• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eniştemden kiskanan sizofren kocam lutfen akil verin..

Türkiye de bu saydıklarınizi yaşamayan varmı çok çok az herkes bosanmali o zmn .doğru değil yapılanlar katılmıyorum ama çok çabuk boşan deniliyor geri kalmış bir toplumuz evde ailede zaten psikolojik şiddet oluyor işte oluyor evde oluyor e insan nasıl idare etsin bunları aileden kaçayım diye evleniyor esinki ayrı ve erkeklerin yüzde doksanı böyle ya kimse hiç evlenmeyecek yada bir tık görmeyecek .çünkü yok başka versiyonu bu erkeklerin.ben görmedim çevremden .başka tavsiye verilebilir o kadına .ilişkileri kopartmak yerine düzeltmeye çalışmak buda mümkün olduğunca daha kabul edilebilir olmalı
Bunları yaşamayan ben varım ve bir dip not Türkiye'de yaşıyorum. Bu saydıklarınızı nasıl normalleştirebilirsiniz. Eşimin ağzından bugüne kadar bir kötü söz bile duymadım. Valla sizin etrafınızdakileri bilmiyorum ama bu erkeklerin başka versiyonu var, insan versiyonu. Psikolojik şiddeti nasıl bu kadar normalleştirdiniz hayretler içinde okudum.
Siz boşanmayın. Kocanıza sahip çıkın. 100 kere boşanmış olmanız gerekirmiş ya bi 100 daha eklersiniz böyle böyle alkış alırsınız, paşa neler çekti de kocasını boşamadı diye.
Çünkü bu takdir edilecek bir şey, psikolojik şiddet dediğin nedir ki değil mi? Çekin, çekin terapiste falan gidin.

insaAllah evlendiginizde degismez henüz evli degilmissiniz kus kafeste henüz degil diyede bu kadar mukemmeli ideal adam gibi sana davraniyor olabilir :)
Mizaç meselesi biraz da. Sakin bir adamdır, hatta kimisine soğuk bile gelebilir. Hiç aşırı fanatik, şiddetli, takıntılı davranışını görmedim. Zaten o yüzden seçtim. Kıskanç değildir mesela, merak ettiğini sorar, doğru düzgün açıklarım, kapatırız. Yani elini masaya vuran cinsten biri değil. Çoğu kişinin sevgi anlayışına ters tabi bu durum.

Nesi düzeltilebilir pardon? Adam karısına neyin imasında bulunuyor farkında mısınız? Hâlâ düzelir diyorsunuz.
cift terapisiyle!!mis. son yillarin modasi da bu, hanzo heriflerin cift terapisine gidince pamuk gibi bi beyefendi olacagini falan dusunuyorlar galiba

cift terapisiyle!!mis. son yillarin modasi da bu, hanzo heriflerin cift terapisine gidince pamuk gibi bi beyefendi olacagini falan dusunuyorlar galiba
Açıkçası ben böyle hanzo olanların düzeleceğine inanmıyorum. Düzelenler genelde çook kötü olmayanlar herhalde. İlgisiz, sevgisiz, hanzo erkeğin değişeceğini düşünmüyorum.

Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Adam taaa cehennemin dibinden, karısı öksürdü diye karısının ağzına mıçıyor. Evde biri var diye iğrenç ithamlarda bulunuyor. Siz ne yaparsınız bu adamı? Neyse sormam hata zaten cevap vermişsiniz

• Beğenmedim
Reactions: Wqy
Size ne benim yorumumdan ya size de kalsa evli kimse kalmayacak çok meraklıysanız siz bosayin eşinizi herkese herşeye boşan kadın biliyor zaten en son yolun o olduğunu başka akıl verin vericekseniz .
Peki sanane insanların boşan demesinden.. ister ufak meseleye ister buyuk meseleye boşan derler sana giren ne.. sen kendi evliligine baksana başkasının evliliginden, neye tahammul edip edemeyeceginden sanane.. millete yorumumdan,fikrimden sanane der kendi burda milletin yorumuna fikrine karışır.. birde bunlar türedi bu sitede.. kendileri bok gibi qdamları çeker ister ki herkes de çeksin ki boşanmak kolay degil, herkes benzer seyler çekiyor deyip kendini kandırıp bok gibi evliligine devam edebilsin.. banlanacaksam da banlanam yeter yav.. illet oluyorum olmayan yuvalarını mükemmelmiş gibi burda yıkamam deyip millete de yıkmayın diye zorlayanları.. olmayan neyi yıkiyorlarsa boşan diyerek

Ya bilip bilmeden öyle güzel yorum yapmissinki adam dünden beri kuzenine yazdırıyor engeli kaldırmam için . Kuzenime dünden beri yapma etme ben konusucan duzelticem diyor. Bu adam 7 senedir böyle yeni değil.

çok mu önemli?
velevki dediği gibi öyle olsun neden umurunuzda?
çile çekme meraklısımınız?
insan gibi muamele görmeye hakkınız olmadığını mı düşünüyorsunuz?
nedir yani.

Arkadaşlar evliyim ve çocuğum var eşim yurt dışında çalışıyor bu süreçte ailesinin yanındaydım fakat kötü bir kayinvalidem var ben saygılı sevmesem bile eşimi ailesine mahçup etmeyen bir insanım fakat annesi beni oğlundan kıskanıyor ve sen karın için yurt dışına çalışmaya gidiyorsun vs diye kavgalar çıkarıyor.. herneyse bu süreçte eşim bana cocuklar al ailenin yanına git dedi. Geldim 2 gün oldu ama burnumdan getiriyor ablam nişanlı nişanlısı bize geliyor hosgeldin dememe bile sorun yapıyor yanına asla çıkmayacaksın muhatap olmayacaksin konuşmayacaksın. O p...vnk evimize giremez vs vs. Adamı tanımıyor hiç görmedi ablamla sevgililerken o ve ablamın kız arkadaşı bize gelmişlerdi.. Bende babamgilde kaliyordum ozamN vay efendim daha söz yok bisey yok senin olduğun eve nasıl gelir diye takmış.. giydigime gittiğime ettiğime herseye karisiyor. Telefonda konuşuyorduk hastaydım oksurdum vay efendim sabah beri oksurmuyormusum odaya biri gelmiş oksurmusum yani işaret bagabinda bana da geldiler yeter dedim sizofrenliklerini cekmicem artık güvenmediğin insanla olma.. öyle mi dedi tehdit vaki şekilde. Bende öyle dedim. Bak şimdi napiyorum bu hattı kırıyorum bidaha baha ulasabiliyomusun vs. Valla dedim bitti ailemlede konusucam gittim ailemde anlattım onlar zaten istemiyorlar çekme artık yeter diyolar.. siz olsanız napardinjz
Kaç kurtul adam hasta

• Beğenmedim
Reactions: Wqy
Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Durduk yere doldurmayalim mi?? Bu kadar kolay mı?? .... Vallahi sanırım siz böyle sizofrenlikleri gayet normal karşılıyor ve tehlike çanlarını o yuzdendir ki duyamıyorsunuz..Çözüm önerilerinizi çok merak ettim ne yapsın salla baş olup kocasının sözünden çıkmasın mi anlayamadim

Durduk yere doldurmayalim mi?? Bu kadar kolay mı?? .... Vallahi sanırım siz böyle sizofrenlikleri gayet normal karşılıyor ve tehlike çanlarını o yuzdendir ki duyamıyorsunuz..Çözüm önerilerinizi çok merak ettim ne yapsın salla baş olup kocasının sözünden çıkmasın mi anlayamadim
O adam gemide olduğu için ben psikolojisinin normal olduğunu düşünmedim ya iş degisikligi ya adam için bir terapi ayrıca eş terapisi.bide eş ailesiyle sorunlar olmuş onun tepkisi sıkışmış lik tepkisi ..yaptığı doğru değil tabiki ama bunlarda bir göz önünde bulundurulabilir

O adam gemide olduğu için ben psikolojisinin normal olduğunu düşünmedim ya iş degisikligi ya adam için bir terapi ayrıca eş terapisi.bide eş ailesiyle sorunlar olmuş onun tepkisi sıkışmış lik tepkisi ..yaptığı doğru değil tabiki ama bunlarda bir göz önünde bulundurulabilir
Anacim,isterse adam milletvekilligine terfi olsun o adamın içinde var bu kişilik bozukluğu yoksa normal mi enisteden kıskanması.. ne alırsa alsın geçmez o,bastırılır sadece o da bir süre sonra yine patlak verir..

Anacim,isterse adam milletvekilligine terfi olsun o adamın içinde var bu kişilik bozukluğu yoksa normal mi enisteden kıskanması.. ne alırsa alsın geçmez o,bastırılır sadece o da bir süre sonra yine patlak ver

Anacim,isterse adam milletvekilligine terfi olsun o adamın içinde var bu kişilik bozukluğu yoksa normal mi enisteden kıskanması.. ne alırsa alsın geçmez o,bastırılır sadece o da bir süre sonra yine patlak verir..
İşte bundan sonra olmazsa yol verilir herkes bir değil bir şans daha verilebilir.ben bu kişiye demedim zaten bunu benim dikkatimi çeken alakalı alakasizz bir grubun herşeye boşan demesi .tepkim asıl bunaydi .tabi konu sahibi asıl ne cekttigini iyi bilir .olmuyorsa olmuyir fazlada zorlamanin anlamı yok

Bundan yüz kere daha boşanmanızı gerektirecek ne yaşıyorsunuz merak ettim, siz de konu açmayı düşünmez misiniz? :KK43:

Back