Sevgilimin annesine hediye alsam mı karasızım yardımcı olurmusunuz..

çok pahalı olmayan küçük özel birşey olabilir.kafanda düşündüğün bişey varsa onun üzerine konuşalım istersen.

doğumgünlerinde kişiye özel hediye alırım ama bu anneler gününde kayınvalideme mikodalga alıcam.işine yarayacağını düşünüyorum.

hmm güzel düşünmüşsün bende tablo almayı düşünüyorum iki yanında süre ortasında da saat vardı gördüm beğendim ama kararsızım :44:

sevgilinin annesi ile tanışıyormusun diyaloğun nasıl bence samimiyetine göre bir hediye al..

bence gerek yok sevgiliyken
ortada ciddi bir şey olmadan böyle şeyleri pek onaylamıyorum

Ailesini tanıyorum babamın uzun zamandır arkadaşının oğlu amcalarıda aile dostumuz böyle bi bağ var işte

Bence araya söz,nişan gibi resmiyet girmedikçe hediye olayına girilmemesi gerek :34::34::34: Şimdiden başlarsanız hep bekler

2 yıl olucak beraberliğimiz aileside biliyo benide yani hani alsam saçma olur mu

ailesi ile görüşüyormusun peki?

bence gerek yok sevgiliyken
ortada ciddi bir şey olmadan böyle şeyleri pek onaylamıyorum

evet haklısın canım anne olayı hep iş ciddi boyuta gelince söylenir ve söylenmesi beklenir.söz nişan falan olunca alınması daha iyi olur.telefonla falan kutlansa ammada meraklıymış derler.

ailesi ile görüşüyormusun peki?

Ailem fln tanışıyolar yani
evet haklısın canım anne olayı hep iş ciddi boyuta gelince söylenir ve söylenmesi beklenir.söz nişan falan olunca alınması daha iyi olur.telefonla falan kutlansa ammada meraklıymış derler.

ayy napcağımı bilemedim en iyisi almamak :1: söz nişan falan olduğunda alınır.

İlk söylediğine katılıyorum...Telefon ettiğinde anne demezse sorun olmaz gibi geliyor bana...Eğer anne adayı biliyorsa ilişkiyi arayıp anneler gününüz kutlu olsun xxxx teyze gibi bir cümle kurulabilir :34::34::34:

Son düzenleme:
Bence hediyeye gerek yok. Arayıp anneler gününü kutlayabilirsiniz sadece.
Ben öyle yapacağım şahsen.:37:

bence hediye almayın
arayıp kutlayın
yeterli olucaktır

Back