Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek çaren var: sevgilin parasını ailesine yollamayacak artik.
Maden onların parası var, kendi paralarını harcarlar.
Siz de kendi birikiminizi yapın. Kimse iki kuruş peşinat verecek diye ezilip buzulmeyin.
İkiniz de elele verip beraber para biriktirebilirsiniz. Evinizi de alırsınız.
keşke derdimi anlatabilseydim. keşke önceki cevaplarımı okuyabilseydiniz.
evet ben 80bin tlnin derdine düşmüş, aciz ve cahil bir insanım.
canım durumları var da şu cocuğa destek olsalar ya, o da anneme mahçup olmasa.
arabamı ipotek ettirip ihtiyaç kredisi çekeceğiz. mecbur.
ev kredileri toplamda çok pahalıya patlıyor.
konu dışı olacak ama size yazdığım msjla eski üye olmanızın ve burada çok arkadaşınız olmasının ilgisi nedirr? gerçekten anlayamadım?
canım, konumu okumanı rica ediyorum. adamın kazandığı para yok ortada.
ortada verilip tutulmayan bir söz var.
ben sevgilime baskı yapıyorum zaten ama giderlerimiz çok.
o kendi evine geçene kadar da bu şekilde devam edicek.
benim ev alın bana ev alın durumum olmadı hiçbir zaman.
ihtiyacım da yok.
konumu baştan okumani tavsiye ediyorum. zira yanlış anlamışsın.
Ben seni doğru anladım..Hatta şöyle düşünüyorum, demişsin ya bizim oralarda erkek evlada evlenirken ev alınır...
Çevrende belki ailende neden ev almıyorlar diye de konuşuluyor ve senin bu halleri iyice gözüne batıyor..
Annesi zamanında belki dedi sonra da kocası araba almak isteyince de vazgeçtiler..Ne kendi annenden ne onun annesinden almayın tek kuruş..Kendi işleriniz iyimiş madem biriktirip alın...Ve kayınpeder kayınvalide adaylarınız hakkında da böyle konuşmayın..Sevgiliniz duysa eminim değeriniz de düşer gözünde..Ne demek "bir baltaya sap olamamış"...Tövbe tövbe...
Sizde 2000 lira suan kira veriyorsunuz, erkek arkadasinizda..Sonra cikip baltaya sap olmamis diye k.pederi elestiriyorsunuz. Kayin pederiniz passat kullaniyormus ve onu haketmiyormus... K.v. verecegi emeklilik parasini düsünüyorsunuz..
daha evlenmeden baslamissiniz..
Hepi topu 80 bin tl verecekler diyorsunuz ama bence bu meblağ bile çok yüksek bir meblağ. 1 yıl zarar ettik diyorsunuz ama bir yandan da oğullarına ev alınacaktı diyorsunuz. Yani aslında sizi bağlayan birşey yok. Ana oğluna parayı vermekten vazgeçmiş, sizlik bir durum yok ortada. Gönül koyacak olan (ki bence gerek yok) oğullarıdır.
Ve anlamadığım erkek arkadaşınızın ailesi size ev almıyor diye niye annenize mahçup olsun ki?
burada ne dertler var dersen, evet var biliyorum demenin yoludur.
Ben seni doğru anladım..Hatta şöyle düşünüyorum, demişsin ya bizim oralarda erkek evlada evlenirken ev alınır...
Çevrende belki ailende neden ev almıyorlar diye de konuşuluyor ve senin bu halleri iyice gözüne batıyor..
Annesi zamanında belki dedi sonra da kocası araba almak isteyince de vazgeçtiler..Ne kendi annenden ne onun annesinden almayın tek kuruş..Kendi işleriniz iyimiş madem biriktirip alın...Ve kayınpeder kayınvalide adaylarınız hakkında da böyle konuşmayın..Sevgiliniz duysa eminim değeriniz de düşer gözünde..Ne demek "bir baltaya sap olamamış"...Tövbe tövbe...
çevremde bu konuyla ilgili bana uygulanan bir baskı ya da bana söylenen bir söz yok..
benim gördüğüm buydu. ben öyle olsaydı daha rahat ederdik, ama madem olmuyor, en azından yardımları fena olmazcıydım son 1 yıldır.
ben haksız bir şey söylemedikten, iftira atmadıktan sonra, kimsenin gözünde değerim düşmez.
kolay yolu..ilginç..size mutluluklar dilerim..
çevremde bu konuyla ilgili bana uygulanan bir baskı ya da bana söylenen bir söz yok..
benim gördüğüm buydu. ben öyle olsaydı daha rahat ederdik, ama madem olmuyor, en azından yardımları fena olmazcıydım son 1 yıldır.
ben haksız bir şey söylemedikten, iftira atmadıktan sonra, kimsenin gözünde değerim düşmez.
Dünya da sizin etrafınızda dönüyordu zaten..Hatta PASSATı da satmalılar...Evleri varsa onu da satıp size gönlünüzün istediği gibi bir ev almalılar..Neyse birşey demiyorum iyi akşamlar...
Sizde 2000 lira suan kira veriyorsunuz, erkek arkadasinizda..Sonra cikip baltaya sap olmamis diye k.pederi elestiriyorsunuz. Kayin pederiniz passat kullaniyormus ve onu haketmiyormus... K.v. verecegi emeklilik parasini düsünüyorsunuz..
evet haketmiyor.
Dünya da sizin etrafınızda dönüyordu zaten..Hatta PASSATı da satmalılar...Evleri varsa onu da satıp size gönlünüzün istediği gibi bir ev almalılar..Neyse birşey demiyorum iyi akşamlar...
ben kimse bana ev alsın demedim. siz niye okuduğunuzu anlayamıyorsunuz?
derdimi sayfalardır anlatmaya çalışıyorum..
Daha nişanınıza 1 sene varmış şimdiden ev derdine düşmeyin bence
ev derdine düşmedim. ev derdine düşmedim. ve ev derdine düşmedim.
benim yorumuma karsi sizin yorumunuz bu etkiyi verdi.. Sizde o evi haketmiyorsunuz , kayin valideniz sizi cözmüs bende olsam bende vermezdim..
sumuzcuğum, benim durumum 2000tl kira vermeye müsait..
erkek arkadaşımın da öyle aslına bakarsan. bizim nakit paraya ihtiyacımız vardı. çabalarımız peşinatımızın üstünü tamamlamak için.
daha dogrusu çok fazla peşinat toplamak için.
toplu paraya ihtiyacımız vardı ki, kredi çekmekle çözmüş bulunuyoruz.
2000 lira kira vermeye müsaitse ev almaya da müsaittir..
kayınvalidem o parayı bana vermeyecekti sumuzcuğum. bana vermeyecekti.
o ev bana alınmayacaktı!
olay benim üstümde dönmedi. dönmüyor!
Madem o ev sana değil oğluna alınacaktı, bırak o dertlensin..
Sen niye bu kadar içlendin ki..