• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani o kadının evi doluysa apart vs tutulabilirdi ben yine de normal bulmadım. Bekar bir görümcem var çok da iyi anlaşırız bi defa gelip kaldığında evde yoktum döndüğümde her şeyin yeri değişmişti hiç hoşlanmam ben bu tür durumlardan. Bence çekinmeden söyleyin erkek arkadaşınıza bu defalık böyle oldu ama bi dahaki sefere böyle bir durumu kabul etmem deyin.
Aslında bunların yanında çok daha fazla iyi yanları olduğu için seslenmek istemedim. Örneğin benim aileme 1 saat uzaklıkta bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz evlenince. Ama sevgilimin ailesine yaklaşik 12-13 saat. Bunları sorun etmiyor hiç bir şekilde. Annemle konuşuyorlar ara sıra "Senede 1 görüşebiliriz başka şehirde yaşalarsa mutlu olsunlar baska bir şey istemem" diyor.. Bu tarz söylemleri olduğu için hep, ilk tuhaf karşilaştigim konuda uyarmak da istemedim açıkçası. Kendi kendime gozlemleyecegim bakalım..

Güncelleme ekledim yazıya.. Böyle bir konuşma geçti aramızda.
Anladığım kadarıyla annesi de keyfi bir durumdan geliyor kalmaya hani zorunlu koşullar olur yine bir yere kadar tolere edilebilir ama bu durum çok saçma. Sevgiliniz işe gittiğinde iki göre gördüğünüz o kadın sizin evinizle baş başa kalacak nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz?

Aslında bunların yanında çok daha fazla iyi yanları olduğu için seslenmek istemedim. Örneğin benim aileme 1 saat uzaklıkta bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz evlenince. Ama sevgilimin ailesine yaklaşik 12-13 saat. Bunları sorun etmiyor hiç bir şekilde. Annemle konuşuyorlar ara sıra "Senede 1 görüşebiliriz başka şehirde yaşalarsa mutlu olsunlar baska bir şey istemem" diyor.. Bu tarz söylemleri olduğu için hep, ilk tuhaf karşilaştigim konuda uyarmak da istemedim açıkçası. Kendi kendime gozlemleyecegim bakalım..
Biz evlendiğimizde senelerce benim şehrimde yaşadık deprem olmasa devam da ederdik bu bir lütuf değil inanın. Gelinini dövmek için kilometrelerce yol yapan birinin haberi dönüp duruyordu (sadece örnek) ulaşmak isteyen her türlü ulaşır.

Anladığım kadarıyla annesi de keyfi bir durumdan geliyor kalmaya hani zorunlu koşullar olur yine bir yere kadar tolere edilebilir ama bu durum çok saçma. Sevgiliniz işe gittiğinde iki göre gördüğünüz o kadın sizin evinizle baş başa kalacak nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz?
Sevgilim işteyken evde kalmayacak aslında akrabalarının düğünleri var oraya geçecek zaten sabahtan. Ama kalsa da rahatsız olmazdım. Ben sizin kadar şüpheci olamıyorum galiba😄

Biz evlendiğimizde senelerce benim şehrimde yaşadık deprem olmasa devam da ederdik bu bir lütuf değil inanın. Gelinini dövmek için kilometrelerce yol yapan birinin haberi dönüp duruyordu (sadece örnek) ulaşmak isteyen her türlü ulaşır.
Ya beni neden dövmek istesin biraz abartı 😂

Paragrafa sadece örnek yazdım🙄 ulaşmak isteyen her türlü ulaşır anlamında söyledim tabii ki doveceğini düşündüğümden değil 🤦
Yok konuda "Artık bu kadın seninle yaşar evlenince göreceksin" tarzı yorumlar vardı da o yüzden diyorum. Uzak bile yaşamamıza kayinvalidelik yapmıyor diye ondan dolayı😄

Sen fazla vericisin ve onlar fazla alici. Yarin tatsizlik ciksa bunlar hep yüzüne vurulabilir
Şuan için bende aynı şeyleri dusunuyorum. Ama sabretmek dışında yapabileceğim başka bir şey yok. Nişanli bile değiliz bu yüzden tartamıyorum yaşananları. Sevgilim bana göre doğru birisi öyle olmasa 3 senedir birlikte olamazdim. Ama ailesini tanımak için önümde çok yol var sanırım. Şuan nötr durmak en mantıklısı gibi.

Sen saf ve iyi niyetli karşıdakiler ise seni çok güzel kulllanıyor. Sevgilin sen yokken sende kalmasın, kadın senin annen değil ve hiç bir şekilde annen olmayacak. Çok nadiren evlilik sonrası iyi devam ediyor ama sizin arada bir sınır olmalı.
Sevgiline annenin ve kendisinin kalmasının sıkıntı olacağını söyle. Kendi annen gelsin. Araya mesafe koy. Kadının elini falan tutma. Daha seviyeli ve düzgün olsun. Kadının sen yokken orada kalması da mantıklı değil. Her şeyi karıştırabilir

Sen saf ve iyi niyetli karşıdakiler ise seni çok güzel kulllanıyor. Sevgilin sen yokken sende kalmasın, kadın senin annen değil ve hiç bir şekilde annen olmayacak. Çok nadiren evlilik sonrası iyi devam ediyor ama sizin arada bir sınır olmalı.
Sevgiline annenin ve kendisinin kalmasının sıkıntı olacağını söyle. Kendi annen gelsin. Araya mesafe koy. Kadının elini falan tutma. Daha seviyeli ve düzgün olsun. Kadının sen yokken orada kalması da mantıklı değil. Her şeyi karıştırabilir
Sevgilimin kalmasını sorun etmiyorum. Hastaneye benim evim çok yakın. Ben evde yokken kalıyor harcadığı elektrik suyu da atıyor zaten. Bu tarz şeyler aramızda sorun olmuyor.. Ben de onun arabasını kullanıyorum, kıskanmıyor. Genele vurdugumda gozlemleyeceğim bakalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back