• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de çok büyük sorun gerçekten kayınvalide ile anlaşamamak. Anlaşanı da linçliyorlar. 😂
Bi kere yok öyle yapmıyor demiyor demiştim bi konu için. 2 senedir evliyiz 3 senelik de önceden ilişkimiz var kadını 5 yıldır tanıyorum yani. Bana şey dediler yok yapıyordur sen bilmiyorsundur 🥺 asla inandıramıyosun 😅

Niye farklı olduğumu sanayım.😄 3 senedir hiç bir yanlışını görmediğim adamdan ayrilayım mı şimdi bu hareketi yüzünden. Zamana bırakır görürüm😄
Ayrılın demiyoruz ayrılacak bir şey yok ortada şimdilik. Gidişatın önünü şimdiden alın ki sonra başınız ağrımasın. Evlilik sonrasına bırakırsanız kötü olmadan çözemezsiniz.

Ne güzel.. benim kv dem de aslında kötü diyemem beni falan da düşünür ama biraz fazla yorum yapıyor her şeye. İşte şunu şöyle yapın bunu böyle yapın diye. Ben de biraz bilendim sanırım 😂
Herkesin hayatında bazı kısımlarda sorun çıkıyor. Mesela burda okuyorum çocukları yaşamak isteyen çok kayınvalide var. Ama benimki tam tersi. Onun da başka kotu huyları var galiba. Kayınvalide olunca otomatik bir sorun çıkıyor sanırım 😂

Bi kere yok öyle yapmıyor demiyor demiştim bi konu için. 2 senedir evliyiz 3 senelik de önceden ilişkimiz var kadını 5 yıldır tanıyorum yani. Bana şey dediler yok yapıyordur sen bilmiyorsundur 🥺 asla inandıramıyosun 😅
Şuan bende yorumları şokla okuyorum valla. 😂 Yengesini tanıyorum sevgilimin. Çok sessiz birisi tüm aile gelip onda kalıyor. Ben burdan üzüldüm kadına. Ama diyorlar ki o gelin istememiştir o yüzden kalamamıştır orda. Aynı senin hesap 😄😄😄

Yengesini tanıyorum. Ben bile kaç kez gittim gayet tatlı. Normal zaman da da gelip kalıyorlardı. Onlar da kayınvalide adayıma gidip kalıyorlardı. Ama yengesi bu yaz kendi kayinvalidesiyle ilgilendiği için daha fazla rahatsız etmeyelim dediler. Tanımadığınız kisiler için bu kadar net yorumlar yapmanız şaşırtıcı 😄
Gelin dediği o gelin değil, diğer gelinde kalmıyorlar demişsiniz ya o.

Türkiye'de çok büyük sorun gerçekten kayınvalide ile anlaşamamak. Anlaşanı da linçliyorlar. 😂
Sen baya büyük konuşuyorsun ve bu noktada kayınvalide konularını kucumsuyorsun seni de göreceğiz özeline midahale edilince buraya konu açarsan bu cumlrlerini hatırlatan dedektif hanımlar çok var burda bilgin olsun 😅🧐😉

Herkesin hayatında bazı kısımlarda sorun çıkıyor. Mesela burda okuyorum çocukları yaşamak isteyen çok kayınvalide var. Ama benimki tam tersi. Onun da başka kotu huyları var galiba. Kayınvalide olunca otomatik bir sorun çıkıyor sanırım 😂
Arada paylaşılamayan bir kişi olunca otomatik yükleniyor kv lik 😀

Sen baya büyük konuşuyorsun ve bu noktada kayınvalide konularını kucumsuyorsun seni de göreceğiz özeline midahale edilince buraya konu açarsan bu cumlrlerini hatırlatan dedektif hanımlar çok var burda bilgin olsun 😅🧐😉
Büyük falan konuşmuyorum. Sadece kayınvalidemle iyi geçinmek istiyorum. Önyargılı olmak istemiyorum. Çünkü o benim sevdiğim kişiyi dünyaya getiren kadın. Onunla kavga etmeye falan niyetim yok. Yapılan şeye üzüldüm bu yüzden konu açtım. Belki kotu belki iyi zamanla göreceğim. Ayrıca niye kayınvalide konularını küçümseyim. Çok tuhaf şeyler okuyorum burda.

Şuan bende yorumları şokla okuyorum valla. 😂 Yengesini tanıyorum sevgilimin. Çok sessiz birisi tüm aile gelip onda kalıyor. Ben burdan üzüldüm kadına. Ama diyorlar ki o gelin istememiştir o yüzden kalamamıştır orda. Aynı senin hesap 😄😄😄
Aboooo, içinden ağlıyordur o gelin ya maaile han kapısına çevirmişler kadının evini, sessiz diye memnun sanmanız da çok iyiymiş.

Aboooo, içinden ağlıyordur o gelin ya maaile han kapısına çevirmişler kadının evini, sessiz diye memnun sanmanız da çok iyiymiş.
Kayinvalide adayim gitmiyor zaten kendi akrabaları gidiyor kadına. Sevgilimin ailesi de bir sürü misafir ağırladı diye kadına gitmek istemedi. Banane diğer insanlardan😂

Büyük falan konuşmuyorum. Sadece kayınvalidemle iyi geçinmek istiyorum. Önyargılı olmak istemiyorum. Çünkü o benim sevdiğim kişiyi dünyaya getiren kadın. Onunla kavga etmeye falan niyetim yok. Yapılan şeye üzüldüm bu yüzden konu açtım. Belki kotu belki iyi zamanla göreceğim. Ayrıca niye kayınvalide konularını küçümseyim. Çok tuhaf şeyler okuyorum burda.
kayınvalide gelin tartişmalari bile bana komik geliyor
Komik geldiğini soylemenize istinaden kucumsediginizi belirttim. Sinek küçük ama mide bulandırır emin olun

3 senedir tanıyorum. Benim kendi ailem çat kapı gelen tipler. O yüzden kesinlikle böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum. Sevgilim de katıldığını söylüyor. Ayrıca eğitimsiz bir kişi değil. Boyle saçmalıklar yapacağını sanmıyorum..
surekli “sevgilim oyle biri degil” demissiniz ama daha sevgiliyken annesiyle babasini kız arkadasinin evine getirmis kalmak icin. siz yokken yani. bu asiri sacma bi olay ne munasebet? egitimle olmuyor demek ki bu isler

Komik geldiğini soylemenize istinaden kucumsediginizi belirttim. Sinek küçük ama mide bulandırır emin olun
Evet komik geliyor. Kayınvalidenin gelinlere yaptıkları komik geliyor. Kendi kızın o senin artık çünkü. Anca hastalıklı bir ruh bunu yapabilir. Bunu söylemeye çalıştım.

surekli “sevgilim oyle biri degil” demissiniz ama daha sevgiliyken annesiyle babasini kız arkadasinin evine getirmis kalmak icin. siz yokken yani. bu asiri sacma bi olay ne munasebet? egitimle olmuyor demek ki bu isler
Ben kendim dedim kalabilirsiniz diye o zaman cenazeleri vardı. Kalmalarına seslenmiyorum zaten. Benlik bir sorun yok.. Şu son yapılan şeye takıldım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back