İyi akşamlar sevgili hanımlar
Hatırlarsanız burada bir konu açmıştım arkadaşım yatıya gelmişti iki muhabbet kuşumu istememişti
gaz çıkarttıklarını duyduğu için.O arkadaşım bugün oturmaya geldi
Kendisine mesafe koymuştum sonra sebebini sorunca filan açıklamıştım durumu.Gazla kafayı bozduğunu kabul edip özür diledi kendisi.Yani şu an öyle bir durumda ki kuşlar ortalığı gümbürtüyle inletse kılı kıpırdamayacak.Çok üzgün.2 buçuk yıllık bir ilişkisi varmış.Her şey iyi güzel giderken tartışmalar başlamış.Çocuğun anneside tartışmalara dahil olmuş.Benim oğlumu üzmeye kimsenin hakkı yok görüşmenizi istemiyorum diye net tavrını koymuş.Bu durum daha önce hem benim hemde en yakın(eski) arkadaşımın başına gelmişti.Ben buradaki tavsiyelere uyup çok acısada,süründürsede unutmuştum.Arkadaşım “emeklerim boşa gider” düşüncesiyle devam etmişti ilişkiye erkek arkadaşı görüşmemizi istemediği için(sebep burada konu açmıştım arkadaşım adına onun isteğiyle bunu çocuğun arkadaşlarından biri görmüş) koptuk kendisiyle şu an ne yapar ne hisseder bilmiyorum yani.Bu şimdiki arkadaşıma kendi deneyimlerimden yola çıkarak “boşver yoluna bak annesi şimdiden istemiyorsa ilerde işin daha zor” diyesim gelmiyor.Çünkü çok sevdiğinin çok acı çektiğinin farkındayım onu çok iyi anlıyorum.İlişkilerinin 1 yılı çocuğun annesinden gizli saklı devam etmiş.Sevgilisi zamanla düzeleceğini söylüyormuş.Annesi gerçektende zaman içinde yumuşamaya başlamış ufak ufak.Buluştuklarını falan söylüyormuş artık ama sosyal medyada arkadaşımla foto paylaşamıyormuş...Arkadaşım sevgilisinin annesiyle düzelmek için ne yapması gerektiğini soruyor açıkcası benim aklıma pek bir şey gelmiyor.O yüzden sizlere soruyorum annesi nasıl ikna olur?Kadınada suç bulamıyorum anne sonuçta evladının üzülmesini tabiki istemez ama analık hakkıyla,verdiği sütü haram etmeyle bir şeyleri oldurmaya çalışmasını doğru bulmuyorum.