Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

merhaba arkadaşlar :) evet konuştum bitirdim. beklediğim tepkileri vermek yerine beni ve annemi suçladı erkek arkadaşım :) benim annem tanıştıkları gün annesiyle daha fazla sohbet etse bunlar olmayacakmış ayrıca "tabağındaki yemeği bitirmemen anneme ayıp oldu" falan dedi, akıl tutulması gerçekten. yemeği yarım bıraktım diye allah beni kurtardı anlayacağınız... onun için karısı ve annesinin iyi anlaşması çok önemliymiş. benden de bunu beklermiş. hemen kestirip atıp onu yarı yolda bırakıyormuşum bu da gelecek hakkında kafasında soru işaretleri oluşturuyormuş bi süredir. demeliymişim ki "ya tamam senin annen haksız davranıyor olabilir ama senin bir suçun yok hayatım, ben de sana destek olayım bu sorunları birlikte çözelim" dememi bekliyormuş. biz kendi aramızda bi isteme tarihi düşünüyorduk ama netleştirmemiştik, ayrılık fikrinden dolayı ben ağırdan alıyordum. meğer annesi o tarihe de karşı çıkıyormuş ben gelmem istemenize diyormuş :) bunu da öğrenmiş oldum. uzun bir konuşma sonrası da tamamen bitirdik. herkese çoook teşekkür ediyorum. birbirini destekleyen kadınların varlığı gerçekten harika bir şey. iyi ki varsınız :)

Sizin için sorun çözülmüş olabilir ama şu an bunu okudum ve benim sinirim gecmicek nasıl yapalım şimdi bi dövdürmesek mi?

Ohhh gelecek yıllarınızı kurtardınız. Şimdi üzgünsünüz biliyorum zamanla geçecek ve şükredeceksiniz. Bundan sonra çok mutlu olun

Sizin için sorun çözülmüş olabilir ama şu an bunu okudum ve benim sinirim gecmicek nasıl yapalım şimdi bi dövdürmesek mi?
dövdürebiliriz bana uyar ahahah :) evet o böyle konuşunca gerçekten "anacı erkek" ne demek görmüş oldum. saçma sapan şeylerle dolduruşa gelmiş. iki kaşık daha çorba içmedim diye bi 3.dünya savaşı çıkmadığı kaldı aksdhakjd

evet şimdi de beni zorlu bi süreç bekliyor ama dediğiniz gibi kazanacağım şeyleri düşü
Sizi tebrik ederim kalbine rağmen mantikcil kararlar alabilen kadınlar gözümde gerçekten saygıdeğer . Allah size ve hepimize sağlıklı sınırlar cizebilen eril enerjisi dengede size laf getirtmeyen hayat arkadaşları göndersin
nüyorum :) çok teşekkür ederim.. :)

Yeri gelir bir tabak yemek hayat kurtarır iste Artık eski sevgilin olan adam sadece anacı degil bildigin ruh hastası da bence Yine diyorum öyle biri çıksın ki karşılarına felekleri şaşsın

Ayrıca bu mantikli tavrin,gözlemlerin sonrasinda aldığın akıllıca karar , seviyoruum ,ölüyorumm diye herseyi görmezden gelip sonra berbat evliliklere imza atan kadınlarımıza da örnek olur umarım.

Tebrik ediyorum siziii kendinizi çukurdan çıkardınız, daha da parlamalı günlereeee

Erkek arkadaşından nasıl soğumadın peki..yani annesi ile bir olup sizi dıslayacak illa boşanmaya gidecek zaten. Baştan ayrıl geć. Değmez . Bu saçmalıklar evlilikte devam edince ne aşk kalacak ne birşey zaten. İnsanlar boşuna bosanırken tanıştığına pişman olmuyor.

Bu daha korkunç zaten. Neyse ayrılm8ssınız. Lütfen barışmayın

Allah seni nasıl bir cendereden aldı bir bilsen

çorbadan gelinen noktaya bak. hayat paylaşmayı evcilik oynamak mı sanmış arkadaş?
geçmiş olsuuuun ama sana üzülebilecek bir sebep de bırakmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…