Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Yanı bırakında annesını aradın.Çok cırkın davranışı .Ararsada sızı annenı ara de .Anlasın sacmaladıgını.Ama cocugun beynı gelışmemıs hıbı.

Ben de onu anlamadım aradım öyle tripli ki sesi soguktu.Sonra birden dedi seni aramaktan annemi arayamadım ben de ne alaka ben dedim neyse uzatma dedi kapattı ama cok kırıldım
Üzüntüsüne ver ama kırılmakta haklısınız çok saçmalamış. Gülesim geldi, sizi aramaktan annesini arayamamış tövbe tövbe.

Bu zamanı değerlendir tanış başka birileriyle internetten olur normalde böyle şeylere karşıyım ayrılmadan ama erkekler hep yapıyormuş sonradan anladım flört et ciddiyim sohbet et kafana uyan birini bulursun belkide bırakırsın ömrünü mahfedecek adamı...ben sadık oldum ne oldu karşıdaki pislik benle konuşurken kaç kişiyle konuşmuş herşeye sonradan bastı kafam ben internetten resim görsem gözümü kapardim ailem karşıma dış hekimi , öğretmen bir sürü aday getirdi ulan birinin dahi resmine bakmadım gözlerimi sımsıkı kapadim ..sonum hüsran oldu dayak yedim hakaret yedim ..ne saf iyi bir kizdim ben ya .. yazık etti kirletti resmen ilk evliligimi yaptığım kusmuk suratli kişi beni..2. eşim karşıma cikmasaydi kendimi asla affetmezdim..varya ben lisede döneminde bile ilerde evleneceğim adama haksızlık olmasin diye erkeklere bakmayan bir kizdim ..ben bakarsam gelecekteki eşimde bakar diyordum ..ulan ne bakması adam her pisliği yapmış...ahh işte yasanacakmis..safligimi gençliğimi guzelligimi elimden aldı mendebur...hala güzelim şükür ama eskisi gibi mükemmel değilim çok fazla kusurum var hemde çok..içimde öyle dışımda kusurlarla doluyum

arasaymış elinden telefonu mu aldınız kendini suçlamak yerine en kolayı karşındakini suçlamaktır her zaman, yani o aramamış annesi haber vermemiş sen kendini kötü hissetme sakın üzgünlüğüne ver tamam ama tavrını da koy bir daha böyle bi suçlama yapamasın

Kadın yine kadının düşmanı örnegin

Ben de öyleydim aslında ama o benim kadar degilmiş.Kime güvenecegimi sasırdım ya.İkinci evliliginize mutlulugu yakalamıssınız ne mutlu sizeHepimiz kusurluyuz aslında bizi öyle kabul edenlerle geçer ömür zaten

Kadın yine kadının düşmanı örnegin
o kadar düşmanım ki kinimi gelip buralarda kusuyorum!
ben ayrılmadan bu işi halletmek istiyorum demişsiniz harbi şunu diyim beni bizi hatta kimseyi ilgilendirmez bu durum. bugün annesi için sizi suçlamış yarın bakalım neler için suçlayacak biraz akıl, mantık, düşünce, kapasite olsa belki idrak edebilirdiniz. en sonunda senin yüzünden seni aldattım derse yine buraya yazıp adam benim yüzümden beni aldatmış ben bunu ayrılmadan nasıl halledebilirim diye bize sorarsınız. ben beklerim keyfim yerinde. erkekleri eğitmek için bir ömür verip sonradan pişmanım hayatımı yaşayamadım diyebilirsiniz

Bunu ben de düşündüm neden bi gariban daha yansın ki zaten konusahibi idare ediyor, yuvarlanıp gitsinler

Başlarına taş yağsa sizden bilecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…