• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Bu nasıl bir savunma mekanizması ya. Hayatta ne yaşarsa yaşasın kesinlikle kendisini suçlamaz bu tip insan. Öyle bir savunma mekanizması yani.

Kadın yine kadının düşmanı örnegin
Hayır, siz kendinizin düşmanısınız. Sizi sevmediği fizandan belli adamdan arkanızı bakmadan koşarak uzaklaşacağınız yerde ara verelim mara verelim diye oyalanıyorsunuz. Evet evet ara verin siz. Onun da canına minnet olur zaten. İki gezer tozar, hava değişimi olur onun için. Sizden ala stres topu bulamazsa gelir geri.

Aynen bu oldu aslında ama böyle düsünen tek sizsiniz ne yapayım bilmiyorum:KK43: Ama şu da var sucluluk duygusunu bana sinirlenerek atmaya calısması cokta normal degil
Sinyallere gözünüzü kapatıyorsunuz. Nasıl biri olduğunu belli etmiş siz hala çıkar yol arıyorsunuz. Bu kadar yazılanlara rağmen.
Madem bu kadar değerli sizin gözünüzde ve madem kendinizin değerini bilmiyorsunuz ona göre tavsiye vereyim.
Çiçek yaptırın annesine geçmiş olsun vs. Yazın üstüne. Kıymetlinize de mesaj atın. " Haklısın bu kadar bencil olmamalıydım. Annenle ilgilenmeni istemeliydim senden. Çok özür dilerim . Seni kaybetmek istemiyorum. Kendini iyi hissettiğinde beni ara. Her şeyi düzeltebiliriz "
Bence sizi affeder :olamaz:

”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus”
Bunu söylediğinde belliki öfkeli kendisine, ama kendisine.. aslında çokta kötü birşey dememiş, sitem etmiş evet ama bunlar olağan şeyler bence.
Düşünsene annesinin ölmesinden ani olarak çok korkmuş ve bi an bu aklına gelmiş ve direk söylemiş, içten pazarlıklı biri olmadı burdan belli zaten, spontane gelişen bir durum. Ve bence sonraki günler, annesinin iyi olduğunu öğrendiği günler, size bunu söylediği için sizle konuşacaktır. Gönlünüzü alacaktır.
Ona değer veriyorsanız, Onu bu huzursuzluk yaşadığı dönemde yalnız bırakmayın.
Siz bu kişiyi gerçekten seviyor musunuz? Bence onunla bu sebepten dolayı ayrılmak bahaneniz gibi? Aynı şey sizin başınıza gelse sizde korkardınız ve etrafınızda o an kim varsa ona parlayabilirdiniz. Tabi ki yanlış bir hareket yapmış ama annesine birşey olucak endişesine veriyorum. Ortada çözülmeyecek bir sorun görmüyorum şahsen. Buradaki çoğu kişi mantıken düşünüyor o yüzden tak diye ayrılmak kolay duygular da var bunun için de.. Ortada haklı bir sebepte yok ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz ve hayatınızdaki kişiyi en iyi siz tanıyorsunuz

Siz bu kişiyi gerçekten seviyor musunuz? Bence onunla bu sebepten dolayı ayrılmak bahaneniz gibi? Aynı şey sizin başınıza gelse sizde korkardınız ve etrafınızda o an kim varsa ona parlayabilirdiniz. Tabi ki yanlış bir hareket yapmış ama annesine birşey olucak endişesine veriyorum. Ortada çözülmeyecek bir sorun görmüyorum şahsen. Buradaki çoğu kişi mantıken düşünüyor o yüzden tak diye ayrılmak kolay duygular da var bunun için de.. Ortada haklı bir sebepte yok ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz ve hayatınızdaki kişiyi en iyi siz tanıyorsunuz
Canım Konu sahibi ben değilim, ve aynen sizin gibi düşünüyorum.
Annesine bişey olacak diye korkmuştur ani olarak üzüntüden öyle bişey söylemiştir 👍🏻

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?

yarin evlenseniz..
annesi evde başını dolaba çarpsa suçlu yine sen olursun..
(ben yaşadım 😁)

Canım Konu sahibi ben değilim, ve aynen sizin gibi düşünüyorum.
Annesine bişey olacak diye korkmuştur ani olarak üzüntüden öyle bişey söylemiştir 👍🏻
Ama tekrar konustugumuzda yine devam ettirdi o ruh halini.Hani bana zaman ayırdıgı icin annesini ihmal etmis bunu demek istedi

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Ay pes yanii

Evet isin icinde duygular ve yaşanmışlıklar var haklısınız.Ama ondan hatasını anlamasını ve özür dilemesini bekliyorum yazmadıgı sürece yazmayı da düşünmüyorum.

Ama tekrar konustugumuzda yine devam ettirdi o ruh halini.Hani bana zaman ayırdıgı icin annesini ihmal etmis bunu demek istedi
Hala devam ediyorsa ve bunu böyle "senin yüzünden" diye hala diyorsa, o zaman sizde ona "bi terapiye git sen" deyip ve birdaha da görüşmeyin.
Ben dedim özür diler heralde anlık bişey söylemiştir diye ama durum öyle değilse en hızlı şekilde run-escape bundan 🤷‍♀️

Hala devam ediyorsa ve bunu böyle "senin yüzünden" diye hala diyorsa, o zaman sizde ona "bi terapiye git sen" deyip ve birdaha da görüşmeyin.
Ben dedim özür diler heralde anlık bişey söylemiştir diye ama durum öyle değilse en hızlı şekilde run-escape bundan 🤷‍♀️
Seninle alakası yoktu dedi cok sonra ama özür falan dilemedi

Back