- 12 Kasım 2009
- 5.750
- 4.806
yaaa cok güzel yazmıssın bazı konuları takdir ettimdeGidip o geldiği hafta kalmakla hata yapmışsın. Kendine saygı duydurtmamışsın. Bak ben uzağım sevgilimle bir kere gidip evinde kalmadım hep otele para bayılıyoruz ama ilerde laf gelmeyecek buna değer. Hiç de laf etmeyecek insanlar ama yüz göz olmaya ne gerek var neden kadın senin daha sevgiliyken pijamalı yeni uyanmış halini görsün en basitinden. Kadın terbiyesiz hasta bi tip belli zaten oğluşuna aşık tiplerden. annesine söylicem sahip çıksın derken yeterince küçük düşürmüş anneni emin ol yüzüne söylemesine gerek kalmamış. Senden tepki gelmeyince sevgilin de takmamış. Ben bu adamın seni taktığını düşünmüyorum yanlış anlama senin namusuna laf edene ağzının payını senden önce veremiyorsa seni önemsemiyordur.
Saygı kendiliğinden gelmez zorla alacaksın aklını başına almazsan bu kadın sana çok terbiyesizliklikler yapacak daha. Bence bu insanlardan jet hızıyla uzaklaş.
sizler sevgiliyken bide nişanlı falanda degil
ne diye erkek arkadaslarınızla kalıyorsunz otelde motel yahu evleneceginz ne malum
sonra pişman olmayacakmısınz
konu sahibi arkadasa zaten diyecek laf bulamıyorum
senin ne işin var erkek arkadasının evinde birde annesi gelmiş gitmiş heyyy yarabbim
yahu bari o zaman gitme lak lak ne diye gidip kalıyon o kimki yahu senin neyin sıfatı ne:erkek arkadasım sevgilim
evli degilsin nişanlı degilsin ne demeye gidip temizlik miş yok yemekmiş yapıyorsn yahu
azcık agır olun kendinizi saydırın sizi özel ulasamaz bulsunlar
adamın her dk elinin altındasın öper koklar bıkar yavrum
birbirinizi sıkarsınz usanırsınız evlenince yapacak bişey kalmamıs herseyi yasamıssınz birlikte kal
yok yemek yap yok temizlik sana ne sana ne
biraz kendinize saygılı olun bari ailenizi düşünün onlar için azcık kendi saygınızı yitrmeyin