• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi ve mutfak isleri

Herkese merhaba

Daha once hayatimda hic boyle bir deneyimim olmadigi icin yaziyorum ve merakta ediyorum. 1yildir guzel bir iliskim var,22yasindayim. Erkek arkadasimin annesinide severim iyi ve samimi bir insandir. Bugun soyle bir olay oldu ve gercekten bu kayinvalide islerinden hic anlamadigim icin ne olduguna,normal mi garip mi olduguna karar veremedigim icin size danismak istiyorum. Olay soyle oldu;

Haftaicleri erkek arkadasimla okul sonrasi hep gorusuruz ve eger cok vaktimiz varsa ve napicagimizi bilemiyorsak genelde isyerlerine gideriz. Sevgilimin isi turizm sektoruyle ilgili yani binalarinin altinda ofisleri var ve evleri gibi 3erkek kardesler hepsi orda yatar kalkar,anneside sabahtan gelir aksama kadar yardim eder onlara falan. Beni hep cagirir aksam yemegine annesi,bugun yine erkek arkadasim gidelim dedi gittik. Annesi cok yorgundu bende acikcasi ev islerinden malesef hic anlamiyorum yemek yapmak gibi seyler bu konuda gercekten cok odunum,beceremiyorum mu desem ugrasmak mi istemiyorum desem bilemedim. Nezaketen mutfaga gittim bir seye ihtiyaciniz var mi yardim ediyim diye sevgilimin annesinin yanina o da oralari duzenliyordu. Tek bir sey istiycem marullari yikayabilir misin dedi tabi dedim yikadim daha sonra ben ayip olmasin diye salatanin tamamini yapiyim dedim hic ses cikarmadi yaptim bende ama baya bildiginiz iki kova salata.yemekler pisti hepsini ben servis ettim koydum,sonra ortaligi toparladim mutfaktaki,yorgundu kendisi birak ben yaparim falanda demedi ama biraz garibime gitti sadece evli degiliz nisanli degiliz bir an ilerde ipin ucu kacar mi diye kendi kendime sormaya basladim. Bunda garip bir sey var mi gercekten anlayamiyorum ama misafir sayilabilecek birine is yaptirmak bana cok dogru gelmedi nedense,ben mi yanlis dusunuyorum acaba

misafirsen madem her zaman neden gidiyorsun, alt tarafı yardım etmişsin yani bununda altında saçmalık aramak yanlış, kendinde diyorsun kadın yorgunmuş diye, o değilde bende erkek annesi olucam ya, şimdikiler böyleyse ozamankiler nasıl olur, ayyy en iyisi uzak olmak

Bana annemin öğrettiği misafirliğe gidince sofra kurma kaldırma bulaşık işini genç bayan yapar. Kv ye nişan vs olmadan gitmek gereksiz ama tabi buda sizin kararınız. Arada bir diyorsunuz ya. İşte o arada bir nişanlı iken olur.

Canım benim evli değilim nişanlı değilim diyorsan o kadar sık gitmiceksin oraya

Ha bu arada sunuda soyliyim yemekleri annesi yapmiyor,evleri isyerlerinin karsisinda babasi yapiyor yemekleri ve sevgilim gidip aliyor ve yeniyor,yani kadinin yaptigi yemege konmak diye bir sey yok ortada once bunu soyliyim. Ayrica her gun oraya gidip yemek yiyip cikip gittigim yok sanki butun erzaklari bitiriyormusum gibi soylemissinizde, bu bilgileride ekliyim.

alt tarafı kendinden yaşca büyük birine yardım etmişsin bunda ne var, iki haftada bir görüyorsun kadını o da çok yani, ben iş ciddiyete bindiğinde eşimin ailesiyle tanıştım, iki salata yapıp etrafı toplamak nedir ya, ben bekarken alt kattaki teyzeye giderdim yardıma, ne yani kv olunca mı sorun oluyor bazı şeyler anlamadım, madem yapmak istemiyorsun hiç gitmiceksin oaraya, bu arada misafir olarak görmen bana çok garip geldi güldüm açıkcası, babası da yapıp getirse yemeği sonuçta oturup yiyorsun, ve kadının yorgun olduğunu kendin söylemişsin.nezaketen azıcık yardım etmende bir şey yok ki zaten ilk defa yapmışsın o kadar gitmene rağmen, sevgiliyken gidip gelmeyi garipsemiyorsun da bunu garipsiyorsun. yanlış anlama ama yaptığın başka iyilikler içinde bu şekilde düşünüyorsan bence kalbini arındır canım

Ben sevgiliyken aileyle bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum.
Sonra ileride de kv ile neden yüz göz olduk diye yakınmalar başlıyor.
Tabi bu kadar samimi olduysan habire eve de gidiyorsanız tabi ki yardım edeceksiniz.

Devamli gidilen bir yer degil,genelde dediysemde her zaman annesi orada olmuyor annesini max iki haftada bir goruyorum

İşte bu çok 10 yıllık evliyim aynı şehirde Kv yi 3-4 ayda bir görüyorum

Ama yiyip îçtiğin yerde de iş yapacaksın tabii ki yemeği o pişirmiş salata yapmışsın hepi topu

Sen bence bundan sonra daha aralıklı git , her ne olursa olsun annesi olmasa dahi bu kadar işyerlerine yaşam alanlarına sevgiliyken girme. Bunlar yarın birgün emin ol karşına çıkar, kayınvalide adayı melek gibide olsa ilerde ufacık bir sıkıntıda sen sevgiliykende girp çıkıyordun buralara falan der. Hiç ummadığın yerde tepki alırsın lafı söyler kalırsın öyle. Hereşyin zamanında olması daha güzel canım.

İyi de insan komşusuna bile bu kadar yardım eder yani.
Misafirliğe gidince el atarsın işlere, normal değil mi bu.

Farzet ki sevgilin sevgili değil, senin üniversiteden kız arkadaşındı. Onun çalıştığı iş yerine gitseydin, sonra da evlerine yemeğe gitseydin salatayı yapmayacak mıydın?

Eee canım benim, sen onlarda hep akşam yemeği yiyince iyide sen iș görüncemi sorun oldu

Ben sevgililik döneminde aile ile samimi olmaya karşıyım.
Ben sevgilimle çocukluk arkadaşıyım, ailesini tanırım ama sevgili olduktan sonra hiç görüşmedim. Sevgilim bi kaç defa ağzımı aradı, bu konudaki düşüncemi dile getirdim, bir daha konusu geçmedi. Ne zaman gelir isterler, o zaman annesi annem olur, görüşmeye başlarız.

Sizde madem gidip geliyorsunuz bunlara katlanacaksınız. Yok eğer tuhafınıza gidiyorsa görüşmeyeceksiniz. Tercih sizin.

Üstelik kusura bakma ama misafirliğiniz falan kalmamış sizin. İlk görüşmede misafir olabilirsiniz ama daha sonrası misafirlik değildir bana göre.

arkadaşlara katılıyorum ... söz yok nişan yok nikah yok ne işin var sevgilinin evinde ailesinin yanında ne kadar meraklısınız yahu :110:

oğlum olduğunda senin gibi böyle şikayetçi birini sevgili diye getirirse vay haline :KK14:

annen senden salata yap dese servis et dese dokunmaz kadına bir yardım etmişsin yaygaraya bak ne evlatlar yetişiyor yav evlerden uzak.
benim sevdiğim adamı doğurmuş bir anneye kaç salata hazırlasam az gelir be.

Herkese merhaba

Daha once hayatimda hic boyle bir deneyimim olmadigi icin yaziyorum ve merakta ediyorum. 1yildir guzel bir iliskim var,22yasindayim. Erkek arkadasimin annesinide severim iyi ve samimi bir insandir. Bugun soyle bir olay oldu ve gercekten bu kayinvalide islerinden hic anlamadigim icin ne olduguna,normal mi garip mi olduguna karar veremedigim icin size danismak istiyorum. Olay soyle oldu;

Haftaicleri erkek arkadasimla okul sonrasi hep gorusuruz ve eger cok vaktimiz varsa ve napicagimizi bilemiyorsak genelde isyerlerine gideriz. Sevgilimin isi turizm sektoruyle ilgili yani binalarinin altinda ofisleri var ve evleri gibi 3erkek kardesler hepsi orda yatar kalkar,anneside sabahtan gelir aksama kadar yardim eder onlara falan. Beni hep cagirir aksam yemegine annesi,bugun yine erkek arkadasim gidelim dedi gittik. Annesi cok yorgundu bende acikcasi ev islerinden malesef hic anlamiyorum yemek yapmak gibi seyler bu konuda gercekten cok odunum,beceremiyorum mu desem ugrasmak mi istemiyorum desem bilemedim. Nezaketen mutfaga gittim bir seye ihtiyaciniz var mi yardim ediyim diye sevgilimin annesinin yanina o da oralari duzenliyordu. Tek bir sey istiycem marullari yikayabilir misin dedi tabi dedim yikadim daha sonra ben ayip olmasin diye salatanin tamamini yapiyim dedim hic ses cikarmadi yaptim bende ama baya bildiginiz iki kova salata.yemekler pisti hepsini ben servis ettim koydum,sonra ortaligi toparladim mutfaktaki,yorgundu kendisi birak ben yaparim falanda demedi ama biraz garibime gitti sadece evli degiliz nisanli degiliz bir an ilerde ipin ucu kacar mi diye kendi kendime sormaya basladim. Bunda garip bir sey var mi gercekten anlayamiyorum ama misafir sayilabilecek birine is yaptirmak bana cok dogru gelmedi nedense,ben mi yanlis dusunuyorum acaba
üç günden sonra misafirlik olmaz şekerim :KK14: hem zaten sürekli görüşüp gidiyormuşsunuz yemekler zaten yapılmış bir salata ve bulaşıkla hiçbir şey olmaz :KK14:

Cogu arkadasinda dedigi gibi sevgiliyken niye yemege gidilir.
Gidildiyse tabikide yardim edeceksiniz.

Back