- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Annesi korona olduğu için onu kaybetmekten korkmuş, ve aslında sizi değil kendisini suçlamış.Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Şu insanlar daha ne kadar saçmalayabilir dedikçe daha fazlasını okuyorum ya. Ayrılın bu adamdan siz stres topu değilsiniz. Annesini aramadıysa kendi hayırsızlığı arasaymış sizi ilgilendiren bir konu değilBen de onu anlamadım aradım öyle tripli ki sesi soguktu.Sonra birden dedi seni aramaktan annemi arayamadım ben de ne alaka ben dedim neyse uzatma dedi kapattı ama cok kırıldım
Sizi hayatının akışına engel görüyor, umarım farkındasınızdır durumun.Hayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
Aynen bu oldu aslında ama böyle düsünen tek sizsiniz ne yapayım bilmiyorumAnnesi korona olduğu için onu kaybetmekten korkmuş, ve aslında sizi değil kendisini suçlamış.
"Boş vaktimde sadece sevgilime değilde anneme neden zaman ayırmadım, bunu yapmamalıydım, annemi de önemsemeliydim" gibi bi düşünceye kapılmış.
Bence yanında destek olun, anlayışla karşılayın.
Aynen herkes oluyor korona agır bile değilmişSalak ya, altı üstü bir üniveriste öğrencisi degil de sanki covid aşısini rustan önce bulmaya çalışan amerikan bilim adamı.
Sana yaptığı saygısızlığa bi kılıf bulsan da bu kıt zekadan kırmızı kartı çeker insan...
Üniversite hayatı insanın yaşamında en keyifli dönemler oluyor. Böyle bir kımıl zararlısı ile heba etme bence.Aynen herkes oluyor korona agır bile değilmiş
Bahane canım bahane tartışma çıkarmak İçin bahane sen de alttan alma sonra tepene çıkarSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Cok düşünceli olsa annesini arardi.24 saat senle konuşmuyordurSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Kendi hatasının sorumluluğunu bile üstlenemeyip sana yıkmış kaç bacım kaçSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Bence annesi korona olduğu için sinirini nereden çıkaracağını bilememiş ayrılmak için tabiki de bir sebep değil abartıyorsunSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus”Aynen bu oldu aslında ama böyle düsünen tek sizsiniz ne yapayım bilmiyorumAma şu da var sucluluk duygusunu bana sinirlenerek atmaya calısması cokta normal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?