• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
24 saat senınlemı telefon da konuşuyormuşta annesının korona olma nedenini sana bağlıyor bu ne sacmalık.

Evet isin icinde duygular ve yaşanmışlıklar var haklısınız.Ama ondan hatasını anlamasını ve özür dilemesini bekliyorum yazmadıgı sürece yazmayı da düşünmüyorum.
Annesi yaşlı mı bilmiyorum ama durumu kötü olabilir belki de size ihtiyacı vardır.. Empati yapmak zor değil eğer bu anlattığınız dışında bir probleminiz yoksa bende en azından bir mesaj yazon fazla gurur olacak iyi şeyleri de bozar bunu unutmayın

Konuyla alakasız ama sırf abisi utangac biri rahatsız olur diye beni arabaya almamıstı ben cafede beklemistim abisinin gitmesini djdj

korktugum bu zaten allah korusun istemeden annesine bir hata yapsam vay halime demek

Abisi utangaç diye değil o, seni ciddi görmediği için ailesinden biriyle tanışmanı istemedğinden...

Ya o olaya ayrı baslık acmam lazım 😅 abisinin arabası bizdeydi.Dükkanların da isi cıktı arabasını götürmeye gittik abisi de kasıntı bir tip oldugu icin onlar islerini halletti ben de orda ni cafede bekledim.Abisi de hic gelsin arabaya falan demedi.önümde binip gittiler ben de cafeye gectim.Yagmur yagıyordu bide sonra ona söyledim kırılıdgımı özür falan diledi.güya “abisi cok kasıntı ve böyle seyleri sevmedigi icin almamıs arabaya5 dakka sürmüs zaten” ama beni orda bıraktı sonucta aksam vakti
Sana hicc değer vermiyor söyliyim

Yetemediği, yetişemediği, yapamadığı herşey de sizi suçlamak için mutlaka bir bahane bulur bu adam emin olun. Bazıları böyledir, kendi yetersizlikleri ve hatalarını birilerine yükleyip bir nevi kendilerini rahatlatırlar. Böyle herşey de sizi suçlamaya alıştıysa işiniz zor. Uçan kuşa bile sinirlenip size kızabilir. :işsiz:

Ay yok artık ya!!!Pes vallahi!!!Tabi başkasını suçlamak en kolayı sorumsuzluğuna kulp takma yolu.Ömrünüzü yer böyle oturun konuşup bence düzeltecekse düzeltsin kendini.

Sevgilim şehir dısında üni okuyor.Uzak mesafe ilişkisi yasıyoruz.Bugün annesinin korona olduğunu ögrendi.Bana da sitem edip diyor ki”kac gündür her bos aramla seninle konuscam diye annemi arayamadım korona olmus” yani annesi 2-3 gündür halsizmis o arayamamıs, yeni ögrendigi icin cok sinirliymis resmen beni sucladı yani bu normal mi ?sanki ben kaptırdım korona.su an üzgün,üzgünlügüne mi vermeliyim?
Ne kadar da toksik bir erkek birey. Kurtulun bundan psikolojinizi alt üst eder bu gidişle. Üzüntüsüne de vermeyin, ayağına taş değse sizi suçlayacak insan tipi bu iflah olmaz.

bakın erkekleri bu hale getiren senin gibiler. bu gibi saygısız erkeklere tekmeyi vuracan gitsin sen vuracan başkası vuracak bu erkekte beyin varsa kendini geliştirir ve değişir kibar olur karşısındaki kadınında bir karakteri olduğunu duyguları olduğunu saygı sevgi görmesi gerektiğini öğrenir öğrenmezse de bekar kalır. haberlerde görüyorum çıldırıyorum erkek kaç kere dövmüş kadın geri kocam diyor affediyor kezzap döküyor adam kadın affediyor ya bu nasıl iş yapmayın böyle
Korona olmasa öpücem. Öyle güzel mesaj.

Kızlar bakın böyle böyle ideal erkek ırkını yaratabiliriz. Üreyemeyince nesli de tükenecek kıt beyinlinin.

Çok itici bi herif yaa :KK57:
Yani evlenmek gibi bir şey düşünmüyorsun İnşallah bunla, çünkü şu an onunla beraberliğini devam ettirmen bile çok saçma 🤦🏻‍♀️

Yarasayı da ben yedim zaten diyeydin 🤓

Valla böylesi ile ömür zor geçer yağmurı karı trafiği kirli havayı herşeyi senden bilir bu😀 Sakın bırakma bu manyağı koskoca 1,5 yılın geçmiş ömrünün bitmesine ne kalmış ki 😎
Bunlar evlenir.
Bunun yemeği var
Temizliği var
Binbir sorunu var
Sular kesilse adam banyoda susuz kalsa senin yüzünden
Eli çaya değse çay üstüne dökülse senin yüzünden
Adam üşüse senin yüzünden
Hava çok sıcak senin yüzünden hajdjfmfmg
Ota boka senin yüzünden deyip duruverir

bu işler öyle kolay değil, sen tek taraflı bir mücadele istiyorsan bu adamla devam edersin. Aynı yaştaymısız daha çok gençsin değil 1 bucuk isterse 10 yılın geçmis olsa bile bu adamla yine de ayrılmalısın
Ya Allah aşkına yol senin yürü demiş sana ara verdik diyosun, sinirlenmeye başladım ne içiyosn yavrum ya :D

24 saat telefondamı konusuuosunuz sız aramayınca trıpmı yapıosunuz. Resmen vıcdan azabı cekıyor hayırsızlıgına ve onuda sıze suc atıyor bastırmak ıcın boyle bırıne 1 bucuk yıl nasıl katlandın ayrılmassan bundan badına gelen hersey sana mustehak cunku ılerısı ıyı degıl. Bırtek erkek o degıl demı ayrılabılırsın bence

Canım Konu sahibi ben değilim, ve aynen sizin gibi düşünüyorum.
Annesine bişey olacak diye korkmuştur ani olarak üzüntüden öyle bişey söylemiştir 👍🏻
İlk değil ki daha öncede başka şeylerden kızı suçlamış, her b*kta bu kızı suçluyor neresi üzüntüden

Ben korona olmuştum annemlerden kapıp, gelip eşime bulaştırdım bilmeden.
Eşim de annesine bulaştırabilirdi, şükür ki çok fazla görüşmeden öğrendik pozitif olduğumuzu.
O korkuyla geçti günler acaba anneme bulaşmış mıdır diyip kendini suçladı sürekli.
Çünkü annesi çok hasta ve çok yaşlı.
Ama bi kere de bana dönüp senin yüzünden demedi, nefesi kesildi hastanede yattı senin yüzünden demedi.
Yani ben bulaştırdım bu zaten açık olan bir şey ama beni suçlamadı eşim, üzüntü diyosun biz alasını yaşadık adam yine de beni suçlamadı senin kiii gibi. Suçlasaydi çok kötü olabilirdi ve çok hastaydık biz. Sevgi, saygı, ilişki, evlilik senin sandığın gibi değil, başaramadığı her halta seni suçlayacak bi adama nasil ömür harcayacaksın? Yazık değil mi sana.
Daha küçücük çocuk gibi kendi başarısızlıklarını başkalarının suçu biliyor.
Ayrıl.

İlk değil ki daha öncede başka şeylerden kızı suçlamış, her b*kta bu kızı suçluyor neresi üzüntüden
Yorumları okumadım ben ilk açtığı konusunu okudum, o yazıya dair yorumumu yapmıştım. Ve Sonra, konu sahibinin verdiği cevaba karşılık sonraki yorumumda buydu. 😅
Hala devam ediyorsa ve bunu böyle "senin yüzünden" diye hala diyorsa, o zaman sizde ona "bi terapiye git sen" deyip ve birdaha da görüşmeyin.
Ben dedim özür diler heralde anlık bişey söylemiştir diye ama durum öyle değilse en hızlı şekilde run-escape bundan 🤷‍♀️

Back