• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin Annesiyle Nasıl Düzelir?

Arkadasın manyak bıkere bu konuda bir anlasalım🤣 diger konuda da böyle dusunuyordum simdıde boyle dusunuyorum 🤣 anneannesıne mı Babannesınemı gaz cıkardıgını soyleyip gitmiyordu 🤣🤣
Neyse.. Cocugun annesi belli dominant. Domınantların ve ana kuzularının degıstıgını hıc görmedim ben, arkadasına kolay gelsin
Bu gece isterse burda kalabileceğini söyledim ama benim kuşlar artık 3 tane 😆 istemedi 😅 gece otobüsüne bilet almış sevgilisinin yanına gidecekmiş 🤷🏼‍♀️

İyi akşamlar sevgili hanımlar :KK25:
Hatırlarsanız burada bir konu açmıştım arkadaşım yatıya gelmişti iki muhabbet kuşumu istememişti gaz çıkarttıklarını duyduğu için.O arkadaşım bugün oturmaya geldi 😂😅 Kendisine mesafe koymuştum sonra sebebini sorunca filan açıklamıştım durumu.Gazla kafayı bozduğunu kabul edip özür diledi kendisi.Yani şu an öyle bir durumda ki kuşlar ortalığı gümbürtüyle inletse kılı kıpırdamayacak.Çok üzgün.2 buçuk yıllık bir ilişkisi varmış.Her şey iyi güzel giderken tartışmalar başlamış.Çocuğun anneside tartışmalara dahil olmuş.Benim oğlumu üzmeye kimsenin hakkı yok görüşmenizi istemiyorum diye net tavrını koymuş.Bu durum daha önce hem benim hemde en yakın(eski) arkadaşımın başına gelmişti.Ben buradaki tavsiyelere uyup çok acısada,süründürsede unutmuştum.Arkadaşım “emeklerim boşa gider” düşüncesiyle devam etmişti ilişkiye erkek arkadaşı görüşmemizi istemediği için(sebep burada konu açmıştım arkadaşım adına onun isteğiyle bunu çocuğun arkadaşlarından biri görmüş) koptuk kendisiyle şu an ne yapar ne hisseder bilmiyorum yani.Bu şimdiki arkadaşıma kendi deneyimlerimden yola çıkarak “boşver yoluna bak annesi şimdiden istemiyorsa ilerde işin daha zor” diyesim gelmiyor.Çünkü çok sevdiğinin çok acı çektiğinin farkındayım onu çok iyi anlıyorum.İlişkilerinin 1 yılı çocuğun annesinden gizli saklı devam etmiş.Sevgilisi zamanla düzeleceğini söylüyormuş.Annesi gerçektende zaman içinde yumuşamaya başlamış ufak ufak.Buluştuklarını falan söylüyormuş artık ama sosyal medyada arkadaşımla foto paylaşamıyormuş...Arkadaşım sevgilisinin annesiyle düzelmek için ne yapması gerektiğini soruyor açıkcası benim aklıma pek bir şey gelmiyor.O yüzden sizlere soruyorum annesi nasıl ikna olur?Kadınada suç bulamıyorum anne sonuçta evladının üzülmesini tabiki istemez ama analık hakkıyla,verdiği sütü haram etmeyle bir şeyleri oldurmaya çalışmasını doğru bulmuyorum.
Boşver gaz çıkarıyordur onlar de 😅

Sıkıyormuş kendini 😄 kendi de wc ye gitmeye utanıyormuş onun yanında 🙈 dedim benim parmak kadar sabilerden ne istedin.?pıt diye ses geldi onlardan taraftan bir iki kez sinir oldum dedi 😑
İnsan wcye gitmeye utandıgı bırıyle nasıl evlenir aklım almıyor, kız gercekten manyak 🤣🤣🤣

Arkadaşım ayrılmalarını istediğinde kadına mesaj atmış yapmayın etmeyin diye hatta yalvarmış ama kadın “kararım kesin ve sizin ayrılmanız için herkesin karşısında da dimdik dururum” yazıp engellemiş.Ailesine ulaşmakla filan tehdit etmiş..1 ay ayrı kalmışlar.Sonra çocuk dayanamamış barışmak istemiş öyle barışmışlar.O kadar tanıdık ki bu hikaye çok üzülüyorum kendimi hatırlayıp.Keşke elimden bir şey gelse.Bir yanım her ne kadar sakın sen karışma desede..

ay yok artık kız sorunlu falan ama annesi de normal değil bence.ben de benzer bir konu yaşadım asla bu şekilde değil ama yine de kızın düzelteceği bir konu değil. aslında kavga sebebi de önemli ben erkek arkadasımla yasadığım konuyu aileme yansıtmadım ama o yansıttı ve olay büyüdü kısaca gereksizdi benim sucum değil eger birlikte olmak istiyorsa kendi çözmeli.

Back