- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
- Konu Sahibi eslemcandan
-
Fazla samimiyet bence iyi değil, sen yokken de senin haberin iznin olmadan kalamaz, sana sorulması gerek ki zaten sen izin verirsin bu belli ama sormaması bence ayıp. Bu arada nereli bunlar konuyla alakası yok ama, bazı yörelerin profilleri var kafamda bende okudum üniversite ve arkadaşlarımın aileleri gelirdi bazı anlam veremediğim davranışları olurduHerkese merhaba. Bugün kafama takılan bir konu oldu sizinle paylaşıp fikir edinmek istedim. Ben 24 yaşındayım sevgilim de aynı yaşıt. 3 senedir birlikteyiz. Aynı üniversiteye gidiyoruz bu sene ikimizin de okulu bitiyor evlenmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz mayıs ayında beni annesiyle tanıştırdı. 2 kez biraraya geldik ve ilk izlenim olarak sevdim. Örneğin kafede otururken üşüme diye sarilan, yürürken el ele tutuşan bir kadın. Samimi yani. Ben okuduğum üniversitede evde yaşıyorum tek başıma. Erkek arkadaşımın ailesi de bir kere gelip bende kaldılar ben evde yokken. O zaman ben teklif etmiştim gelin kalın diyerek. 2-3 gün kalmışlardı. Sevgilim şuan çalışıyor doktor, okulu erken açıldı onun benimkinden ben de o yüzden ben gelene kadar evde kalabilirsin demiştim. Sorum şu ki, annesi gelecekmiş ve benim evimde kalacak sanırım. Ve sevgilim hiç bir şekilde sormadı annem gelecek kalabilir mi sorun olmaz değil mi gibisinden. Yani en azından laf olsun diye bile sorulmaz mı diye düşündüm. Bazen çekindiğini söylüyor evimde kaldigi için. Sıkıntı olmadigini söylüyorum, ben evde yokken ev zaten boş duruyor diyorum. Bilemiyorum belki abartıyor muyum. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Bız de şunu diyoruz madem aranız bu kadar iyi kayinvaliden hastalıklı bir ruh olmasa daha gelini bile olmamış birinin evine giderken arar seni konuşur oğluna bırakmaz bu kadar aranız iyi ise araması gerekirdi. Esin olacak kişi söyleme ihtiyacı bile hissetmemis onlara bu rahatlığı sen vermişsin bir an önce bunu duzeltmelisin önünü alamazsın ilerde diyor millet anlamak istemeyip muhalefet ediyorsun herkeseEvet komik geliyor. Kayınvalidenin gelinlere yaptıkları komik geliyor. Kendi kızın o senin artık çünkü. Anca hastalıklı bir ruh bunu yapabilir. Bunu söylemeye çalıştım.
Aynen öyle bende tam olarak bunu düşünüyorum. Karadenizliler.Fazla samimiyet bence iyi değil, sen yokken de senin haberin iznin olmadan kalamaz, sana sorulması gerek ki zaten sen izin verirsin bu belli ama sormaması bence ayıp. Bu arada nereli bunlar konuyla alakası yok ama, bazı yörelerin profilleri var kafamda bende okudum üniversite ve arkadaşlarımın aileleri gelirdi bazı anlam veremediğim davranışları olurdu
şu an kayınvalideniz bile değil, şimdiden batmaya başlamışkayınvalide gelin tartişmalari bile bana komik geliyor.
Doğru meghan bile yaşadışu an kayınvalideniz bile değil, şimdiden batmaya başlamışdavulun sesi uzaktan komik geliyor işte. İngiliz kraliyet ailesi bile yaşıyor bunları.
Yok muhalefet olduğum yok. Sadece aşırı sert yorumlara şaşırdım. Zamanla daha çok taniyacagim zaten daha nişanlı bile değiliz. Şuan için 3 senelik tanıdığım ile sevgilimi yorumlayabilirim ancak.Bız de şunu diyoruz madem aranız bu kadar iyi kayinvaliden hastalıklı bir ruh olmasa daha gelini bile olmamış birinin evine giderken arar seni konuşur oğluna bırakmaz bu kadar aranız iyi ise araması gerekirdi. Esin olacak kişi söyleme ihtiyacı bile hissetmemis onlara bu rahatlığı sen vermişsin bir an önce bunu duzeltmelisin önünü alamazsın ilerde diyor millet anlamak istemeyip muhalefet ediyorsun herkese
Ya hahahhSevgilisi ve annesinin kızın evinde kaldığı bir konu vardı bunu o sandım ya. Acaba ne oldu o kıza en son evden kızı mı çıkarmaya çalışıyorlardı neydi…
Ahahah hangi konu o?Sevgilisi ve annesinin kızın evinde kaldığı bir konu vardı bunu o sandım ya. Acaba ne oldu o kıza en son evden kızı mı çıkarmaya çalışıyorlardı neydi…
Sadece konuyu hatırladım ya o da yanlış değilse, başka da hiçbir şey yokAhahah hangi konu o?
Thread 'Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verinAhahah hangi konu o?
Ahaha evet hatırladım. Çok fenaydı ya. Kadın evlenmeden boşanma aşamasına gelmişti resmen ahahah. Kendi evinde gelin olmak budur.Thread 'Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin'
Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin
buldum ama allahını seven konuyu hortlatmasın konu sahibi konuya birkaç şey yazıp gitmiş
Aman kuzum etmeAynen öyle bende tam olarak bunu düşünüyorum. Karadenizliler.
Karadenizliler samimi oluyor ya seviyorumAman kuzum etmebiz karadenizliler biraz tuhaf insanlarızdır Trabzonlu değiller daha
Ahahhahaha bizde seni canım benimKaradenizliler samimi oluyor ya seviyorum
sence? sana katıla katıla sormadan oturtmuş annesini işteSevgilime her fırsatta "habersiz gelinmesinden nefret ediyorum. Asla kabul etmem kendi annem olsa bile" şeklinde konuşuyorum. O da bana katıldığını söylüyor. Ama yalan mı söylüyor gerçek mi bilemem tabi
Evde ben yokum. Öğrenci evim. Bu yüzden umursayip umursamama konusunda arada kaldım ama zamana birakmaya karar verdim. Zamanla oturur fikirlerimsence? sana katıla katıla sormadan oturtmuş annesini işte
Agzindan laf alsan ya napiyorsun bakalim evde tek basina gibisineEvde ben yokum. Öğrenci evim. Bu yüzden umursayip umursamama konusunda arada kaldım ama zamana birakmaya karar verdim. Zamanla oturur fikirlerim
Aynen demeyi düşünüyorum. Ya da "Annen rahat edebilecek mi ev pis olmasın" gibi bir şey diyicem. Tepkisini merak ediyorumAgzindan laf alsan ya napiyorsun bakalim evde tek basina gibisine
yok annem de var derse yaa e bana soylemedin ama? Falan de bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?