Sevgilimin annesinin bende kalması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla samimiyet bence iyi değil, sen yokken de senin haberin iznin olmadan kalamaz, sana sorulması gerek ki zaten sen izin verirsin bu belli ama sormaması bence ayıp. Bu arada nereli bunlar konuyla alakası yok ama, bazı yörelerin profilleri var kafamda bende okudum üniversite ve arkadaşlarımın aileleri gelirdi bazı anlam veremediğim davranışları olurdu

Evet komik geliyor. Kayınvalidenin gelinlere yaptıkları komik geliyor. Kendi kızın o senin artık çünkü. Anca hastalıklı bir ruh bunu yapabilir. Bunu söylemeye çalıştım.
Bız de şunu diyoruz madem aranız bu kadar iyi kayinvaliden hastalıklı bir ruh olmasa daha gelini bile olmamış birinin evine giderken arar seni konuşur oğluna bırakmaz bu kadar aranız iyi ise araması gerekirdi. Esin olacak kişi söyleme ihtiyacı bile hissetmemis onlara bu rahatlığı sen vermişsin bir an önce bunu duzeltmelisin önünü alamazsın ilerde diyor millet anlamak istemeyip muhalefet ediyorsun herkese

Mesela ben olsam kayınvalideyi arar Ali bana söylememişti siz de mi geldiniz hoş gelmissiniz derdim imayı anlayan anlar yani

Aynen öyle bende tam olarak bunu düşünüyorum. Karadenizliler.

Yok muhalefet olduğum yok. Sadece aşırı sert yorumlara şaşırdım. Zamanla daha çok taniyacagim zaten daha nişanlı bile değiliz. Şuan için 3 senelik tanıdığım ile sevgilimi yorumlayabilirim ancak.

Sevgilisi ve annesinin kızın evinde kaldığı bir konu vardı bunu o sandım ya. Acaba ne oldu o kıza en son evden kızı mı çıkarmaya çalışıyorlardı neydi…
Ya hahahh Öğrenci evim bu sene okulum bitiyor. Başka şehirde yaşıyorlar. Beni de evden çıkarabilirler ama haklısınız.

Sevgilime her fırsatta "habersiz gelinmesinden nefret ediyorum. Asla kabul etmem kendi annem olsa bile" şeklinde konuşuyorum. O da bana katıldığını söylüyor. Ama yalan mı söylüyor gerçek mi bilemem tabi
sence? sana katıla katıla sormadan oturtmuş annesini işte

Agzindan laf alsan ya napiyorsun bakalim evde tek basina gibisine
yok annem de var derse yaa e bana soylemedin ama? Falan de bi zahmet
Aynen demeyi düşünüyorum. Ya da "Annen rahat edebilecek mi ev pis olmasın" gibi bir şey diyicem. Tepkisini merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…