• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Annesini arasaymış annesi Corona olmayacakmıymış sinirini senden çıkartıyor valla sen bilirsin canım

Konuyla alakasız ama sırf abisi utangac biri rahatsız olur diye beni arabaya almamıstı ben cafede beklemistim abisinin gitmesini djdj

korktugum bu zaten allah korusun istemeden annesine bir hata yapsam vay halime demek
Yasadıgın herseyı cocuk tarafından gordugun her muameleyi zerresine kadar haketmen peki?
Gururunu falan kırmıyor mu bu durum?

ayrılmadan halletmek istiyormuş koskoca 1.5 senesini vermiş çünkü tee allahımmm :kızgın:
Bence ayrılmadan halledebilir, Kemal sunal'ın filmindeki mazlum olursa. Bı tek boyle olur.
Suanda da mazlum ama, ileri de adını da mazlum olarak cagırır cocuk ozaman mesele halledılmıs olur

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
yaa he he cevabını veremediniz mi. Sanki kulağına telefonu yapıştırdı hep sizle konuşuyor. Aramak isteyen arar bu size suçu atıp vicdan rahatlatmaya çalışıyor aklısıra ama akıllı değilmiş. Sizde inşallah kendinizi savunmaya geçmemişsinizdir.

Arkana bakmadan kac sakin boylr biri ile evlilik falan da dusunme bu bir savunma mekanizmasidir. Sevgiliniz kendini sucladigi konularda kendine ofke duyup sizo suclayarak kendi vicdanini rahatlatiyor.. evlendiginizde daha buyuk sorunlar olacak o zaman ne yapacak kendi her hatasında sizi suclayacak

yaa he he cevabını veremediniz mi. Sanki kulağına telefonu yapıştırdı hep sizle konuşuyor. Aramak isteyen arar bu size suçu atıp vicdan rahatlatmaya çalışıyor aklısıra ama akıllı değilmiş. Sizde inşallah kendinizi savunmaya geçmemişsinizdir.
Ben ne alaka dedim

Kızmayın ama, gülmekten kendimi alamadım.
Üniversite okuduğuna göre, bu insan evladının 18-23 yaş kitlesinde olduğunu düşünüyorum. Ha, yaşı 23 ise zekâ yaşı 18, ama gerçek yaşı 18 ise daha kötü bir durumla karşı karşıyasınız.
Ayrıca abisi utangaç diye sizi arabaya almaması nedir ya? Ne menem bir insan bu?? Size değer vermiyor resmen. İnşallah ayrılırsınız.

Son düzenleme:
Arkana bakmadan kac sakin boylr biri ile evlilik falan da dusunme bu bir savunma mekanizmasidir. Sevgiliniz kendini sucladigi konularda kendine ofke duyup sizo suclayarak kendi vicdanini rahatlatiyor.. evlendiginizde daha buyuk sorunlar olacak o zaman ne yapacak kendi her hatasında sizi suclayacak
Offf gercekten. Öyle ya insanlar neden böyle anlamıyorum

Kızmayın ama, gülmekten kendimi alamadım.
Üniversite okuduğuna göre, bu insan evladının 18-23 yaş kitlesinde olduğunu düşünüyorum. Ha, yaşı 23 ise zekâ seviyesi 18, ama gerçek yaşı 18 ise daha kötü bir durumla karşı karşıyasınız.
Ayrıca abisi utangaç diye sizi arabaya almaması nedir ya? Ne menem bir insan bu?? Size değer vermiyor resmen. İnşallah ayrılırsınız.
Ya o olaya ayrı baslık acmam lazım 😅 abisinin arabası bizdeydi.Dükkanların da isi cıktı arabasını götürmeye gittik abisi de kasıntı bir tip oldugu icin onlar islerini halletti ben de orda ni cafede bekledim.Abisi de hic gelsin arabaya falan demedi.önümde binip gittiler ben de cafeye gectim.Yagmur yagıyordu bide sonra ona söyledim kırılıdgımı özür falan diledi.güya “abisi cok kasıntı ve böyle seyleri sevmedigi icin almamıs arabaya5 dakka sürmüs zaten” ama beni orda bıraktı sonucta aksam vakti

Yarasayı da ben yedim zaten diyeydin 🤓

Valla böylesi ile ömür zor geçer yağmurı karı trafiği kirli havayı herşeyi senden bilir bu😀 Sakın bırakma bu manyağı koskoca 1,5 yılın geçmiş ömrünün bitmesine ne kalmış ki 😎
Ya hahah ona görw ben yedim zaten fjfj

Ya o olaya ayrı baslık acmam lazım 😅 abisinin arabası bizdeydi.Dükkanların da isi cıktı arabasını götürmeye gittik abisi de kasıntı bir tip oldugu icin onlar islerini halletti ben de orda ni cafede bekledim.Abisi de hic gelsin arabaya falan demedi.önümde binip gittiler ben de cafeye gectim.Yagmur yagıyordu bide sonra ona söyledim kırılıdgımı özür falan diledi.güya “abisi cok kasıntı ve böyle seyleri sevmedigi icin almamıs arabaya5 dakka sürmüs zaten” ama beni orda bıraktı sonucta aksam vakti
Olaylar birbirinden ayrı olsa bile bence ortak bir anlam çıkarılabilir. Sevgiliniz sizi önemsemiyormuş ki. Hayır onu telefona mı kelepçeliyorsunuz sizi arasın diye, yoksa abisinin size karşı alerjisi mi var? Yok, ben tavırlarını beğenmedim. Sizi ezecek, size ikinci sınıf insan muamelesi edecek fırsatları değerlendiriyor adeta. Ara vermişsiniz, siz bilirsiniz...

Canım kurtulman için böyle güzel bir fırsat ortaya çıkmış kullan bunu geriye dönme zaten onun bahaneside bu ayrılmak için direk sen bas tekmeyi aynen kusura bakma de ben korona ettim depremler zelzeleler falan hep ben yapıyorum zaten de bu suçla nasıl yaşarım aman tanrım de engeli bas

Karakter fukarası resmen.. Hayat enerjini mutluluğunu soldurmak istiyorsan bu adamla hemen evlen.. Her olumsuz durumda seni suçlayıp bütün sinirini senden alacak.. Sende mutsuzluk okyanusunda sürüklenip gideceksin... 1,5. Seneyi çöpe atmak daha mantıklı bence...

Back