• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi ve mutfak isleri

Normalde sık iş yapan en kızlarına o salata falan zor ağır gelmez iki kova da olsa, hatta yaranmak sevdirmek istiyorsan yaparsın ama çok az iş yapan bekar ev kızlarına tabiki zor gelir, yapıyorsanız yap demiş kadın bisey dememiş yapan da sensin. İyi yapmissin bundan sonra yapmadan yadirgayabilir ama söyleyeyim.

Ne sacma ya evlı degılız bırsey degılız dıyorsun ıs yapma konusunda pardon da ozaman neden neredeyse hergun evlerıne gıdıyorsun?? Kadın sana hep hızme etmek zorundamı o cumlenı bıraz bunun ıcınde kur!

ya yardım etmekte sorun yok, arkadaşların dediği gibi misafirliğe gidilen evde yardım etmek hoştur güzeldir.

ama benim takıldığım erkek arkadaşınızla vakit geçirmek için buluşuyorsunuz, sonra bir şekilde eve gitmeye karar veriyorsunuz, sonra bir şekilde siz mutfaktasınız erkek arkadaşınız kim bilir nerede?
E neden buluştunuz siz, evinize gideydiniz madem. Sizin yardım etmenizde sorun yok da, sanki erkek arkadaşınız sizi yalnız bırakmış gibi geldi bana. Gereksiz bir durum oluşmuş.

sen de gitme madem?
ya da karşılaşmanız 5-6defadan fazlaysa illaki bir içiçelik olcak ve sizden beklemesi yapınca da ses etmemesi normal.

Back