- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- 158
- Konu Sahibi herseydonuyor
He he küresel ısınmanın da suçlusu benim, deseydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanı bırakında annesını aradın.Çok cırkın davranışı .Ararsada sızı annenı ara de .Anlasın sacmaladıgını.Ama cocugun beynı gelışmemıs hıbı.Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Üzüntüsüne ver ama kırılmakta haklısınız çok saçmalamış. Gülesim geldi, sizi aramaktan annesini arayamamış tövbe tövbe.Ben de onu anlamadım aradım öyle tripli ki sesi soguktu.Sonra birden dedi seni aramaktan annemi arayamadım ben de ne alaka ben dedim neyse uzatma dedi kapattı ama cok kırıldım
Bu zamanı değerlendir tanış başka birileriyle internetten olur normalde böyle şeylere karşıyım ayrılmadan ama erkekler hep yapıyormuş sonradan anladım flört et ciddiyim sohbet et kafana uyan birini bulursun belkide bırakırsın ömrünü mahfedecek adamı...ben sadık oldum ne oldu karşıdaki pislik benle konuşurken kaç kişiyle konuşmuş herşeye sonradan bastı kafam ben internetten resim görsem gözümü kapardim ailem karşıma dış hekimi , öğretmen bir sürü aday getirdi ulan birinin dahi resmine bakmadım gözlerimi sımsıkı kapadim ..sonum hüsran oldu dayak yedim hakaret yedim ..ne saf iyi bir kizdim ben ya .. yazık etti kirletti resmen ilk evliligimi yaptığım kusmuk suratli kişi beni..2. eşim karşıma cikmasaydi kendimi asla affetmezdim..varya ben lisede döneminde bile ilerde evleneceğim adama haksızlık olmasin diye erkeklere bakmayan bir kizdim ..ben bakarsam gelecekteki eşimde bakar diyordum ..ulan ne bakması adam her pisliği yapmış...ahh işte yasanacakmis..safligimi gençliğimi guzelligimi elimden aldı mendebur...hala güzelim şükür ama eskisi gibi mükemmel değilim çok fazla kusurum var hemde çok..içimde öyle dışımda kusurlarla doluyumAra verdik
arasaymış elinden telefonu mu aldınız kendini suçlamak yerine en kolayı karşındakini suçlamaktır her zaman, yani o aramamış annesi haber vermemiş sen kendini kötü hissetme sakın üzgünlüğüne ver tamam ama tavrını da koy bir daha böyle bi suçlama yapamasınSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
ohooo vazgeçtim az önceki yazdığımdan herşeyde seni suçluyorsa koşarak uzaklaş bu ne böyle çekilir mi yaHayır mesela ders calısamadıgı günde beni suclar bana cok zaman ayırdıysa falan
Kadın yine kadının düşmanı örneginbazen düşünüyorum kendine bunu hak sayan kadınlar böyle erkeklerden asla ayrılmamalı en azından böyle erkekler bize denk gelip zamanımızı harcayamayacaklar. siz sıkı sıkı tutun başkasının evladı yanmasın. devam böyle
Ben de öyleydim aslında ama o benim kadar degilmiş.Kime güvenecegimi sasırdım ya.İkinci evliliginize mutlulugu yakalamıssınız ne mutlu sizeHepimiz kusurluyuz aslında bizi öyle kabul edenlerle geçer ömür zatenBu zamanı değerlendir tanış başka birileriyle internetten olur normalde böyle şeylere karşıyım ayrılmadan ama erkekler hep yapıyormuş sonradan anladım flört et ciddiyim sohbet et kafana uyan birini bulursun belkide bırakırsın ömrünü mahfedecek adamı...ben sadık oldum ne oldu karşıdaki pislik benle konuşurken kaç kişiyle konuşmuş herşeye sonradan bastı kafam ben internetten resim görsem gözümü kapardim ailem karşıma dış hekimi , öğretmen bir sürü aday getirdi ulan birinin dahi resmine bakmadım gözlerimi sımsıkı kapadim ..sonum hüsran oldu dayak yedim hakaret yedim ..ne saf iyi bir kizdim ben ya .. yazık etti kirletti resmen ilk evliligimi yaptığım kusmuk suratli kişi beni..2. eşim karşıma cikmasaydi kendimi asla affetmezdim..varya ben lisede döneminde bile ilerde evleneceğim adama haksızlık olmasin diye erkeklere bakmayan bir kizdim ..ben bakarsam gelecekteki eşimde bakar diyordum ..ulan ne bakması adam her pisliği yapmış...ahh işte yasanacakmis..safligimi gençliğimi guzelligimi elimden aldı mendebur...hala güzelim şükür ama eskisi gibi mükemmel değilim çok fazla kusurum var hemde çok..içimde öyle dışımda kusurlarla doluyum
o kadar düşmanım ki kinimi gelip buralarda kusuyorum!Kadın yine kadının düşmanı örnegin
şuan şunu düşünüyorum.
bu kadın bu erkeği bulmuş
bu erkek bu kadını bulmuş.
tam birbirlerine göre
ne sen başka erkeğin başını yak
ne o erkek başka kadının başını yaksın
siz geçinir gidersiniz
Başlarına taş yağsa sizden bileceklerSevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?