Sevgilimin annesi ve mutfak isleri

Kendini misafir olarak görüyorsan misafir gibi ayda yılda bir git o zaman. Her hafta benim yaşam alanıma gelen biri artık misafir değildir yardım talep ederim Tabiki yakın gördüğüm icin. Muhtemelen kadında öyle düşündüğü icin yardım istemiş.

Tek bişey isteyeceğim marullari yıkar misin dediğinde bilmiyordu bunlara sebep olacağını..

Bir romanın ilk cümlesi oldu sanki..

Şahsi düşüncem yemek yiyecek kadar yakinsaniz o eve marul yıkamak sorun değil..

Siz sormussunuz siz salataya talip olmuşsunuz..

Ben sevgilinin annesi ile tanışmaya evlilik için adım atmiyorsam karşıyım..

Siz de farklı gelişmiş biraz pismanlik var sanırım..

Kendi kendinize cevaplamışsınız.
Nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz.
Uzun süreli ciddiye dönüşmüş bir ilişki de yok ortada (ailelerin tanışıklığını kastediyorum).
Sizin ne işiniz var sevgilinizin kardeşleri ve ailesi ile yemekte hem de işyerinde!
Nişanlı bile olsam zaman geçirmek için iş yerine gidip de öyle yemek yemem, kendime böyle bir muamele yaptırmam.
Bence çok hatalısınız, fazla tevazu göstermişsiniz.

iş yaptırmak değil ki bu hayatı paylaşmak
siz evli değilsiniz diye her şeyi o kadın yapacak sen yiyip için kalkacaksın olmaz ki öyle
sende yiyip içiyorsan onlarla o anı paylaşıyorsan sen de destek olacaksın
sende katkıda bulunacaksın
ben görümcemin evinde bulaşık yıkarken eşim geldi ne yapıyorsun bu senin işin mi bırak dedi saçmalama dedim geçiştirdim sonra görümcemin eşi geldi bırak eşim yapsın diye ona da olmaz dedim bırak denilince bırakılcak diye de bir şey yok onlar rızıklarını benle bölüşüyorsa bende işleri bölüşürüm. net.

Hah ne güzel demissin evli degilsin nisanli degilsin ne isin var orda

Evli değilsiniz,nişan sözde yok.Sadece sevgilisiniz.
Ailelerine çoktan girmiş gibisin.Ve gerçekten hata yapmışsın bence.
Eğer evlenip,gelinleri sıfatıyla gitmeden orada bulunduysan aileden biri gibi,bunlara alışmalısın.Geç olmadan mesafe koy diyeceğim ama insanlar bu kez de soğukluk görür artık.

Esimle sevgiliyken kv deme gittigimde halt varmis gibi herseyi yapardim..simdiki aklim olsa hicbirsey yapmazdim.cok kiziyorum kendime.beklenti tavan yapiyor sonra.

Yardim edilir tabi ama mesela ictigin cayi mutfaga koy.marul mu istedi cikar koy...inan en dogrusu bu

Ayyyyyy daha şimdiden başlamışsınız evcilik oyununa.
Buna takıldıysan bir de evlendikten sonra gör.
Mesafeyi koru azıcık. Milletçe hemen yüzgöz oluveriyoruz...

Evli degilsin nişanlı degılsın o evde ne ısın var
Bu tuhaf gelmıyorda bır salata haa pardon 2 kova salata yapman mı tuhaf gelıyor. Daha mısafırlıgı mı kalmıs sureklı oradaymıssın kadının davet etmesıne sukret kusura bakma yanı

Aynen evli degilsin nisamli degilsin o sana hizmet etmek zorunda degil
yiyecrksen yardimda edeceksin
ben bilmiyorum etmiyorum yok bence
bilmeyen evlenmesin o zaman
bizler ana rahmine dustugumuzdemi ögrendik

Devamli gidilen bir yer degil,genelde dediysemde her zaman annesi orada olmuyor annesini max iki haftada bir goruyorum

İki haftada bir görmen sevgiliyken çok fazla bence.. Evli olupta daha nadir görüşenler var. Bence gitme artık. Yapcak bişi mi kalmadı.. Ben eve gidiyim işim var ödevim var de oraya gitme..

Bence onun için artık bir misafir gibi değilsiniz ya da marifetli olup olmadığınızı gözlemlemek için olabilir.

Hiç gariplik görmedim.ben 1,2 kere misafirliğe gittim evlerde bile bulaşık yıkar derler toplarım. Hepte derim sofraya oturacak kadar samimiysem, o bulaşıkları yıkayacak kadar da samimiyigimdir.

Is yapmak istemiyorsan mesafe koy. Ayrica ilerde yani evlenince ipleri kacirmasin demissin ya ne bekliyordun kaynana oturacak sen mutfakta isleneceksin bu evlenince boyle oluyor genellikle

Bende hiç anlamam bu işi. Gençsiniz sevgilisiniz ne işin var çocuğun annesinin kardeşlerinin yanında. Git gez dolaş. İnsan kendini rahat hissedemez bence. Kadın yine seni samimi görmüşte iş istiyor. Ben olsam hiç hoşlanmam. Oğlumun sevgilisi iş yerine gelip niye otursun yani. Şimdiki kızlar çok rahatlar yani anlayamıyorum. Ben kayınvalidemle söz olacağı zaman tanıştım valla. Erkek kardeşinin sevgilisi oda hergün kayınvalidemler de bana çok tuaf geliyor. Çok beraberlik tez ayrılık getirir.

Aranizdaki iliski resmiyete dokulmeden, ailesiyle samimi olmayi birak tanisma bile. Hatta once sen annenle tanistir, daha sonra sen tanis dicem de sen bu evreleri gecmissin. Soz, nisan olana kadar aileyle gorusmeyi hic dogru bulmuyorum ben.

evli değiliz nişanlı değiliz demişsin ama
evli ,nişanlı gibi gidip ailenin içine girmişsin
buna gerek varmı

Hem daha evli ya da nişanlı değiliz her işi bana yaptırıyor diyorsun, hem de evli ya da nişanlı değiliz ben neden bu insanlarla bu kadar iç içe değilim diyorsun.

gariplik nerde anlamadım ki kadın sizden yaşca büyük yapsanız bişey olmaz ki bu kadar samimi olmayada gerek yok hergün hergün gitmeye valla ben kalkar yaparım gocunmamda yiyip kenasra çekilemem içim rahat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…