• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi korona oldu suc bana kaldı

Valla helal olsun iyi analiz.tam olarak böyle genelde agresif biti degil ama kavgalarda tarzı böyle
Yukarıda bir mesajınızı gördüm ayrılmışsınız sanırım. Bence bu ilk ayrılığınız değil. Daha öncede böyle dengesizce davranmıştır, hatta engelleyip silmiştir sonra tekrar kendi geri gelip o an sinirliydim, sen de üstüme geldin vs deyip konuşmaya devam etmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Bu da doğru mu?

Bak Allah aşkına baş tekmeyi kıçına ..kızım fragmana bak sen..evlenirseniz ilerde yok annemin parmağı acıdı senin suçun annem ishal olmuş senin suçun der iyyykkk ne gıcık tıp gerçek yüzü bu ..mutlu zamanlarda en boktan adamda iyidir ...önemli olan böyle zamanlarda iyi olmak .. çünkü hayat yüzde 80 sorunlu geçiyor kendine gel ..haydi canım güle güle yaz gitsin

Konuyla alakasız ama sırf abisi utangac biri rahatsız olur diye beni arabaya almamıstı ben cafede beklemistim abisinin gitmesini djdj
Bak Allah aşkına baş tekmeyi kıçına ..kızım fragmana bak sen..evlenirseniz ilerde yok annemin parmağı acıdı senin suçun annem ishal olmuş senin suçun der iyyykkk ne gıcık tıp gerçek yüzü bu ..mutlu zamanlarda en boktan adamda iyidir ...önemli olan böyle zamanlarda iyi olmak .. çünkü hayat yüzde 80 sorunlu geçiyor kendine gel ..haydi canım güle güle yaz gitsin
korktugum bu zaten allah korusun istemeden annesine bir hata yapsam vay halime demek

Yukarıda bir mesajınızı gördüm ayrılmışsınız sanırım. Bence bu ilk ayrılığınız değil. Daha öncede böyle dengesizce davranmıştır, hatta engelleyip silmiştir sonra tekrar kendi geri gelip o an sinirliydim, sen de üstüme geldin vs deyip konuşmaya devam etmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Bu da doğru mu?
Evet degil:/ doğru valla😅

Evet degil:/ doğru valla😅
Aslında daha yazacak çok yorumum olur ama değmez o kişi için. Kendinize çok yazık ediyorsunuz biliyor musunuz? Zaman öyle kıymetli bir şey ki. Geçen zamanı hiçbir şekilde geri getiremiyor insan. Siz de umarım bunu fark edersiniz daha çok zaman kaybetmeden.

Aslında daha yazacak çok yorumum olur ama değmez o kişi için. Kendinize çok yazık ediyorsunuz biliyor musunuz? Zaman öyle kıymetli bir şey ki. Geçen zamanı hiçbir şekilde geri getiremiyor insan. Siz de umarım bunu fark edersiniz daha çok zaman kaybetmeden.
Ya iste bazen güzel seviyor ama kendi dünyasını cok büyütüyor su an annesi corona ya asırı ilgi bekliyor benden.Bakalım zaman ne göstericek hayırlısı olsun

Bu neden oluyor biliyor musun? Çocuk bir yere çarptığı zaman çarptığı yeri döven anneler yüzünden :KK53:
Şaka yapmıyorum ciddiyim.
Benim annemde öyle yapardı baya bir girişir hatta masaya sandalyeye ama ben öyle anlamsiz yere suclamadim kimseyi :D

Ya iste bazen güzel seviyor ama kendi dünyasını cok büyütüyor su an annesi corona ya asırı ilgi bekliyor benden.Bakalım zaman ne göstericek hayırlısı olsun
Size yol senin yürü diyor hala sakin sakin hayırlısı diyorsunuz? Böyle davranırsanız tabi ki size saygı duymaz.

Zaman ne gösterecek ben size söyleyeyim mi? Koca bir pişmanlığınız olacak. Eğer çok şey kaybetmiş olursanız içinizde öfke olacak, ödediğiniz bedeller olacak. Geçen zaman ve kaybettiğiniz şeylerin çoğu da ne kadar üzülseniz de geri gelmeyecek. Ya aşırı ilgi bekliyor demeyin yapmayın lütfen ya. Saygısız bu insan, değer vermiyor. Eğer devam ederseniz muhtemelen 4 yıl sonra bu yazılanları o kadar iyi anlayacaksınız ki. Bunları haybeye söylemiyorum. Maalesef yazdıklarınızdan çıkarım yaptığım kadarıyla o kişi sizi bırakmadan siz bırakmayacaksınız. O kişi bıraktıktan sonra da boşta kalırsa yine dönecektir size. Ve siz o zaman hâlâ mantığınıza sesini kapatıyor durumdaysanız yine devam edeceksiniz. Tâki gerçekleri görene kadar. Siz de umarım çok geç olmadan farkına varırsınız.

Konuyla alakasız ama sırf abisi utangac biri rahatsız olur diye beni arabaya almamıstı ben cafede beklemistim abisinin gitmesini djdj

korktugum bu zaten allah korusun istemeden annesine bir hata yapsam vay halime demek
Çok güzel tamam ben gerizekaliydim yani internete felanda çok geç sahip oldum bu kk yi sonradan buldum aşırı saf biriydim hiç erkek tanimamistim vs hatamı yaptım ilk evliligimde cezamı çektim çöpe giden yıllarım oldu kabul kabul ..ama siz yeni nesil kızları lütfen ama ya siz akıllı davranın kendinizi yazık etmeyin ..ulan diyorum artık senin bu aşamada el üstünde tutulman gerekiyor şimdiden aziliyorsun zaten evlilik hayatı zor ..seni varya bu herif vıcık diye ezer ..yahu adam sana uzatma demiş ...bak ilk evliligimi saymazsak ..bu uzatma lafı varya saygısızlıktir bence en ifrit olduğum şey ayrılma sebebi olmaz yinede ama o lafı ona yedirmelisin..onu geçtim ama sana bu şekilde davranması ayrılma sebebi yakma kendini yaa..offf çok sinirleniyorum şimdiki aklım 19 yaşımda olsaydı yaparmiydim ilk evliligimi ahh akılsız kafam ..siz akılsız davranmayın gözünüzü seveyim yaa ..şu kk varya, yasamasaniz dahi 2 gün geçirin hayatı öğretiyor resmen

Back