• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen demeyi düşünüyorum. Ya da "Annen rahat edebilecek mi ev pis olmasın" gibi bir şey diyicem. Tepkisini merak ediyorum ☹️
Yav niye ev pis olmasin rahat eder mi vs diyorsun
Rahatsiz olan alir supurgeyi supurur
Konu o mu?
Ben seni tek saniyordum annenle gelecegini neden soylemedin
Tamam gelsin kalsin tabi ama bunu bana ben sormadan soylememen bana saygisizlik olarak geldi falan diyebilirsin
Korkma bu kadar 😒😒

Ben oldum olası ortada söz nişan yokken erkek ailesiyle tanismayi uygun gormuyorum bende tanismamistim ne gerek var daha ortada bişey yokken sorun çıkacak sorunuza gelince annesine daha önce kalmasına bişey dememissiniz erkek arkadaşınızda sorma gereği duymamıştır

Ben oldum olası ortada söz nişan yokken erkek ailesiyle tanismayi uygun gormuyorum bende tanismamistim ne gerek var daha ortada bişey yokken sorun çıkacak sorunuza gelince annesine daha önce kalmasına bişey dememissiniz erkek arkadaşınızda sorma gereği duymamıştır
Bende tanışmayı pek düşünmüyordum hatta 3 sene bekledim. Ona kalsa 1 sene içinde taniştiracakti. Ama 3 sene tanışmak istemedim. Bu sefer neden tanışmak istemediğimi sorguladı. Ben de daha fazla direnemedim yani

Bız de şunu diyoruz madem aranız bu kadar iyi kayinvaliden hastalıklı bir ruh olmasa daha gelini bile olmamış birinin evine giderken arar seni konuşur oğluna bırakmaz bu kadar aranız iyi ise araması gerekirdi. Esin olacak kişi söyleme ihtiyacı bile hissetmemis onlara bu rahatlığı sen vermişsin bir an önce bunu duzeltmelisin önünü alamazsın ilerde diyor millet anlamak istemeyip muhalefet ediyorsun herkese
Anaa kız sen evinde kiracılarınla senede 5 gün kalmayı düşünen insansın nasıl sana hasta ruhluluk geldi ki bu fikir? şaşırdım 🤣 kendi konuna da bekleriz

Ben genel olarak bütün ilişkilerimde arkadaşlık komşu akrabalık çok sevsem kişiyi dahi belli mesafe ölçü severim bu yüzden kurduğum insan ilişkileri hep uzun soluklu olur sana da bir abla tavsiyesi olsun diyebilirim

Ben genel olarak bütün ilişkilerimde arkadaşlık komşu akrabalık çok sevsem kişiyi dahi belli mesafe ölçü severim bu yüzden kurduğum insan ilişkileri hep uzun soluklu olur sana da bir abla tavsiyesi olsun diyebilirim
Kesinlikle ben de öyle olmak istiyorum. Bundan sonra daha dikkat edeceğim umarım bir pürüz çıkmaz..

Kesinlikle ben de öyle olmak istiyorum. Bundan sonra daha dikkat edeceğim umarım bir pürüz çıkmaz..
Hiçbir sorun çıkmaz kendine güven lütfen bu konuda pürüz çıkarsa zaten ilerleyen süreç için çok büyük spoiler verir bu sana..Hayat bize zaten hep böyle sinyaller veriyor ve biz duygusal baktığımız için görmezden gelebiliyoruz bunu kabaca yapmayacaksın ki sadece bir duruşun olacak

Hiçbir sorun çıkmaz kendine güven lütfen bu konuda pürüz çıkarsa zaten ilerleyen süreç için çok büyük spoiler verir bu sana..Hayat bize zaten hep böyle sinyaller veriyor ve biz duygusal baktığımız için görmezden gelebiliyoruz bunu kabaca yapmayacaksın ki sadece bir duruşun olacak
Evet katılıyorum. Peki sence sevgilime şuan bu konu ile alakalı bir şey söylemeli miyim?

Herkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Biraz rahat bir aile gibi erkek arkadaşının kalması normalde bence annesinin kalması cok absürt.

3 senedir tanıyorum. Benim kendi ailem çat kapı gelen tipler. O yüzden kesinlikle böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum. Sevgilim de katıldığını söylüyor. Ayrıca eğitimsiz bir kişi değil. Boyle saçmalıklar yapacağını sanmıyorum..
Kusura bakmayın ama inş cnm ya demek istedim istemsiz. Kardeşimden bile küçüksünüz epey.
Bana göre sevgili ailesi ile tanışmak çok saçma birşey. Enn son dakika tanışırsın biter gider. Erkenden tanışmalar, bayramda seyaranda, kandilde aramalar, beklentiler vs. vs. Ne gerek var önden bunları çekmeye.
Hele hele neden sizde kalsın ki ne alaka yani. Bakın mesafe çok iyi bir şeydir. Aranız kötü olsun, trip arın, surat asın demiyorum. Ama yavaş gitmekte fayda var.
Eşimin ailesi ile aram baya iyidir. Hele ki kayınvalidem ile.
Ama balıklama atlamadım hiçbir şeye. 8 yıllık evliyim. Yavaş yavaş gelişti ilişki. Öyle ki son bir yıl kv ile yaşamaya kadar vardı olay :KK70: Ama ben onu o beni çok iyi tanıyorduk ve hiçbir sorun da yaşamadık.
He bir de erkeklerin ve annelerinin akademik eğitimlerine bakarak aralarında sağlıklı bir ana-oğul ilişkisi olduğu, ya da erkeklerin ailelerine sınır çizebileceğini falan sakın düşünmeyin. İkisi bambaşka dinamikler.

Kusura bakmayın ama inş cnm ya demek istedim istemsiz. Kardeşimden bile küçüksünüz epey.
Bana göre sevgili ailesi ile tanışmak çok saçma birşey. Enn son dakika tanışırsın biter gider. Erkenden tanışmalar, bayramda seyaranda, kandilde aramalar, beklentiler vs. vs. Ne gerek var önden bunları çekmeye.
Hele hele neden sizde kalsın ki ne alaka yani. Bakın mesafe çok iyi bir şeydir. Aranız kötü olsun, trip arın, surat asın demiyorum. Ama yavaş gitmekte fayda var.
Eşimin ailesi ile aram baya iyidir. Hele ki kayınvalidem ile.
Ama balıklama atlamadım hiçbir şeye. 8 yıllık evliyim. Yavaş yavaş gelişti ilişki. Öyle ki son bir yıl kv ile yaşamaya kadar vardı olay :KK70: Ama ben onu o beni çok iyi tanıyorduk ve hiçbir sorun da yaşamadık.
Kayınvalide ile yaşadiginiza göre baya seviyorsunuz belli😄 Biz Ocak ayında nişanlanicaz sevgilim de başindan beri çok ısrar ediyordu tanışmak durumunda kaldım bende istemiyordum son ana kadar tanışmak. Ama şuan kandil vs aramıyorum mesaj atıyorum o da her kandil değil. Sorun etmiyor sevgilimin annesi de ben yazarsam cevap veriyor.

Evet katılıyorum. Peki sence sevgilime şuan bu konu ile alakalı bir şey söylemeli miyim?
Bu konu ile alakalı gibi söyleme anladığım kadarıyla o da sana sende kalacak dememiş şimdi belki başka bir yerde kalacak bilemiyorum onun geleceği tarihte müsait olmadığına dair bir hikaye uydur önce durum netleşsin annem sende kalacaktı derse bana hiç bahsetmediğin için tahmin edemedim bunu şaşırdım de bakalım

Böyle bir ilişki de normal bence.
Zaten daha önce gelmiş kalmış evinizde izin vermişsiniz.
Şimdi erkek arkadaşınız evinindeyken yanına gelip kalması normal.
Ama olaylar en başından normal olmayabilir😀

Kayınvalide ile yaşadiginiza göre baya seviyorsunuz belli😄 Biz Ocak ayında nişanlanicaz sevgilim de başindan beri çok ısrar ediyordu tanışmak durumunda kaldım bende istemiyordum son ana kadar tanışmak. Ama şuan kandil vs aramıyorum mesaj atıyorum o da her kandil değil. Sorun etmiyor sevgilimin annesi de ben yazarsam cevap veriyor.
Vallahi sevmekten değil de hayat şartları diyelim. O bizim yanımıza geldi bu arada ben gitmedim yanına. Ve baştan geçici bir süreç olarak planlanmıştı bitti.
Arama, mesaj vs olayını genel olarak söyledim tabi bilemiyorum sizin iletişim sıklığınızı.
Umarım iyi ilişkileriniz olur sizin de. İyi gözlemleyin derim naçizane. Bir de düzenleme yapıp eklediğim yeri es geçmeyin.

Bence olay burada daha da ilginç bir hal alıyor bu kadar az sıklıkla görüşülen bir insanın evine gidip kalmak daha absürt.

Bız de şunu diyoruz madem aranız bu kadar iyi kayinvaliden hastalıklı bir ruh olmasa daha gelini bile olmamış birinin evine giderken arar seni konuşur oğluna bırakmaz bu kadar aranız iyi ise araması gerekirdi. Esin olacak kişi söyleme ihtiyacı bile hissetmemis onlara bu rahatlığı sen vermişsin bir an önce bunu duzeltmelisin önünü alamazsın ilerde diyor millet anlamak istemeyip muhalefet ediyorsun herkese
Pratik Allah aşkına bunu sen mi söylüyorsun 😃😃 Sen ki olmayan evinin hiç tanımadığın kiracisinda yılda 5 gün kalmayı düşünüyorsun. Bunuda gayet normal biseymis gibi soruyorsun. Sonra gelip örnekteki bu kadın için ruh hastası diyosun 😃😃

Böyle bir ilişki de normal bence.
Zaten daha önce gelmiş kalmış evinizde izin vermişsiniz.
Şimdi erkek arkadaşınız evinindeyken yanına gelip kalması normal.
Ama olaylar en başından normal olmayabilir😀
Erkek arkadaşımın çalıştığı hastane benim evime çok yakın. Sıkıntı çekmemesi açısından kalabileceğini söyledim. Bu neden normal olmuyor ki. Elektrik,su ödüyor kaldığı yerin. Ben gidince de geri yurduna dönecek. Ailesinin de cenazeleri vardı o zaman kalmalarını teklif ettim. Absürt bir şey göremiyorum..

Güncelleme ekledim yazıya.. Böyle bir konuşma geçti aramızda.
Yani o kadının evi doluysa apart vs tutulabilirdi ben yine de normal bulmadım. Bekar bir görümcem var çok da iyi anlaşırız bi defa gelip kaldığında evde yoktum döndüğümde her şeyin yeri değişmişti hiç hoşlanmam ben bu tür durumlardan. Bence çekinmeden söyleyin erkek arkadaşınıza bu defalık böyle oldu ama bi dahaki sefere böyle bir durumu kabul etmem deyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back