- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi cehennet06
Sonra kadın düşmanları sizi, kocamdan ayırmak istiyorsunuz desin bizeBundan yüz kere daha boşanmanızı gerektirecek ne yaşıyorsunuz merak ettim, siz de konu açmayı düşünmez misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra kadın düşmanları sizi, kocamdan ayırmak istiyorsunuz desin bizeBundan yüz kere daha boşanmanızı gerektirecek ne yaşıyorsunuz merak ettim, siz de konu açmayı düşünmez misiniz?
Benim cevrada böyle insan yok, nasıl cevreymis ki o?Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Bu ne biliyor musunuz? Hani karısını sevgilisini kızını sudan sebeplerle öldürüp, parçalayıp, mahkemede takım elbise giyerek sadece 2 yıl yatıp çıkan adamlar var ya, onları yargılayan eril adaletimizin kafası.... Takım elbise dahil, herşey cezada indirim sebebi erkekler için... İşte tam bu zihniyet.O adam gemide olduğu için ben psikolojisinin normal olduğunu düşünmedim ya iş degisikligi ya adam için bir terapi ayrıca eş terapisi.bide eş ailesiyle sorunlar olmuş onun tepkisi sıkışmış lik tepkisi ..yaptığı doğru değil tabiki ama bunlarda bir göz önünde bulundurulabilir
Kocam değil diye. Ay kurban olsunlar benim "sevgilime". Hepsinin kocasına örnek olur benim minnoşum.Bu mesaja niye beğenmedim atmış yaa
Kadını savunan, adamın yanlışlarını belirten her yoruma, her üyeye beğenmedim atmış Sapık da olsa, katil de olsa, hırsız -ugursuz da olsa önemli değil bence onun için...Errrrrrrrkek ise kesin mağdur ve masumdur. Üstün cinsiyet ne yapsa doğrudur, vardır bir bildiği....Burda böyle kadin başımıza utanmadan bir errrrkeği elestirdigimiz için şok geçirip ağlıyor bile olabilir şu anda...Kocam değil diye. Ay kurban olsunlar benim "sevgilime". Hepsinin kocasına örnek olur benim minnoşum.
Bu konunun üstüne aradım adamı geçen gün. Dur bir daha arayayım, yarın da öpeceğim.
Bence kızdığı şey nikahlı olup olmamandan ziyade adamın sana insanmişsın gibi davranması....Bir errrrrkek nasıl olur da herhangi bir kadına insan muamelesi yaparKocam değil diye. Ay kurban olsunlar benim "sevgilime". Hepsinin kocasına örnek olur benim minnoşum.
Bu konunun üstüne aradım adamı geçen gün. Dur bir daha arayayım, yarın da öpeceğim.
Evet bu kadar kolay, başka soru?Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek
Yook bahsi geçen kişi koca olmadığından. Sevgili ise henüz kafese girmemiştir, adam Rosa' ya mecbur insan gibi davranıyordur. Koca olunca heyvan gibi davranır nasılsa. Yani Rosa'nın sevgilisi konudaki kocaya örnek gösterilemez diye beğenmedim atmış.Bence kızdığı şey nikahlı olup olmamandan ziyade adamın sana insanmişsın gibi davranması....Bir errrrrkek nasıl olur da bir kadına insan muamelesi yapar
Aynen öyle. Halbuki bana it gibi davranıp birkaç kere de dövse ideal erkek olurdu.Bence kızdığı şey nikahlı olup olmamandan ziyade adamın sana insanmişsın gibi davranması....Bir errrrrkek nasıl olur da bir kadına insan muamelesi yapar
Aşkım ama bu tür adamların kumaşları ta en başından belli olmuyor mu? Bak konu sahibi de demiş en baştan beri böyleydi diye.Yook bahsi geçen kişi koca olmadığından. Sevgili ise henüz kafese girmemiştir, adam Rosa' ya mecbur insan gibi davranıyordur. Koca olunca heyvan gibi davranır nasılsa. Yani Rosa'nın sevgilisi konudaki kocaya örnek gösterilemez diye beğenmedim atmış.
Ben bu üyenin ne sevgiliyken ne nisanliyken ne evlendikten sonra bir kez bile insan muamelesi gormediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.... Sevgiliyken değer gören bir kadını da şu anda ahlaksizlikla yargıladığından emin gibiyimYook bahsi geçen kişi koca olmadığından. Sevgili ise henüz kafese girmemiştir, adam Rosa' ya mecbur insan gibi davranıyordur. Koca olunca heyvan gibi davranır nasılsa. Yani Rosa'nın sevgilisi konudaki kocaya örnek gösterilemez diye beğenmedim atmış.
Evlendikten sonra patolojik çıksa nolur? Ya da patolojik çıkmasın da, 10 yıllık evliyken zamanla değişmiş olsun? Ya da sen zamanla değişmiş ol? 10-20 yıl önce beğendiğini bugün beğenmek zorunda mısın? Boşanma ihtimalinin en baştan iki taraf için de cepte durmadıgı ve normal karşılanmadığı bir evlilik kölelikten farksızdır. Kadınlarımız şunu bı anlasa hep beraber kurtulucaz da....nerde......Aşkım ama bu tür adamların kumaşları ta en başından belli olmuyor mu? Bak konu sahibi de demiş en baştan beri böyleydi diye.
Benim adamı çok delirttim ben, kolay bir kadın değilimdir. Yazdıklarımdan az çok tanıyan var beni. İki kere büyük kavga çıkardım, bir kere de ayrıldım. Yani saldıracak olsa şimdiye saldırırdı bana. Ha patolojik bir vaka ise bilemem. Onu zaten kocan olsa da saptayamayabilirsin. İyi saklayan her türlü saklar.
O da doğru aslında. Şimdiki aklınla sevdiğini 5 yıl sonra bile olsa sevmeyebilirsin.Evlendikten sonra patolojik çıksa nolur? Ya da patolojik çıkmasın da, 10 yıllık evliyken zamanla değişmiş olsun? Ya da sen zamanla değişmiş ol? 10-20 yıl önce beğendiğini bugün beğenmek zorunda mısın? Boşanma ihtimalinin en baştan iki taraf için de cepte durmadıgı ve normal karşılanmadığı bir evlilik kölelikten farksızdır. Kadınlarımız şunu bı anlasa hep beraber kurtulucaz da....nerde......
Aynen öyle....o da seni sevmeyebilir.... koşullar değişebilir....insan değişir arkadaşlar, herşey değişir, değişmelidir de. Gerçekten sevgi saygı varsa koşullara ve zamana uygun olarak birbirinizi destekleyerek degisirsiniz, çocuk varsa onu dikkate alarak degisirsiniz. Ama boşanmak tabuysa ve karsimdakini artık sevmiyorsam veya ruh hastasiysam niye aleyhime degişeyim ki ? İstediğim gibi iğrenç ve bencil bir insana dönüşebilirim.... Nasılsa boşanma gibi bir alternatif yoksa ne gerek var artık sevgi ve saygi duymadığım biri için zahmete girmeye?O da doğru aslında. Şimdiki aklınla sevdiğini 5 yıl sonra bile olsa sevmeyebilirsin.
O işler öyle değil, siz çevrenizi değiştirin bence.Bu kadar kolay mı birakmak engellemek boşan demek bende buna şaşırıyorum.benim demekkki yüz kere bosanmam lazım hatta çevremde hiç evli insanın kalmaması lazim ..durduk yere insanları doldurmayalim bence
Eli beğenmedim de takılı kalmış bütün mesajlara beğenmedim atmışBu mesaja niye beğenmedim atmış yaa
Başından belli oluyor ama önemsemiyorlar, düzelir eğitirim diye düşünüp sabrediyorlar. Ne düzeliyor ne eğitiliyor herif.Aşkım ama bu tür adamların kumaşları ta en başından belli olmuyor mu? Bak konu sahibi de demiş en baştan beri böyleydi diye.
Benim adamı çok delirttim ben, kolay bir kadın değilimdir. Yazdıklarımdan az çok tanıyan var beni. İki kere büyük kavga çıkardım, bir kere de ayrıldım. Yani saldıracak olsa şimdiye saldırırdı bana. Ha patolojik bir vaka ise bilemem. Onu zaten kocan olsa da saptayamayabilirsin. İyi saklayan her türlü saklar.
Hayır kendisi olma seçeneği niye yok alındım vallaAyazpasah hepimize beğenmedim atmış , sanırım burda bahsedilen sünepenin annesi veya kız kardeşi . Adama toz kondurmamış