Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Annesi korona olduğu için onu kaybetmekten korkmuş, ve aslında sizi değil kendisini suçlamış.
"Boş vaktimde sadece sevgilime değilde anneme neden zaman ayırmadım, bunu yapmamalıydım, annemi de önemsemeliydim" gibi bi düşünceye kapılmış.
Bence yanında destek olun, anlayışla karşılayın.

Ben de onu anlamadım aradım öyle tripli ki sesi soguktu.Sonra birden dedi seni aramaktan annemi arayamadım ben de ne alaka ben dedim neyse uzatma dedi kapattı ama cok kırıldım
Şu insanlar daha ne kadar saçmalayabilir dedikçe daha fazlasını okuyorum ya. Ayrılın bu adamdan siz stres topu değilsiniz. Annesini aramadıysa kendi hayırsızlığı arasaymış sizi ilgilendiren bir konu değil

Aynen bu oldu aslında ama böyle düsünen tek sizsiniz ne yapayım bilmiyorum Ama şu da var sucluluk duygusunu bana sinirlenerek atmaya calısması cokta normal degil

Aynen herkes oluyor korona agır bile değilmiş

Şu kk da o kadar konu gördüm okudum yorum yaptım kimseye ayrıl demedim ama sen kaçarak uzaklas...Asla evleneyim deme sana seninle yakından uzaktan alakan olmayan biseyle ilgili fütursuzca sucluo saygısız sana verdiği değer bu...Çok yıpratıcı bisey...İnsanın haksız yere eleştirilmesi suçlanması inanılmaz güç sonu hüsran...

Bahane canım bahane tartışma çıkarmak İçin bahane sen de alttan alma sonra tepene çıkar

Cok düşünceli olsa annesini arardi.24 saat senle konuşmuyordur Hic alttan alma geçmiş olsun üzüldüm ama ben gidip virüs aşılamadım kendine gel de

Bu kadar sacma yere kavga eden de ne bileyim..
Normalde de boyle sacma yere sizi suclarmi mesela? Bu onemli olur. Eger bu ilkse uzuntuden size sarmış, devamli oluyorsa iliskiyi gozden gecirme zamani.

Kendi hatasının sorumluluğunu bile üstlenemeyip sana yıkmış kaç bacım kaç

Bence annesi korona olduğu için sinirini nereden çıkaracağını bilememiş ayrılmak için tabiki de bir sebep değil abartıyorsun

Aynen bu oldu aslında ama böyle düsünen tek sizsiniz ne yapayım bilmiyorum Ama şu da var sucluluk duygusunu bana sinirlenerek atmaya calısması cokta normal degil
”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus”
Bunu söylediğinde belliki öfkeli kendisine, ama kendisine.. aslında çokta kötü birşey dememiş, sitem etmiş evet ama bunlar olağan şeyler bence.
Düşünsene annesinin ölmesinden ani olarak çok korkmuş ve bi an bu aklına gelmiş ve direk söylemiş, içten pazarlıklı biri olmadı burdan belli zaten, spontane gelişen bir durum. Ve bence sonraki günler, annesinin iyi olduğunu öğrendiği günler, size bunu söylediği için sizle konuşacaktır. Gönlünüzü alacaktır.
Ona değer veriyorsanız, Onu bu huzursuzluk yaşadığı dönemde yalnız bırakmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…