Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canına tak edince ancak uyuyor. Bu da süreç gelir geçer başka derdimiz olmasın. Ben de çözüm arıyorum hayırlısı, en güzeli yanına yatırıp piş piş ama henüz başaramadım
Elbet uyuyor bir şekilde. Bakalım
Merhabalar sevgili anneler bebeğim 6 aylık ve sadece memede emerek uyuyor başlarda küçüktü diye müdahale etmedim ama şimdi alışkanlık haline geldi uykusu gelince memeye gelene kadar ağlıyor,bunun bir çözümü var mıdır nasıl değiştirebilirim?
Memede iyicr mayıştırıp, aşamalı olarak dalmadan memeden çekip uyutmaya çalışabilirsiniz. Meme en büyük destek oluyor, mayışıkken çok hafif kucakta pışpışlayıp sallayabilirsiniz. Yavaş yavaş alıştıkça yatağında pışpışlayabilirsiniz. En önemlisi karar verdikten sonra bir daha memede uyumasına hiç izin vermemek.
Memede iyicr mayıştırıp, aşamalı olarak dalmadan memeden çekip uyutmaya çalışabilirsiniz. Meme en büyük destek oluyor, mayışıkken çok hafif kucakta pışpışlayıp sallayabilirsiniz. Yavaş yavaş alıştıkça yatağında pışpışlayabilirsiniz. En önemlisi karar verdikten sonra bir daha memede uyumasına hiç izin vermemek.