• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç garip değil... Üç senelik sevgililik evlilik gibi birşeye dönüşüyor normalde... Paylaşımlar bir olmalar gibi gibi... Aileye kapıyı zaten sen açmışsın... Doğrusunu istersen eğer kalmalarını istemiyorduysan teklifi baştan yapmayacaktın ben yokken benim evimde kocamın anası bile kalamaz sevgilimin hiiiç kalamazdı... Ama dediğim gibi sen yapmış kapıyı açmışsın sevgiline kızma güven almış senden kim olsa Bi daha sormazdı

Sizi çok üzerler bu hayatta bacım. Siz derken, şahsınızdan söz ediyorum sadece.
Kimse uzemez merak etmeyin. İyi yönlerini de görüyorum kötü yönlerini de. Daha nişanlı bile değilim. Zamanla olmayacağını hissedersem ayrılırım zaten. 😄

Öyle bir şey olamaz. 😂 Sevgilim kabul etmez en başta.
Hangi sevgilin? Sana sormadan senin evine annesini cagiran, 'kusura bakma', 'ev dağınık değil hem ben toparlarim zaten' demek yerine annem toparlar diyen sevgilin mi???
Cidden çok safsin. Şehir dışından gelir gelir kalir. Hele ki kocası ondan önce göçerse hiç önünü alamazsınız. Hamilesin der gelir, bebek doğar gelir. Oğluna en ufak laf söyle, şimdiki gibi saçma sapan davranır.
Yani bu ne rahatlık sizdeki. Acil üç beş gün BDV okuyun, kendinize gelin

Hiç garip değil... Üç senelik sevgililik evlilik gibi birşeye dönüşüyor normalde... Paylaşımlar bir olmalar gibi gibi... Aileye kapıyı zaten sen açmışsın... Doğrusunu istersen eğer kalmalarını istemiyorduysan teklifi baştan yapmayacaktın ben yokken benim evimde kocamın anası bile kalamaz sevgilimin hiiiç kalamazdı... Ama dediğim gibi sen yapmış kapıyı açmışsın sevgiline kızma güven almış senden kim olsa Bi daha sormazdı
İlk söylediğin şeye katılıyorum. 3 senedir birlikteyiz ve ikimizin de çok çok fazla arkadaşı yok bu yüzden çok da fazla zaman gecirdik birlikte. Ben kalmalarını sorun etmiyorum. Evli olsam da ben yokken evimde kalmalarını sorun etmem. Dediğim gibi tek aradığım şey saygı.

Hangi sevgilin? Sana sormadan senin evine annesini cagiran, 'kusura bakma', 'ev dağınık değil hem ben toparlarim zaten' demek yerine annem toparlar diyen sevgilin mi???
Cidden çok safsin. Şehir dışından gelir gelir kalir. Hele ki kocası ondan önce göçerse hiç önünü alamazsınız. Hamilesin der gelir, bebek doğar gelir. Oğluna en ufak laf söyle, şimdiki gibi saçma sapan davranır.
Yani bu ne rahatlık sizdeki. Acil üç beş gün BDV okuyun, kendinize gelin
Ayrılayım ben o zaman hemen. 3 senedir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Belki bir daha asla böyle bir şey yaşamayacagim ya da belki de bir sürü bu tarz olay yaşayacagim. Zamanla gorururum zaten. Ayrıca sevgilimin ev işi yapmadigini nerden biliyorsunuz bu kadar kısa yazılarımla? 😄

Kimse uzemez merak etmeyin. İyi yönlerini de görüyorum kötü yönlerini de. Daha nişanlı bile değilim. Zamanla olmayacağını hissedersem ayrılırım zaten. 😄
O süreç karadelik gibidir. Kimleri kimleri yuttu ah. Zamanla olmayacağını hissedemezsiniz.
Bakın üzmüşler işte. İyi niyetle bir kere evlnize kabul ettiğiniz için, sonrasında emrivaki olmuş.
Bdv'de konu olmuş.
Güncelleme yapmışsınız, laf çarpmanızı bile anlamamışlar.
Gün gelir, ben bu evreye nasıl geldim diye düşünürken kendinizi bulursanız, en kalbi duygularımla selamlaşalım.

O süreç karadelik gibidir. Kimleri kimleri yuttu ah. Zamanla olmayacağını hissedemezsiniz.
Bakın üzmüşler işte. İyi niyetle bir kere evlnize kabul ettiğiniz için, sonrasında emrivaki olmuş.
Bdv'de konu olmuş.
Güncelleme yapmışsınız, laf çarpmanızı bile anlamamışlar.
Gün gelir, ben bu evreye nasıl geldim diye düşünürken kendinizi bulursanız, en kalbi duygularımla selamlaşalım.
En ufak şeyde 3 senelik ilişkimi bitirecek halim yok kusura bakmayın ben de 3 senedir o kişiyi tanıdım, tartiştigimizda bana olan saygısını hiç kaybetmedi bile. Belki dediğiniz gibi zamanla olmayacağını fark ederim, ayrılırım. Neden olmayacağını hissedemeyim, burda kaç kız nişandan ayriliyor okuyorum.

En ufak şeyde 3 senelik ilişkimi bitirecek halim yok kusura bakmayın ben de 3 senedir o kişiyi tanıdım, tartiştigimizda bana olan saygısını hiç kaybetmedi bile. Belki dediğiniz gibi zamanla olmayacağını fark ederim, ayrılırım. Neden olmayacağını hissedemeyim, burda kaç kız nişandan ayriliyor okuyorum.
Ben ayrılın demedim, haddime de değil zaten.
Bu kadar iyi niyetli bakmayın her şeye, sonra üzülürsünüz dedim sadece.
Üzülmem dediniz. İnşallah siz haklı çıkarsınız.

Ben ayrılın demedim, haddime de değil zaten.
Bu kadar iyi niyetli bakmayın her şeye, sonra üzülürsünüz dedim sadece.
Üzülmem dediniz. İnşallah siz haklı çıkarsınız.
Niçin üzüleyim olmayacaksa olmaz zaten. Körkütük aşığım, tapıyorum değil ki. 3 senedir çok saygılı giden bir ilişkim var ailesini de tam olarak tanımıyorum belki zamanla olmayacağını fark ederim ayrılırım, napabilirim Allah yazdıysa yaşarım.

Ayrılayım ben o zaman hemen. 3 senedir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Belki bir daha asla böyle bir şey yaşamayacagim ya da belki de bir sürü bu tarz olay yaşayacagim. Zamanla gorururum zaten. Ayrıca sevgilimin ev işi yapmadigini nerden biliyorsunuz bu kadar kısa yazılarımla? 😄
Ben müneccim miyim, nereden bileceğim?
Tabii ki şu mesajınızdan bildim
Ev pistir keşke önceden bir toplasaydim dedim hiç pis değil çok sağol annem toplar vs dedi. Ama sana danışmadım vs gibi bir konuşma geçmedi. Bu seferlik görmezden geleceğim bakalım..
Hoş mu bu cümle? O evde sevgilinizle kaldığınız zamanlar oluyormus. Hiç mi kenarda köşede tanganiz, kondomunuz, özel eşyanız vs yok? Kadının sizin odanızda yatması, 'temizlik' bahanesiyle sizin eşyalarınızı görme ihtimalinin olmasi falan sizi hiç rahatsız etmiyor mu?
Tabii ki bir olayla terketmeyin ama 'zaten başka şehirde yasayacagiz' , 'sevgilim izin vermez vıcık vıcık olmaya' falan demeyin bari. Biraz gözünüzü açın.
'Kendi annem olsa habersiz gelinmesini istemem diyorum, çok iyi biliyor böyle şeyi sevmedigimi' demissiniz mesela. Adam bunu bildiği halde hassas olduğunuz konuyu umursamamis. Genelde olaylar böyle başlıyor zaten.
Bu olay olmuş, daha uzatmaya gerek yok. Ama ilk büyük red flagi da buraya koymuş ol, bundan sonra adamın alt metinlerine falan daha dikkatli bak bakalim, bu konuda nasıl
Ayrıca biraz mesafe her zaman iyidir. Biriyle ne kadar samimi olursan senin sınırlarıni ihlal etmesi o kadar kolay olur.

Ben müneccim miyim, nereden bileceğim?
Tabii ki şu mesajınızdan bildim

Hoş mu bu cümle? O evde sevgilinizle kaldığınız zamanlar oluyormus. Hiç mi kenarda köşede tanganiz, kondomunuz, özel eşyanız vs yok? Kadının sizin odanızda yatması, 'temizlik' bahanesiyle sizin eşyalarınızı görme ihtimalinin olmasi falan sizi hiç rahatsız etmiyor mu?
Tabii ki bir olayla terketmeyin ama 'zaten başka şehirde yasayacagiz' , 'sevgilim izin vermez vıcık vıcık olmaya' falan demeyin bari. Biraz gözünüzü açın.
'Kendi annem olsa habersiz gelinmesini istemem diyorum, çok iyi biliyor böyle şeyi sevmedigimi' demissiniz mesela. Adam bunu bildiği halde hassas olduğunuz konuyu umursamamis. Genelde olaylar böyle başlıyor zaten.
Bu olay olmuş, daha uzatmaya gerek yok. Ama ilk büyük red flagi da buraya koymuş ol, bundan sonra adamın alt metinlerine falan daha dikkatli bak bakalim, bu konuda nasıl
Ayrıca biraz mesafe her zaman iyidir. Biriyle ne kadar samimi olursan senin sınırlarıni ihlal etmesi o kadar kolay olur.
Hayır bir yerde tangam,kondomum yok. İç çamaşırım bile yok kendi evime döndüğüm için her şeyimi yanımda getiriyorum kaldıysa montum,kışlık kazağım kalmiştir maksimum. Yaşanan şeyi bende tasvip etmedim zaten. Ama burada ilişkime neredeyse iğrenç diyecek kadar kotu yorumlar geldi, anlam veremedim. Daha ilk kez böyle bir şey yaşadım ki zamanla ailesini de tanırım zaten. İşim dolayısıyla da başka şehirde yaşamak zorundayım sevgilim de bunu kabul etti.. Hayırlısı zamanla göreceğim.

Ya aslına bakarsanız ben evime kabul etmek istemiyorsam etmem. Zaten çalışacağım için beni evde bulmaları da zor. Aram bozulsun hiç istemiyorum ilerde bu konular yüzünden umarım sorun olmaz.
İnsanların dolduruşuna gelmeyin. Benim kv' dem dizlerine yatırıp saçlarımı okşardı daha biz nişanliyken.
10 yılda ufak tefek şeyler hariç hiç kötülüğünü görmedim ama çok iyiliğini gördüm.
Karşınızdaki insan iyiyse bu şekilde gider, kötülüğünü görürseniz o zaman tavrınızı koyarsınız.
Baştan tavır koymak bana saçma geliyor. Tavır karşılıklı davranışlara göre şekillenmeli.

İnsanların dolduruşuna gelmeyin. Benim kv' dem dizlerine yatırıp saçlarımı okşardı daha biz nişanliyken.
10 yılda ufak tefek şeyler hariç hiç kötülüğünü görmedim ama çok iyiliğini gördüm.
Karşınızdaki insan iyiyse bu şekilde gider, kötülüğünü görürseniz o zaman tavrınızı koyarsınız.
Baştan tavır koymak bana saçma geliyor. Tavır karşılıklı davranışlara göre şekillenmeli.
Katılıyorum. 3 senedir saygılı giden bir ilişkim oldu. Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum ya cinselik yaşamıyor diye kızdan ayriliyor, ya aldatıyor saçma sapan şeyler doğru dürüst bir erkek kalmadı yeni nesil. Bana saygılıydı 3 senedir neden böyle bir şey yaşandı onu da bilmiyorum şuan. Zamanla ailesi kötüyse zaten ayrilirim ya da sevgilim benim yanımda durursa arama mesafe koyar evlenirim. Bir de sen çocuğun dogar gelir, ona buna gelir demişler. Gelsin zaten,saygı çerçevesinde gelip giderse neden istemeyim azılı düşman miyiz.

Katılıyorum. 3 senedir saygılı giden bir ilişkim oldu. Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum ya cinselik yaşamıyor diye kızdan ayriliyor, ya aldatıyor saçma sapan şeyler doğru dürüst bir erkek kalmadı yeni nesil. Bana saygılıydı 3 senedir neden böyle bir şey yaşandı onu da bilmiyorum şuan. Zamanla ailesi kötüyse zaten ayrilirim ya da sevgilim benim yanımda durursa arama mesafe koyar evlenirim. Bir de sen çocuğun dogar gelir, ona buna gelir demişler. Gelsin zaten,saygı çerçevesinde gelip giderse neden istemeyim azılı düşman miyiz.
Burası kadınlar kulübü, kaynanaları haşlayıp yahni yapıyorlar 😃

Ev pistir keşke önceden bir toplasaydim dedim hiç pis değil çok sağol annem toplar vs dedi. Ama sana danışmadım vs gibi bir konuşma geçmedi. Bu seferlik görmezden geleceğim bakalım..
Yani kolayca yaziyorsun ayrilirim lafini ama tepki vermeye bile korkuyorsun malesef : )
Sorun kadinin gelip kalmasi degil ki neticede evi kemirmeyecek
Kadin yola cikmis 12saat yol gelmis su an senin evinde
Senin tek diyecegin keske bi once bana sorsaydin canim, tabiki gelsin ama ben geldikten sonra ogreniyorum vs vs
Ama soz konusu annesi olunca verecegi tepkiden korktun birbirimizi kandirmayalim 😀

Herkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Güncelleme: sevgilime biraz konusunu açtım. Bende mi kalacak vs gibisinden. Geldiğini kimseye söylemedi yengem (dayısının karısı) bu sene çok yoruldu diye oraya gitmek istemedi ama çağırırlar diye burda olduğunu söylemedi dedi. Ev pistir keşke önceden bir toplasaydim dedim hiç pis değil çok sağol annem toplar vs dedi. Ama sana danışmadım vs gibi bir konuşma geçmedi. Bu seferlik görmezden geleceğim bakalım..

Evlenmeden böyle gereksiz samimiyet uzun vadede herzaman problem getirir.

Durduk yere tavır yapın diyen olmadı. Şimdiden bi duruş gösterin ki daha sonra sıkıntılı gidişata dur demek için kötü olmak zorunda kalmayın dedik. Eve çat kapı gelmesini iyi huyları var diye bugün tolere edersin yarın gözüne batar, bişey desen kalp kırarsın demesen şişersin, sorun çıkar. Ne gerek var?

Bdv ye konu açacak kadar içinizi kurcalamış bu konu
Demek ki sizede doğru gelmeyen noktalar olmuş
Ardına aldığınız yorumlarsa şaşırtmış nedense

Sizde farkındasınız daha arada resmiyet olmadan sınırlarınızın aşıldığının
Farkındaysanız yorumların çoğu baştan böyle birşeye izin vermeseydiniz minvalinde

Zamaninda annem dahi olsa habersiz gelmesin diye uyardığınız sevgiliniz, şimdiden sizin şahsi eviniz için bile çiğnemiş bu fikrinizi. Insanlar size ayrılın demiyor bunu anlatmaya çalışıyor

Aşkından ölüp bitmiyorum gerekirse ayrılırım diyosunuz ama daha bugün bile fikrimi sorsaydın diyemiyorsunuz. Annem temizler cümlesinin açılımı ve sınırları evlenince uzadıkça uzayacak ve ne var o benim annem vb olacak haberiniz olsun

Birde inanın başta herkes kv sinin kendini çok sevdiğini zanneder 🙃

Bdv ye konu açacak kadar içinizi kurcalamış bu konu
Demek ki sizede doğru gelmeyen noktalar olmuş
Ardına aldığınız yorumlarsa şaşırtmış nedense

Sizde farkındasınız daha arada resmiyet olmadan sınırlarınızın aşıldığının
Farkındaysanız yorumların çoğu baştan böyle birşeye izin vermeseydiniz minvalinde

Zamaninda annem dahi olsa habersiz gelmesin diye uyardığınız sevgiliniz, şimdiden sizin şahsi eviniz için bile çiğnemiş bu fikrinizi. Insanlar size ayrılın demiyor bunu anlatmaya çalışıyor

Aşkından ölüp bitmiyorum gerekirse ayrılırım diyosunuz ama daha bugün bile fikrimi sorsaydın diyemiyorsunuz. Annem temizler cümlesinin açılımı ve sınırları evlenince uzadıkça uzayacak ve ne var o benim annem vb olacak haberiniz olsun

Birde inanın başta herkes kv sinin kendini çok sevdiğini zanneder 🙃
Aşkından ölüp bitmiyor gerekirse ayrılır ama burda da bişey deyince "Hüffff napıyım ayrılıyım bari o zaman .ss" diye trip yiyoruz. Meraklısıyız sanki de burda Allah'ın günü çift ayırıyoruz bize ne ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back