmelerKoskoca kadınlar isteyince nekadar gereksizce birbirinizi kırıyosunuz hiç anlamıyorum..
Puhahaha nedir, R sin nedir
Yaş kaç acaba..
Valla bravo sesim oldunuz adetaÜniversiteye giden kadınlar, lütfen meslek sahibi olup hayatınızı kurtarmaya bakın. Bugün bu konu dün de üniversiteye okuyacağım diye gidip sevgilisinden hamile kalıp aldırdım ne yapayım konusu.
Valla canım çok sıkılıyor böyle şeyler okuyunca.
Sonra bağnaz insanlara gün doğuyor kızlarınızı okula göndermeyin hamile kalıp geri geliyorlar diye fetva veriyorlar.
Bu Arada kendi ailelerinizden para alıyorsunuz ne özgürlüğü allah aşkına! Aile para göndermese ertesi hafta açlıktan feleğiniz şaşar bir de evlilikle sevgililik aynı şey en azından bizim için gibisinden üst perdeden konuşmalar falan. Yani güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. En çok da üzüntü kapladı içimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?